Mascara

Hej alla!
Hoppas ni har haft en bra jul, det har jag haft🌟 för första gången i mitt liv har jag spenderat julafton i Sverige med min sambos föräldrar, detta betyder att jag även för första gången har tittat på Kalle Anka och ätit julskinka! Hur spännande är inte det? Vad har ni gjort på julafton i år? 💛

Detta inlägg handlar egentligen om mascaror och en sak ni inte visste om mig...
Nämligen är jag FÖRÄLSKAD i en viss mascara, Maybelline the falsies push up, den kan ni se på bilden nedan (ej samarbete).

Och eftersom den är så otroligt bra har jag även köpt en vattentät version, jag kan lova den håller sig fin på fransarna till 2 dagar i regnet, vattnet eller i duschen...

Dessa två har jag haft ett tag men tycker inte mina fransar ser lika bra ut som de gör när jag använder DRAMA. Vad tycker ni om dessa två?

Marken Maybelline har väldigt "gulliga" produkter och min personliga åsikt är att de är enkla att använda&har superfina effekter därför igår köpte jag en till mascara och tänkte testa den till nyår.

​Total temptation heter den, as snygg men sålänge vet jag inte hur bra den är. Har ni använt/använder ni denna? Isåfall hur snygga blir fransarna? 


Jag önskar er gott nytt år 2019🥂

Puss och kram💛

​​​​​​​​​​​​​

Kramar, Natalia


Gillar

Ett stört samhälle

-Samarbete-

Hej! Jag är alltid lika positivt inställd till människor som vill förändra någonting, få oss att förstå saker som är kanske lite krångliga att fatta och framförallt hjälpa andra! Tjejerna från Ett stört samhälle skriver om bl. a. ätstörningar och psykisk ohälsa. De gör fina armband helt själva och OBS! pengarna går endast till välgörande organisationer.
Om ni vill också vara med och stödja deras verksamhet gå in på deras blogg/Instagram, kontakta tjejerna på deras mail för att få mer informationer och köp det fina armbandet 💛


Och bär det med stolthet!

Kramar, Natalia


Gillar