Coronavirus, skall vi vara oroliga?

Inte konstigt alls att människor blir oroliga (obs! min åsikt). Då från en låg risk för smittospridning har nu Folkhälsomyndigheten bedömt risken för allmän smittspridning i Sverige som måttlig. Jag menar... det är ju superviktigt att vi blir informerade om nya fall samt uppdaterade med ny info om detta förskräckliga virus. Att ha en viss kunskap om hur vi kan skydda oss själva samt skydda andra runt om oss är också viktig.
Det är ju inte mycket vi vet än så länge, men det lilla vi kan om Corona är alltid något! Därför ber jag er: tänk efter. Det handlar inte bara om er själva utan era nära och kära & deras hälsa. Tvätta händerna, har vi fått höra. Så... gör det lilla för andras skull.


I Sverige har hittills 35 personer påvisats smittade med viruset som ger med covid-19: Elva i Västra Götaland, 15 i Region Stockholm, tre i Region Jönköping, två i Region Uppsala, två i Region Värmland och två i Region Skåne.


Ser många som försöker skratta bort läget. Frågan är om det är bra att ha den inställningen eller skall man vara orolig?

Tänk på att inte låta paniken spriddas MEN var försiktiga.

Ta det säkra före det osäkra... helt enkelt.Läs mer, källa: https://www.nyteknik.se/samhalle/det-har-vet-vi-om-coronaviruset-6985117

Kramar, Natalia


Gillar

Vinter i mars...

Bilderna är tagna i fredags men ändå... det snöar och kommer att snöa denna vecka med. Tråkigt! Jag som ville börja vårstäda på min uteplats...

Btw, uteplats: i år har jag tänkt att ändra lite grann samt göra om en möbel vi har; som står på vår 2:a uteplats (med utsikt mot skogen).
Till frågan, vill ni kanske se före och efter bilder?
Skriv i kommentarsfältet.

Önskar dig en mysig söndag!

Kramar, Natalia


Gillar