Min helg i bilder

Hej på er! Det är sent på natten och jag måste gå upp väldigt tidigt imorgon, för er som inte läste mina senaste inlägg: jag har börjat skola förra veckan och ikväll har jag redan suttit med en uppgift som skulle lämnas in inatt.
Tillbaka till ämnet, klockan är 00:50, Jesper har somnat för länge sen medan jag sitter och tittar på yt, fb osv...
Men! Jag tänkte att ni kanske vill se vad jag har gjort i helgen?

I fredags har min pojkvän överraskat mig med fina rosor som ni ser på bilder ovan, på kvällen har jag träffat min syster och några andra kompisar och suttit på #grevens.

Lördag var väldigt ointressant därför hoppar jag över den och berättar om idag istället. Jesper föreslog en promenad i skogen. Vi har promenerat ca 2 timmar, nästan tappat bort oss och hittat 2 riktigt stora, ätbara svampar!
En mysdag i veckan är alltid behövd. Sånt får man uppskatta :)

Ha en bra måndag!

Kramar, Natalia


Gillar

Mina höstfavoriter

Innehåller affiliate-länkar

Nu är det dags att välkomna regn och kalla dagar...

Jag är en sån alltid-fryser-tjej därför är det viktigt för mig att ha på sig något varmt och skönt, speciellt under höst/vinter perioder. Hos NA-KD har jag hittat mina favoriter och tänkte visa er några stycken.
Längtar tills jag får beställa någon av dom!

Vilken tycker ni är snyggast? Kram

Kramar, Natalia


Gillar

Myskväll

Hej alla!
Jag är verkligen tvungen att dela med mig av några bilder som jag tog igår och ikväll.

Jag har fått en liten kompis som har redan besökt mig 2 dagar i rad! Hen är knappt rädd för mig och äter gärna lite gräs utanför min lägenhet.
Vi bor nämligen väldigt nära en liten skog men jag hade aldrig tänkt att rådjuren kommer att komma närmare oss och det verkar som att dom kommer att försätta, vilket gör mig väldigt glad. Det känns lite speciellt att se såna fina och vilda djur bara genom sitt köksfönster.

I alla fall ikväll blir det lite mysigare än vanligt. Jag väntar på att Jesper kommer hem från jobbet och då börjar riktigt mys. Jag har handlat bl. a. Ben&Jerrys glass, vindruvor, vi har även popcorn hemma och god mat. Jag har också bakat, kl 22(!) en Nutella brownie - super enkelt recept, behövs bara 3 ingredienser!

Nu är kl 23.50 och jag ska bara kolla klart på en film.

Godnatt

Kramar, Natalia


Gillar