SMOOTHIE BOWL 


Hey friends, her kommer så vores første madoplæg, og det bliver ikke mindre end denne lækre opskrift på smoothie bowl. Denne smoothie bowl er velegnet til morgenmad, da den er sund og mætter i et godt stykke tid.

Svare ca. til 2 bowls.

Det du skal bruge er:

1 Banan

2 dl blåbær

1-2 dl havregryn afhængig af hvor frisk du vil have, at din smoothie skal være

1-2 dl vand afhængig af hvilken konsistens du ønsker.

1 håndfuld jordbær.

1 mellemstor avocado.

Topping (fx. nødder, kokosmel, bær og/eller frugt, chiafrø)

EKSTRA TIP! Du kan altid tilføje grøntsager til din smoothie som fx. frisk spinat, tomat eller gulerødder. Du vil, alt afhængig af hvor meget du putter i, ikke kunne smage grøntsagerne, og derfor er det altså en super god måde at få spist noget grønt på.

Fremgangsmåde:

1: Du starter med at blænde alle de ovenstående ingredienser.

2: Så hælder du det op i nogle fine skåle;)

3: Sidst, men ikke mindst, skal du toppe din smoothie af med forskellige lækkerier. Vi endte med at bruge banan, jordbær, blåbær og lidt kokos, men det er kun fantasien der sætter grænser. <3

VELBEKOMME


XOXO Nanna & Monique

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så fik vi os endelig den blog, lige som vi længe havde gået og snakket om! Det er jo über fedt!

Lidt om os

Vi er to piger på femten år, som går i 8. klasse. Vi bor i Greve, en hyggelig by, som ligger syd for hovedstaden. Vi har altid gået i klasse sammen, og holder mega meget af hinanden. Vi går til springgymnastik, og har gjort det i en del år nu, men vi har ikke planer om at fortsætte så længe endnu:/

Idéen bag bloggen

Vi har længe gået og drømt lidt om at starte en blog, fordi der bare er så mange ting, som kunne være fede at dele. Bloggen kommer til at handle om det vi godt kan lide:

Vi kan begge rigtig godt lide at lave sund mad, men slik og søde sager er selvfølgelig heller ikke bandlyst:-). Vi elsker at læse og se youtube-videoer om bl.a mode, indretning, mad og træning, og det er netop det, som vi håber, at vi kan give videre til dig. Inspiration og gode idéer.

Vi håber selvfølgelig, at du i fremtiden kunne tænke dig at følge med.

XOXO Monique & Nanna

Likes

Comments