Träning, Vardagsskit

Att vara hemma en vardag

Att vara hemma en vardag är nog det tråkigaste jag har upplevt. Jag har varit hemma två dagar och jag klättrar redan på väggarna. Jag har nog gjort allt, städat, tvättat, lagat soppa, bakat, sträckkollat på serier. Det går liksom inte längre.. som tur är ska jag äntligen jobba imorgon. När jag gick på högskolan kunde jag aldrig tro att jag skulle längta efter att inte vara ledig men det är så skönt att vara sysselsatt på dagen och en njuter extra mycket av sin lediga tid.


Hoppas ni haft en bra tisdag, nu ska jag njuta av en dusch o lite soppa och netflix efter lite hemmaträning!

MVH Nannersliv!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nannersliv är tillbaka
Jag har nu varit frånvarande från den här bloggen i drygt 1 år för att jag har ett totalt ointressant liv. Men jag tänkte att jag skulle försöka sätta lite extra glimt på det ointressanta livet så kanske någon där ute blir lite intresserad ändå. Dock skriver jag mest den här bloggen för min egen skulle då jag kanske en dag vill se tillbaka på mitt tråkiga liv och förhoppningsvis se att jag har det bättre då. Smart va? 


P.s för er som läst min blogg förut och vet att jag studerade till förskollärare.. Jag har min legitimation nu, BAM! D.s

Nannersliv OUT!

Likes

Comments

Vardagsskit

Heeeej

Äntligen en tidig dag! Behövs lite vila nu. Varit två intensiva veckor i skolan och gymmat sönder.

Just nu kollar jag på ex on the beach och käkar lunch. Funderar på om man ska ta en powernap (a)

Ha en bra helg alla // Nanners

Likes

Comments

Vardagsskit

Hejjjääh

Idag har jag haft föreläsningar hemifrån så har inte varit i skolan, ganska skönt. Jag tog en sväng till gymmet. Och jag filmade lite så jag har lagt upp mitt allra första egna klipp på youtube. Så om ni vill kika på det så kommer jag lägga in en länk. Jag är sämst på redigeringsprogram så ni kan ju vara snälla med kritiken.

https://www.youtube.com/watch?v=HNQmxWICO70

Ha det skit haj // Nanners

Likes

Comments

Helluuuu!

Idag har jag haft hemmastudier, läst lite inom specialpedagogik inför ett seminarie på fredag. Det är mycket att ta in men det är sjukt intressant!

Igår vart jag och Azra ute på en lite längre promenad vi hade tänkt. Dessutom började det spöregna så vi var inte jätteglada tillslut. Men vi hittade hem iaf! :)


Idag har jag varit och tränat ben och lite kondition, blev lite crosstrainer och roddmaskin. Sedan benpress, legcurls och glute press.. Jag ska få ordning på min kropp nu :)

HAAARE GOTT HAAAJ! / Nanners​

Likes

Comments

Högskolan

Tjolulululu

Idag har vi inlett delkurs två! Det innehåller specialpedagogik. Vi började med en heldag föreläsningar kring olika perspektiv på diagnoser. Sjukt intressant och vilken okunskap man har. Tror det kmr bli en givande termin!

​nu sitter jag på träningscykeln på gymmet o värmer upp!

Vi snakkes! // Nanners


Likes

Comments

Högskolan

Hejsan!

Hade examintion på projektarbetet idag. Det verkar som att vi blir godkända 😄

Efter skola tog jag ett gympass och nu ligger jag och kolla på glee!

Ska bara ta det lugnt i helgen. Förhoppningsvis få njuta av lite sol, sett att det ska bli ca 10 grader i helgen!


Ha det fint! // Nanners

Likes

Comments

Kärlek, Högskolan

Helluuuu

Har vart kass på att blogga sen vfu. Har inte haft lust direkt.

Men har iaf skrivit sönder projektarbete med en klasskompis . Det har gått bra och vi är mer eller mindre klara nu och väntar på nästa handledning och sedan är det dags att skicka in arbetet.

Just nu är jag hemma i Nässjö. Vart här sen den 19de. Igår fyllde min blivande man 23 år och vi hade lite kalas för honom.

Har träffat en av mina bästa vänner Nenne och hennes dotter Alice denna veckan ock. Mycket mysigt, lite fika och film.

Om en stund ska jag iväg och fika med Josseläinen, inte träffat henne på år och dar känns det som. Kommer bli gos :*


Ha det gött haj! // Nanners

Likes

Comments

Vardagsskit

Hejsan!

Min helg vart väldans ensammer. Alla studenterna i huset åkte hem över helgen och jag blev ensam kvar. Gjorde inte så mkt då jag somnade kl 10 på fredagkvällen haha.

I lördags kollade jag mello och gjorde kycklingkebabtallrik till kvällsmat mums!

Och idag är man tillbaka på praktiken. Helgen gick lite för fort. Känner mig inte alls utvilad menmen... bara att köra på! Imorgon ska jag utföra ett moment med barnen inom hållbar utveckling.

Haaaaare gött haj // Nanners​

Likes

Comments

Högskolan

Hejsan!

Tänker fatta mig kort då jag är helt slut.

Igår fick jag hem mitt Jazzschampoo/balsam. Får se om det funkar eller ej :) Hoppas på det bästa men har hört bra saker om dem!

Nu är en vecka av 2 avklarad på min vfuplats! Har gått fort och varit kul :)

Ikväll blire och kika på magnus betner och Soran Ismail ( en skam för sverige) och nog sov tidigt. Är skittrött efter denna veckan!

Ha en bra helg // Nanners

Likes

Comments