Dagens fynd

Innehåller affiliate-länkar

God kväll allesammans💛

Ibland lyckas man köpa någonting riktigt billigt och då blir man ju superglad. Liksom vem vill inte spara pengar för att sedan lägga de på något större?

Det gjorde jag idag iallafall, jag köpte ett par örhängen för endast 27kr på GinaTricot (ord. pris 89kr). Jag brukar nästan aldrig köpa smycken nu för tiden men just sådana örhängen fanns på min must-have-lista i somras, så why not?

Du hittar liknande, också efter rea - HÄR

Kramar, Natalia


Gillar

Hemsökt vandrarhem?

Hej mina vänner!
På bilder nedan kan ni se ett ställe jag och min sambo besökte förra veckan - det är nämligen ett gammalt vandrarhem som ligger utanför Ullared - STF Bråtadal vandrarhem.
Supermysigt men också ganska läskigt då hela vandrarhemmet ligger mitt i skogen, vid en ganska så stor sjö. Utsikten från matsalen var helt underbar, likaså i skogen - helt magiskt, men också ganska obehagligt då det inte fanns någonting annat i närheten.

Vi satt i en stor salong omgivna av gamla möbler; jag hittade en bok som faktiskt handlade om just detta vandrarhem - långt in i boken stod det att vandrarhemmet var hemsökt... efter att jag såg ordet HEMSÖKT la jag ned boken och försökte glömma det hela för att kunna somna den natten utan att vara livrädd.

Ovan ser ni vägen till vandrarhemmet&sjön.

Trots att det kändes lite läskigt att vara där så hade vi det så underbart mysigt! Jag fick träffa hela min sambos släkt för första gången, vi åt supergod mat och drack vin. Ja juste, vi hittade&plockade lite svampar med!

Den upplevelsen var helt enkelt perfekt höstlig. Man skulle kunna skriva ett "Det du måste göra i höst"-inlägg om just denna men jag kände att det finns nog annat att skriva om, kanske lite mer allmänt (för alla).

Hoppas att jag kan inspirera er med sådana inlägg.

Kramar, Natalia


Gillar