Min ”top 10” - serier

Hej alla,

Välkommen till min blogg✨

Har ni några favoritserier? Det har jag (en massa) och det är anledningen till varför jag idag gör en sådan lista. Jag hoppas att jag kan inspirera några av er då jag tycker att dessa serier förtjänar att få en chans om ni fortfarande tvekar så är alla verkligen värda att se. Det jag rekommenderar är att ni tittar på första två avsnitt, och sedan bestämmer om ni vill fortsätta att titta - det har jag gjort bland annat med Vänner (och se vilken plats den fick!!!).


Jag har nog aldrig gjort en sådan top-10-lista. Men spännande ska det bli, det är jag säker på.


Berätta gärna din åsikt om serier i min lista!


No 10

Happy


No 9

Dexter

No 8

Queen’s Gambit

No 7

The Strain

No 6

The Crown

No 5

Brooklyn 99

No 4

The walking dead

No 3

Breaking Bad

No 2

How I met your mother

No 1

Friends ✨

Som sagt så var det svårt att välja Nr 1. Därför hamnar The Blacklist på samma plats som Vänner, alltså No 1. enligt min top-10-lista.


Jag får tacka för mig 🙏🏻

Hoppas att ni haft en bra måndag,

Kramar, Natalia


Gillar

Kommentarer

2021 börjar med promenader

Nyårs promenaden på Fjärås Bräcka naturreservat, en riktigt avkopplande plats. Djur och natur.

Den tredje januari var vi på Tjolöholms Slott, där det finns saker att se men även fina promenadstigar. Lätt 2 timmars promenad.

Hur har ni spenderat de första dagarna i det nya året?

Kramar, Natalia


Gillar

Kommentarer

Halloweenpumpa, uppdatering

Hej alla,

Det var ett tag sen jag var aktiv här, blir så ledsen då det känns att jag har betydligt mindre tid att skriva. Jag jobbar 8-17, oftast slutar jag vid 18.00, och då vill man bara ta sig hem och vila. Försöker så gott jag kan att hinna med min träning, men vissa veckor blir det knappast 1 träningspass... Dock så går jag långa promenader VARJE DAG - en morgonpromenad på väg till bussen, en kortare promenad runt lunchtiden och en kvällspromenad på väg hem från jobbet.


[där ser ni en bild tagen på vägen till jobbet, vackra måne och klara himmel - den finaste morgonen på länge, därav bilden]

Det har också hänt så sjukt mycket i mitt liv på senaste tiden att jag hade kunnat skriva i evigheter! Men det hinner jag inte med. Det får bli en annan gång!


Förra helgen har jag och min sambo haft fina besöket. Niklas & Alice och deras söta hund Nala. Jesper har lagat världens godaste linssoppa serverad med grönkål stekt med vitlök (säkert något annat har han haft med i grönkålen men det har jag ingen aning om). Och det var så jäkla gott! Och veganskt 🌱

Efter maten började vi skära i varsin pumpa för att göra den läskigaste halloweenpumpa någonsin. Varje år lyckas jag göra en glad och fjantig pumpa, precis som i år - skillnaden var att det här året gav jag inte upp, jag har kämpat och jag har svettats. Nedan kan ni få se resultatet på vårt slit.

Japp, sista bilden visar mitt konstverk (i bakgrunden ser ni en av Jespers pumpor - en aning läskigare än min.)Happy Halloween 🎃

Kramar, Natalia


Gillar

Kommentarer