Jag är fortfarande jättetrött. All min energi går dessutom just nu till Legolas. Han är en storpudel i färgen herlekin! Som jag älskar honom!❤️
// Nastasia

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har funderat och jag vill ha en pudel till. Jag vill. Charlie hade kanske dessutom mått bra av att ha en kompis. Hela denna veckan har jag letat och letat. Vad ska jag ha? Liten eller stor? Pojke eller flicka? Ljus eller mörk? Med eller utan stamtavla? Hur långt bort? Pris? Det är mycket att tänka på. Vill jag detta kanske för mycket att jag kommer ångra mig efteråt? Charlie kommer alltid att betyda allt för mig! Han ska inte bli lämnad eller utanför! Ååååh dessa beslut! They are killing me!
// Nastasia

Likes

Comments

Min brorsdotter Stina döptes igår! Så vackert! Och så duktig hon var! Helt amaziiing! Direkt efter dop-fikan begav jag mig mot nya vyer och till kalas för bästa!❤️Det var helt aaamaaziiiing där med! Jag är så stolt och glad att jag är hennes vän och att jag får ta del av hennes liv. Tack! TACK! TAAAACK!!!!!❤️

PS. Det är jag och pappa på den svart/vita bilden!

// Nastasia

Likes

Comments

Fy jävlar vad tungt, svårt och jobbigt det var att cykla! Jag som trodde att jag skulle lugnt kunna cykla och Charlie springa bredvid. Jo ellerhur! Det är fan jobbigare att cykla än att gå!.... Hmm får se vad som händer nu..
// Nastasia

Likes

Comments

Jag är kär i Ruby Rose! Hon är sååå in i helvete het! Aaaah vill ha henne! :D GE MIG RUBY ROSE NU!!
// Nastasia

Likes

Comments

Här är min stylade fin fina räserbil med svart tak och två svarta räserstripes på huven! :D
// Nastasia

Likes

Comments

Hej! Jag har varit sååå trött dessa tysta bloggdagar. Idag är jag liite piggare. Det har inte hänt mycket. Jag har varit hos psykologen och så har jag fått stylat om bilen, bild kommer. Idag var jag hos sjukgymnasten igen. Jag känner mig glad och taggad efteråt trots att jag inte fick den sympati jag hade hoppats på. Hon tror att träning ska lösa mina problem. Det har varit det sista jag kunnat tro. Jag bara vill komma i gång nu! Köpa gymkort igen kanske? :D
// Nastasia

Likes

Comments

Om inte föregående sjukdomar stämmer in på mig då bara måste det vara ME/CFS!

ME / CFS eller kroniskt trötthetssyndrom innebär att man känner sig mycket svag och utmattad och har känt så under ett halvår eller mer. Man kan ha infektionskänsla och värk i kroppen. Trots att man sover lyckas man inte återhämta sig. Behandlingen beror på vilka besvär man har. Många behöver hjälp att styra sin sömnrytm.
Symtomen vid ME/CFS kan variera, men kännetecknande för sjukdomen är en nytillkommen och oförklarad trötthet/utmattning som inte går att vila bort. Andra vanliga symtom är influensakänsla, feber, muskelsmärta, neurologiska besvär, återkommande infektioner och problem med koncentration och minne. Besvären försämras av ansträngning – och försämringen kvarstår i över 24 timmar. Det är även vanligt med sömnstörningar.

En nytillkommen trötthet som varar mer än sex månader kan, tillsammans med minst fyra av följande symtom, vara tecken på ME/CFS:
- problem med korttidsminnet och svårighet att koncentrera sig
STÄMMER
- återkommande perioder med ont i halsen
STÄMMER
- ömma körtlar på halsen eller i armhålorna
VET EJ
- lättare muskelvärk
STÄMMER
- ledvärk i flera av kroppens leder (utan svullnad eller rodnad)
STÄMMER
- huvudvärk
IBLAND
- man känner sig inte utsövd när man vaknar
STÄMMER
- efter fysisk ansträngning får man sjukdomskänslor som håller i sig i mer än 24 timmar.
VET EJ

// Nastasia

Likes

Comments