Så det snart 2018 jeg håber i alle har haft en god jul og et godt år.

Mit år har været fyldt med en masse sjove oplevelser og håber på mange flere i det nye. I dette år jeg fået lov til at komme meget tættere på min drøm om at blive model, det har været rigtig spændende at opleve den verden, jeg håber på flere af de muligheder i det nye år.

TiI det nye år skal jeg b.l.a til Paris med nogen venner, som I kommer til at hører meget mere om, jeg skal i brobygning, med noget web design. Det bliver et år med en masse spændende ting og et år hvor jeg skal tage nogen forskellig valg. Det bliver dermed også et hårdt år, hvor jeg skal sige farvel til mine venner til sommer, og skal starte på en uddannelse.

Jeg glæder mig og ser frem til et godt år.✨

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Så skete det - jeg fik lov til, at komme til modelcasting hos scoop models i København.

Det er min største drøm, at blive model, så bare det at jeg for lov at komme til casting, og har en chance for at blive model betyder Virkelig meget.

Det har været min drøm at blive model i rigtig mange år, så da jeg fik en mail om at de gerne vil have en samtale med mig, blev jeg utrolig glad.

Jeg var til modelcasting i københavn, mandag den 6/11. Jeg var der over med min mor, det var en rigtig god tur. Vi havde god tid inden jeg skulle til samtale, så den blev brugt på shopping og se på forskellige seværdigheder, bla Rundetårn og folketinget.

Til casting blev jeg målt og fik taget billeder, og de skrev alt muligt ned. Pigerne fra bureauet var rigtig venlige og meget imødekommende, de roste mit ansigt rigtig meget, og sagde jeg havde et model ansigt.

Efter det, havde min mor og jeg stadig tid inden vi skulle med toget hjem, så vi gik rundt i københavn og købte mad til hjemturen - derefter gik vi ned til toget og tog hjem til Viborg igen.

Jeg fik svar et par dage efter, hvor de skrev jeg desværre ikke fik det, da jeg ikke er høj nok - desværre, men jeg søger videre, da jeg håber mine modeldrømme en dag bliver til virkelighed.


Likes

Comments

Nu hvor der ikke er længe til halloween, fik jeg lyst til at lave et halloween look og give noget inspiration til jer. Synse selv det endte med at blive som jeg gerne vil have det. Håber I har fået noget inspiration af det er her look, hvis I gerne vil se flere makeup looks, som fx flere halloween looks, så kan I fløge min Instagram, hvor der kommer mange flere looks ud. 🎃

Min instagram er makeup_tip14762

Her er de ting jeg brugte for at skabe mit halloween look.❤︎

Likes

Comments

Hyggelig familie weekend i min moster og onkels sommerhus. Det var en rigtig hyggelig tur, jeg nyder at være sammen med min familie, og bare slappe af. Vi hyggede med blå, hvor vi lavede snobrød, skumfiduser og varm kakco, vi gik en tur til stranden og spillede spil i haven.

Likes

Comments

Jeg har valgt at lave et indlæg omkring back to School, da jeg selv elsker at få inspiration fra andre.

jeg har valgt, at finde noget tøj fra hm, da jeg vil gå efter, at det ikke skulle være for dyrt, så er der måske lidt flere der kan være med, og personligt elsker jeg tøj fra hm.

Har selv velour blusen og den er super behagelig at have på. Du kan sætte den sammen med alle mulige bukser som cowboy bukser, afslapnings bukser, så er den her bluse perfekt til, så man kan pæppe det lidt op, uden det ligner afslapnings tøj. jeg valgte at sætte den sammen med et par sorte bukser, og nogen sølv smykker - du sætter bare dine yndlings smykker der til.

Du kan vælge et par flotte sneakers til. Jeg valgte de her, flotte og enkle sorte og hvide.

De fleste jakker kan bruges - jeg vil nok sætte en læderjakke til.

Jeg synes personligt selv det er her et lækkert og et enkelt look.

Nu har du et super flot sæt, og er klar til, at komme i skole :)
Håber at jeg kunne give lidt inspiration
Knus :)

Likes

Comments

Et indlæg der har været længe under vejs…. Det er et af de sværeste indlæg jeg har lavet, men håber I vil synes om det, det kommer fra hjertet og er den jeg er .

