Mölndal och annat

Hej! 😀
Jag tänkte berätta lite om min händelserika helg som började med en lunch på Restaurang Södra som ligger i Kungsbacka. Jag kan rekommendera denna restaurang & hela september har de även ett erbjudande: vid köp av 2 varmrätter den billigaste varmrätten är gratis!

Efter restaurangen har vi gått på bio för att se Superhjältarna 2, otroligt bra film!

Kvällen avslutade vi med en mys hemma❤ hemmagjord pizza och Stig Helmer var en perfekt kombo!

I lördags har vi varit på en till kalas, den här gången i Lindome och ätit suuuper goda tårtor! 🌸

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
Hela söndag har vi spenderat i Mölndal på Gunnebo Slott och sedan shoppat lite i Kungsbacka. Och just därför skriver jag detta inlägg, för mysiga höstbilder!

Hoppas ni gillade mitt inlägg! Puss

Kramar, Natalia


Gillar

Helt vanlig torsdag

Höst och mys gör mig glad! Idag var jag ledig och kunde göra allt jag inte har tid för i vanliga fall. Bland annat dammsuga hela lägenheten, göra tvätt och fixa i köket, sovrummet & organisera garderoben. Så skönt att ha det gjort! Jag har även promenerat och hittat en svamp! Nu har jag en fråga till er som kan sånt, är den ätbar? Eller ska jag slänga den?

Nu måste jag tyvärr sätta mig ned och göra en uppgift, Gud vad jag är omotiverad!

Snart tänkte jag skriva om PMS på min blogg så håll utkik!
Ha en trevlig kväll🤗

Kramar, Natalia


Gillar

Det jag längtar till

När det regnar och har regnat såpass länge vet man att hösten är framme hos oss! Men ingen fara, det finns ju saker som är mysiga med denna årstid också. Till exempel varm choklad med grädde och marshmallows eller värmeljus och långa kvällar spenderade framför någon bra film i tjocka, mjuka filtar runt kroppen. Vem längtar inte till alla fluffiga halsdukar eller snygga jackor?

Bilder är lånade från Google, men jag var tvungen att visa er hur jag ser på höst. 😍

Nu till hösten planerar jag och J åka till Polen under en helg för att besöka min lilla mormor och där hoppas jag på att besöka fina platser och ta några vackra bilder så ni kan få se skillnad mellan Sverige och Polen.

Vad ska ni göra och vad gillar ni med hösten mest? 🍁

Kramar, Natalia


Gillar