Hej alla fina

Idag har jag gått min första dag i 6:an. Det har varit ett jätteskönt sommarlov men det var ännu roligare att komma tillbaka till skolan. Jag har längtat efter att få träffa alla kompisar och såklart vår lärare, vi har världens bästa lärare. Idag har det varit en ganska lugn dag för vi har inte haft några " riktiga " lektioner. Det vi har gjort idag är att titta så vi har alla saker och att vi kommer in på allt. Innan vi gick på lunch hade vi en aktivitet, det gick ut på att man skulle hitta olika bokstäver och sedan bilda ett ord av de. Det var en rolig aktivitet.
Idag tog jag ingen bra bild så istället har jag gjort ett collage med många olika små bilder men hoppas de går bra.

Ha det så bra så ses vi snart igen

Puss och kram <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej finisar, hoppas ni har haft en bra dag för de har jag haft

Idag har jag inte gjort mycket mer än att jag har spelat match och packat klart min skolväska. När jag vaknade åt jag frukost och sedan åkte jag direkt på match. Det var en bra match trots att vi förlorade med 1-0. När vi spelade var vädret väldigt varierande, det regnade och sen blev det fint och så höll de på under nästan hela matchen. När jag kom hem och hade duschat åkte vi och hämtade thai mat, det var jättegott. Efter vi hade ätit tittade jag lite på tv och sedan packade jag klart min skolväska.

Ha det så bra så syns vi imorgon igen

Puss och kram <3

Likes

Comments

Hej alla fina hoppas ni haft en bra dag

Idag började jag dagen med att ut och springa, jag sprang i ungefär en timme. När jag kom hem tog jag en snabb dusch och sedan fixade vid mig lite. När jag var klar kom min kompis hit. Vi la inne och kollade på en serie och sedan åt vi. Till mat åt vi tonfisksallad och ägg, det var jättegott. Efter vi hade ätit kom mina släktingar, vi fikade och satt och pratade. När vi hade fikat klart gick jag och min kompis ut och då satt vi mest med våra mobiler. När vi kom in och släktingarna hade gått hem så tittade vi på serie och sedan gick hon hem. Innan jag gick och la mig så tittade jag lite på youtube och åt chips. Det har varit en jättemysig dag idag.


Ha det så bra så hörs vi snart igen

Puss och kram <3Likes

Comments

Hej!

Idag när jag hade vaknat åt jag en fralla till frukost. När jag hade ätit cyklade jag till Maxi för att titta på lita nya skolsaker. Jag hittade inget så istället blev det choklad och en dricka hihi. När jag hade kommit hem lade jag mig framför soffan och titta lite på youtube. Efter en stund cyklade jag och min lillasyster upp till stan för att titta på lite nya saker. Innan vi cyklade hem köpte vi pasta och tog med det hem. På vägen hem lyssnade vi på musik, vi lyssnade på OK med Robin Schulz det är typ min favvo låt. När vi var hemma så kom min kompis hem till mig. Vi började att titta på en serie men istället gick vi ut och tog lite bilder. Hon va hos mig hela kvällen och vid nio tiden åkte hon hem. Vi hade det jättemysigt för vi grillade och bara hade det allmänt bra.

Ha det så bra så ses vi snart igen

Puss och kram <3

Likes

Comments

Ny Blogg

Hej

Jag har skapat en ny blogg som ni kanske sett haha. På bloggen kommer jag lägga ut allt ifrån tumblr bilder till knäppa och inspererande bilder. Jag kommer försöka lägga upp så ofta jag kan men det kanske inte blir varje dag.

Glöm inte att följa så får ni ha de så bra!


Puss och Kram <3

Likes

Comments