For lidt over 5 år siden, startede det hele, ihvertfald for alle andre end mig selv. Jeg havde igennem længere tid kæmpet med et hele – alene inden i..

Men op til påsken 2011, kunne jeg ikke holde det inde mere, jeg brød total sammen en aften lige inden jeg skulle i seng. Det havde i lang tid været rigtig svært, at gøre mig sengeklar, og det tog meget lang tid på badeværelset, da der var ritualer der skulle gøres for at komme “i mål” – denne aften efter alle ritualerne, faldt sammen ved min mor og bad om hjælp.

De næste dage græd jeg næsten uafbrudt, min mor kontaktede vores læge, som så kontaktede børne psyk i Viborg, der kunne jeg få tid 13 dage senere….

Dag to hvor jeg stadig græd og græd, tog min mor fat i vagtlægen, og vi kom akut ind – jeg blev mødt af en meget sød og rolig læge, der satte sig godt ind i det vi fortalte – han var ikke tvivl – Nanna jeg tænker du har det der hedder OCD.

efter en hård påskeferie, hvor jeg og min familie var meget berørte af alt det her, kom jeg til samtale på børne psyk. Psykologen ville gerne have mig igennem en udredning, da hun mente jeg havde ADD – man ser nemlig nogen gange, at når man har gået i meget lang tid – for mit vedkommende flere år, med ubehandlet ADD, kommer der disse OCD ligenede symptomer som jeg havde sloges med længe.

Der gik 3 mdr før jeg var igennem selve udredningen og fik diagnosen ADD og belastnings OCD – samtidig med udredning, kom jeg til samtaler ved en distreks pædagog, der skulle hjælper mig med at håndtere nogle af de tvangstanker og handlinger jeg kæmpede med – dejligt at der blevet taget hånd om mig, så der lige så stille kunne komme mere ro på.
For ADD kom jeg i medisinsk behandling, der har virkelig har hjulpet mig rigtig meget. Medicin giver ro i hovedet, da jeg har svært ved at lukke uro og støj ude, så når I andre sidder stille og arbejder, feks i skolen, kører min hjerne på højtryk og forsøger at opfange alt hvad der foregår. Det gør så at det bliver rigtig svært at koncentere sig med sit skole arbejde og ikke mindst at huske det…

Min tid på overlund skole var både godt og skidt, jeg havde super gode kammerater der alle var søde og støttende, men timerne var ikke altid så sjove, det var super hårdt, at sidde blandt alle de andre der bare lærte i lynets hast – man kan sige de susede afsted på motorvejen mens jeg forblev på cykelstien…
Jeg kom ned i noget der hed “ det lille bibliotek”, der var vi ca 4 elever af gang og på de 8 mdr jeg var der lærte jeg svarrende til ca 2 klassetrin. Så kom den berømte skolereform og det hele blev sparret væk og jeg kom tilbage fuld tid i klassen…

Hele 7 klasse var forfærdelig, jeg kunne slet ikke finde mig til rette i timerne og vores nye lærer forstod vist ikke alvoren for mig…. lægerne forsøgte sig med døgn dækkende ADD medicin, hvilket overhovedet ikke virkede og jeg blev meget psykisk…. den vinter er til dato den værste i mit liv, jeg kunne stortset ingenting og blev mere og mere trist. I en lang periode var jeg deltids sygemeldt, og kom selvfølgelig længere og længere bagud i skolen…. Børnepsyk foreslog et skoleskifte måske kunne hjælpe og vi var på besøg tre steder. De to første var noget af det værste både jeg og mine forældre har oplevet og vi takkede nej til begge tilbud.
Heldigvis kom den pædagogiske leder på overlund skole i tanke om HU på Viborg ungdomsskole, godt nok ikke et special tilbud som psyk mente var det bedste, og vi tog på besøg – den bedste mavefornemmelse med det samme og det blev vores valg .

Det abosulutte bedste sted for mig at være, vi er ca 16 unge i samme klasse, både 8,9 og 10 klasse er samlet – og har man som mig brug for at være få sammen kan man sagtens det, vi er oftes 3-4 der er alene med en underviser. Jeg nyder hver dag på skolen, de voksne ser mennesket og ikke de bogstaver der nu engang er på mig, det vokser man af!!!

Der hjemme er der også nogle ting der driller, jeg er mange langsom til at komme i gang med forskellige ting, det kan være sådan noget som oprydning, da der mange ting jeg “skal” gøre – ikke skal som mine forældre siger, men her spiller min OCD ind. Der er også andre situationer der hjemme der er svære,men jeg klare dem nogenlunde.

Jeg er yderst taknemmelig for min familie der har og må stå model til dette, især i de perioder hvor det har været rigtig slemt – jeg ved det var og er hårdt for dem, men de er der altid for mig og støtter mig på hver deres måde- tusind tak for jer <3.

Likes

Comments

1 – Jeg er virkelig dårlig til at komme i gang med at skrive et blog indlæg, selvom jeg gerne vil ligge et op om ugen og det irriterer mig virkelig og det er virkelig noget jeg gerne vil øve mig på.

2 – Min mor hjælper mig med at skrive alle mine blog indlæg, hvor vi begge to kommer med ideer til hvad der kan stå, og hun hjælper mig med at få det til at passe sammen, så det giver mening. Og det er jeg rigtig taknemlig for at hun gider.

3 – Det er en facts som i nok godt ved, det er at jeg har ADD og OCD, som i kan læse meget mere om her

http://nannasverden.dk/2016/07/11/min-hisorie-om-mit-liv-med-add-og-ocd/

4- Jeg elsker at lægge makeup især øjenskygge, så derfor har jeg lavet en Instagram profil omkring makeup, hvor jeg ligger noget okay tit op – den må i meget gerne tjekke ud.

5 – Det er en ting som er okay ny som i ikke ved, det er at jeg er begyndt at bruge læse briller.

 

Håber at i kunne lide det her form for blog indlæg.

Likes

Comments

Så gik min drøm i opfyldelse, nemlig at komme til koncert med Justin Bieber – Det var jeg d. 5 juni Århus. Det var en helt igennem fantastisk dag, en dag jeg virkelig aldrig vil glemme.

Det er noget jeg har drømt om i så mange år og gerne en oplevelse, jeg ville dele med min søster. Jeg købte derfor en billet til hende i fødselsdagsgave, samt en billet til mig selv – det duer det med at have et fritidsjob og tjene penge 😉

Det var en vild oplevelse, vi startede med at stå i kø i ca 3 timer, men det var det hele værd. Vi kom ind i så god tid, at vi fik rigtig gode pladser – Vi kunne se ham på scenen, det var vildt at være SÅ tæt på.

Det var den første koncert jeg har været til, og det var virkelig en positiv oplevelse, alle var glade og stemningen var i top 🙂 . selvom der var så mange mennesker – et sted mellem 40000-50000, var der god plads til at komme rundt i de mange boder med mad. Der var også en bod med hans nye tøj brand, der købte både min søster og jeg købte en bluse.

Jeg kunne bestemt godt finde på, at tage til en af hans koncerter igen:-)

 

 

Likes

Comments

Mega fed tur i Djurs sommerland❤️

Jeg har haft en helt uforglemmelig tur til djurs sommerland – den årlige sommertur med min klasse. Min veninde og jeg fik prøvet den nye forlystelse, da vi var færdige og skulle til og se vores billede der blev taget under turen, hørte jeg en der sagde Husum – jeg kiggede med det samme og sagde til min veninde, at det var Alexander Husum. Alexander Husum er en fantastik youtuber, jeg elsker virkelig hans videoer. Han er virkelig en sjov youtuber som bare gør en glad, når man ser hans videoer.

Vi gik hen til ham, han spurgte selv om vi vil have taget et billede med ham, jeg tror godt han kunne se, at vi rigtig gerne ville, men vi var generte. Jeg er rigtig glad for, at han spurgte os. Der var rigtig mange der ville fotograferes sammen med ham, men vi ville ikke selv presse os på, da han var på tur med hans lillesøster.

Det var simpelthen så fedt at møde ham, lidt uvirkeligt da det jo er ham, man ser på skærmen og ikke lige forventer at møde i virkeligheden.

 

Youtube kanal:Hussi

Likes

Comments

I forbindelse med fotodage 2017 her i viborg, er jeg blevet inviteret op på medieskolen, for at få vurderet nogle af mine billeder. Disse 3 fik mest ros, hvor er det bare fedt med positiv respons på det man laver. Jeg er mega stolt 😉

Likes

Comments