Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skolan är över. 2 år med inköp. och nu har jag äntligen efter att ha flyttat fram och tillbaka de senaste året (samt förra) äntligen bosatt mig i Stockholm. Vilken grej och ett galet äventyr med ett nytt jobb och en ny stad helt ensam. Även om jag har bott i Stockholm vid två tillfällen tidigare så är det ändå extremt läskigt att inte veta vad som väntar.. 

Likes

Comments

Det enda vi gjorde i Paris förutom att gå på mässan var att äta. Åt hela tiden och överallt. Hade hoppats på att Justin Bieber skulle traska förbi L´avenue men tyvärr.. 

Likes

Comments

Hittade en fantastisk resturang i Paris. Kommer aldrig kunna äta sushi hemma i Sverige igen haha ( om jag inte hittar något i samma stil ) Vi åt och åt och åt..

Likes

Comments

Vi åkte till Paris med klassen för att gå på en textilmässa. ÄLSKAR PARIS! Helt klart en av mina favoritstäder.

Likes

Comments

 

 

Har letat överallt efter väskan ovan. Har mailat och ringt butiker för att försöka få tag på den men den har bara funnits i USA.  Nu när vi var iväg på semester i Karibien hittade jag äntligen den sista dagen vi var där. Tog en sista promenad och gick förbi en Gucci butik, chansade och gick in för att kolla om de fått denna. Efter att ha letat igenom alla lådor och hyllor så hittade inte expeditionen den men precis när jag skulle gå ut ur butiken så kommer hon springandes efter med väskan i handen! Hur grymt är inte det?! Blev så lycklig. 

Likes

Comments

 

 

 Knäppt av lite snaps från vårt hem. Har bott här ett halvår och allt faller fortfarande på plats i inredningsväg. Finns så mycket ideer och projekt jag vill göra och så lite tid, haha. Men vi är på g och det är superkul! 

Likes

Comments

 

Införskaffat mig en ny agenda inför nya året som kommit. Har länge kollat på just den här modellen men inte kunnat bestämma mig vilken storlek. Det blev tillslut den mindre så att jag kan få plats med den överallt, i väskan, i jackfickan osv. Ska försöka få ordning på planering detta året. Mycket på gång och mycket som kräver tid och planering. 

 

Likes

Comments