Julmarknad & julbord på Prostens pizza

Hej alla fina,

Tänkte bjuda er på en massa bilder från en julmarknad i Göteborg och ett julbord i Falkenberg, samt önska er en riktigt God Jul!

Det lär ta några dagar innan jag skriver här igen... det är för att jag vill ta en kort semester och få vara med mina nära & kära.

Ta hand om er!

Kramar, Natalia


Gillar

Julinspiration - amerikansk inspo

Hej,

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen... men ni förstår - JUL, alla förberedelser, bakning osv.

Jag tror att dagens inlägg kommer att vara lite mer "annorlunda" än tidigare posts. Då vi bor i Sverige och här pyntar vi lagom mycket, helst i vita och natur-färger (skandinavisk stil). Medan i USA är julpyntet all in. Jag har samlat ihop några fina bilder till er så ni KANSKE, vem vet, kan till och med inspirera er av.


Vad tycker ni om deras traditionella julpyntet?

Kramar, Natalia


Gillar

Julens godis

Godkväll,

Det börjar bli så himla mysigt här hemma... och jag vet att ännu mysigare snart kommer det att bli! Ibland glömmer man bort hur underbart fin december-månaden är. Hoppas bara på snö i år, jag menar - jobbigt är det självklart med snön men vi är ändå lediga... så varför inte ha den möjligheten till att göra en snögubbe i år?

Idag tog jag fram första paketet juleskum. Vi ska nog vänta ett tag med att äta de men ändå, kan ju stå på köksbordet och vänta. Det blir så speciellt när man tar fram mat/godis som finns hemma bara en gång om året.

Vad är din favorit julmat/ ditt godis?

Kramar, Natalia


Gillar