Hej alla glada! Tänkte då starta upp en blogg om mina hästar och mig själv. Jag heter då Nanny och är 16 år. Jag bor på en hästgård i Östergötland. På gården bor jag med min mamma, bonus pappa, två hästar, en hund och en katt. Mina två hästar heter Blondie III ( fuxen med bläs) och Leo Messi. Blondie har jag haft i 2 år och Messi i drygt 4 månader. Om man vill veta mer om dem individuellt så finns det under flikarna Blondie III , Leo Messi.

Min katt Smilla är 7 år och henne har jag haft sen den dagen hon föddes. Hon är en vanlig bondkatt med ett extra stort hjärta för mat. Hunden heter Zinko och han är 3 år gammal men beter sig fortfarande som en valp. Han är av rasen Kleine Münsterländer. Han är en rolig prick med stort hjärta.

Jag började rida på ridskola när jag var 5 år och fick min första ponny Starmaker ( skäcken) när jag var 12 år. Han lärde mig en hel del. Han var väldigt envis och påhittig. Han var helt enkelt som en första ponny ska vara enligt mig. Han var vi tyvärr tvungna att ta bort för två år sen pga en kronisk sjukdom som han hade. I samma veva skaffade vi då Blondie. Som sagt kan ni läsa mer om henne under fliken Blondie III.

Mina mål med denna blogg är att skriva om utvecklingen med mina hästar och mina drömmar. Jag kommer dela med mig av mina tankar och lite olika tips och trick som jag lärt mig genom åren. Hoppas ni vill följa med på denna resa!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments