Hejsan allihop! Min dag börja väldigt lugnt och skönt, sen runt 12:00 träffa jag Towe och vi tog en sväng ner till stan och kolla runt lie i affärerna. Senare på dagen drog vi hem till henne för att fixa lite mat åt oss, så vi gjorde pannkakor;)och ja det var väldigt gott. Men just nu är jag hemma och ska kolla på en bra serie och ta det lite lugnt på kvällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Tänkte börja med en "GET TO KNOW ME" med 15 olika frågor. Så ni får en bättre bild på hur jag är som person.

1.Ålder? Jag är född den 23 februari 1998 alltså 18.

2.Vart bor du? Jag bor i Borås.

3. Förhållande? För tillfället så är jag singel.

4.Vilken gymnasieskola går du på? Jag går handel och administration på Almåsgymnasiet i Borås.

5.Favoriträtt? Det finns så mycket jag gillar men något jag ändå älskar mest är sushi.

6.Piercing/tatuering? Jag har en tatuering på min hägra handled, jag har också en navelpiercing.

7.Drömmar? Är att resa till USA efter studenten.

8. Ska du studera vidare efter gymnasiet? Eftersom jag går en högskola förberedande linje så har jag möjligheter till att studera vidare, men jag tror jag kommer ta en paus i ett år eller längre efter studenten för att kunna jobba och resa.

9. Är du öppen och ärlig eller är du en tillbakadragen person? Jag skulle säga att jag är ganska öppen och ärlig person när det kommer till mina närmsta vänner, men sen är jag ganska blyg när det kommer till att prata med folk jag inte känner.

10. Vad gör dig glad? Något som gör mig glad är mina vänner och min familj samt så gillar jag att träna.

11. Dina tre bästa egenskaper?¨Jag är bra på att lyssna, och jag är ganska förstående till det mesta. Jag har jävligt bra humor;)

12. Din sämsta egenskap? Min sämsta egenskap är la att jag är blyg hehe;)

13. Vad gör du på fritiden? Jag brukar umgås med mina vänner eller så tränar jag på Friskis&Svettis.

14 .Turn on på killar? När det gäller utseendet så gillar jag killar med lite längre hår som använder keps. Sen gillar jag killar som tar hand om sig själva och bjuder på sig själva. Och självklart ska dom ha en bra stil.

15. Turn off på killar? Något jag inte gillar med killar är när dom inte tar hand om sig själva och leker något dom inte är! Sen gillar jag inte känslokalla eller själviska killar.

Likes

Comments