​​​​​​​HEYLOOO 

SÅ I DETTE INDLÆG HAR JEG NOGLE FORSKELLIGE ITEMS FRA & OTHER STORIES SOM DER LIGGER PÅ MIN INDKØBSLISTE! BARE SÅDAN FOR INSPIRATIONS SKYLD LIGGER JEG DEM LIGE HER PÅ BLOGGEN<33 BARE SPØRG HVIS I VIL HAVE LINK ELLERS SÅ KAN DET HELE JO SELF. FINDES PÅ & OTHER STORIES HJEMMESIDE!

KNUS

NANNA

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey! Længe siden hva? Hehheh

Nå anyways! Vi er officielt kommet ind i sommerferien, hvilket betyder at mange mennesker tager du og rejer.. DERFOR har jeg valgt at finde nogle gode travel items. Som i et lækkert sæt at sidde i flyveren i, nogle all time birkenstocks, en concealer til at friske op, en solcreme der dufter så dejlig, badetøj, basic t-shirt, lækre solbriller, og sidst men ikke mindst en kuffert! Da jeg har været i Thailand for omkring 2 måneder siden, kommer jeg derfor ikke på ferie, men tænker at der kommer et opslag med tips og tricks til når man skal på ferie;)) Lige her tilsidst smider jeg også lige en favorit sang med!

I må have en dejlig ferie til jer der skal afsted!

XOXO

Nanna

Likes

Comments

Så er det officielt forår! Whuuu!! Så starter vi op med farver, og i det hele taget lige frisker garderoben op med accessories! De helt store modebloggere har lige rystet nogle super fede items ud af ærmet!! Og det skal da lige deles! So here u goo!!

Vi kan jo ikke afslutte denne gode nyhed uden lidt musik!

xx

Nanna

Likes

Comments

Contains affiliate links

Så er det snart ved at være konfirmationstid. Og hvis man er heldig kan man være inviteret til konfirmations fest. Og der skal man jo se godt ud, med noget fedt tøj. (En god undskyldning for at købe tøj hehe ;) ) Så jeg har samlet nogle ideer som man kunne bruge. Jeg har valgt både kjoler og skjorte samt bukser så man havde lidt af det hele. Og af sko har jeg valgt lidt af hvert, både sandaler, slip ons og højehæle. Og en læderjakke kan man aldrig gå galt i byen med. Jeg har selv den kjole i midten, og den er virkelig flooot! Jeg elsker den, fordi den sidder virkelig god, og så elsker jeg det er blonde der er på den.

Håber at det kunne være en inspiration!

XX

Nanna

Likes

Comments

Godaften! Så jeg tænkte lige at jeg ville fyre nogle musik favoritter afsted før jeg lægger mig i sengen. Dem jeg har valgt er dem jeg går rundt og lytter til hele tiden. Musik fylder utrolig meget i mit liv. Der kan ikke gå en dag uden musik. Så jeg tænkte lige at i lige skulle høre mine favoritter her for tiden. Dem jeg har valgt er både nogle rolige, men også dem der virkelig sætter gang i dansefødderne. SÅ GIV DEM ET LYT!!

XX

Nanna

Likes

Comments

Contains affiliate links
Strik: Mads Nørgaard // Cover: By Malene Birger // Mascara: MAC // Solbriller: Celine // Taske: Pieces // Sko: New Balance // Bukser: AG Jeans JODI Flared jeans black denim.

Godmorgen! Så jeg tænkte at det kunne være en god ide at starte ud med mine ønsker her for tiden. Skoene bliver helt sikkert et køb meget snart! Og tasken køber jeg sikkert også, da jeg snart skal på ferie ville jeg godt have en lækker taske. Solbriller til ferien må man jo heller ikke glemme. En god strik til de kolde dage, samt et par fede jeans kunne ikke blive bedre. En mascara kan man altid bruge, og et lækkert cover til sin telefon, og især i den her lækre lyserøde farve ELSKER JEG! Og det bedste af det hele er at de fleste af tingene er budgetvenlige! Nogle af tingene er lidt dyre, men der kan man altid finde noget lignende. Men jeg synes at i skal tjekke den ud! Bare tryk på tingene og i kommer direkte ind i et link!

XX

Nanna

Likes

Comments

INSTAGRAM@NANNA_RAUNDAHL