äskhults by

Hej 👋🏼

Hoppas att ni mår bra idag. Det var en riktigt seg dag för mig igår! Men jag försökte att vara produktiv så mycket som möjligt... hoppas på en bättre dag idag!

I måndags har jag även övningskört och plötsligt bestämde jag mig för att visa mina föräldrar en gammal, liten by (se bilder). Jag älskar att åka till olika platser/ställen där man kan se lite ”annorlunda” saker. Det finns ju så mycket att se i Sverige, platser som ligger nära oss som vi har ingen aning om.

Äskhults byn är ett av dom ställena där saker och ting ser annorlunda ut. Varför? Jo, det är som att resa tillbaka i tiden...

Byn är otroligt gammal men välbevarad.

Till er som letar efter ett utflyktsmål: byn ligger nära Fjärås (Kungsbacka kommun).


Hoppas att ni får en bra onsdag! 🥰

Kramar, Natalia


Gillar

Helg - så ofta promenerar vi!

Hej alla☀️
Hoppas att ni mår bra och håller er friska!

Just nu är det inte mycket man kan hitta på. Och att sitta hemma är man ju inte heller sugen på!
Vad ska man ta vägen?! Jag blir ju knäpp av att sitta hemma...

Bland annat därför har jag och min sambo börjat gå långa promenader. Vi går överallt! Och det är så mysigt. Speciellt på kvällarna då man får se månen. 😍

Ovan ser ni bilder från i fredags.

I lördags har vi haft världens mysigaste dag. Efter gymmet åkte vi till ett ställe i Kungsbacka som heter Nippon Sushi.
Därifrån beställde vi mat (dagens middag) och tog med oss hem. Vädret var ganska fint så vi bestämde oss för att sitta på vår uteplats och äta sushi & dricka lite vin.
Kändes som att vi satt på någon mysig uteservering (se bilder)! 🥰

Sedan vilade vi en stund och vid 8 tiden gick vi på en lång promenad. Vi bor nära Fjärås bräcka (googla det!) så det blir perfekt att promenera dit för att se den fina utsikten över hav och sjö. Det tar cirka 1 timme att ta sig dit och tillbaka hem. Rekommenderar att åka dit och se!

Hur har ni spenderat den helgen?

Kramar, Natalia


Gillar