Jag och min mamma är bästa vänner.. Har alltid varit

Hon är min drottning. En underbar kvinna med mycket glädje.. Var alltid med och hejdade när jag spelade bowling. ringde mig alltid 100 gånger om dagen om jag inte var hemma. En helt underbar männniska.

Men tyvärr 2012 så fick min mamma en kraftig hjärnblödning och hamnade i koma. Det var dom värsta veckorna i mitt liv.. Mamma var en sån glad person och på en jävla dag förändrades våra liv. Det var så svårt att se henne ligga där i koman. Att inte veta om du skulle vakna eller inte. Kunde inte sova om nätterna för att man saknade dig så mycket och man var så orolig att förlora dig. Men en vacker dag vaknade du och de var så unnderbart att se dig öppna ögonen.
Men tyvärr så var det så att du inte hade kommit tillbaka helt och hållet. Du var inte ditt gamla du.
De tog några veckor tills du verkligen kom tillbaka.
Dagarna gick och det va så sjukt skönt att bara kunna prata med dig, att du kunde få komma hem igen.
Vi var så glada igen.. men ännu en gång kom det en smäll och de blev aldrig som förr igen..
Du operardes igen och du blev mer skadad. Du blev mer sjuk och vi kan inte få tillbaka dig till ditt riktiga du.
Mamma är jättesjuk idag och bor på hem. Hon bor på ett speciellt hem för sådana brukare som har hjärnskador.
Jag saknar dig varje dag och tänker på dig varje sekund.
Man blir så glad när man träffar dig, när man får en kram av dig. Av att iallafall se dig på benen, Men att du tyvärr aldrig kan bli som förr.
Önskar jag kunde ta allt ifrån dig så du bara kunde få göra allt du tycker om. Dricka kaffe med dina vänner varenda dag, dina samtal till alla.
Jag är ledsen för saker jag gjort innan emot dig. Jag ångar våra små tjaffs vi haft. Men du ska veta oavsett vad så älskar jag dig otroligt mycket och jag vill ditt bästa nu.
Finns alltid vid din sida älskade kvinna.
Älskar dig Mamma.

Ta vara på era nära och kära.. Minsta lilla kan förändra hela din värld.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hahaha dagen börja bra. Firar 4 månader med mitt hjärta och tvingade han att gå till affären och köpa tamponger. Haha tog ett tag innan han gick med på och handla det. Har aldrig sett en kille så nojjig över att köpa tamponger. Men stolt över han, han kommer ju hem med rätt iallafall. men hade skämdes sönder över det hahah.
Så sista dagen på veckan.. Söndag.. Fan va fort helgerna går..
Kan inte helgerna vara längre?
MenMen imorgon är det jobb som gäller och börjar även den nya dieten. Kommer bli tufft men ska man vara fin får man lida pin.. Galet cola beroende är jag!!
Lyckats att vara borta från det i 2 veckor nu. Stolt as fuck!!

Ha en bra dag people.. Trevlig söndag !!
Likes

Comments

​Skön lördag!!

Äntligen fått sova ut efter en lång vecka på jobbet. Synd att man misssa Afterwork med jobbet i fredags för att man var för seg.. men men de kommer fler gånger hoppas jag.
Igår ringde syrrans dotter och vill komma hit ( Felizia). Var inte som jag hade planerat men allt llika glad när jag ser henne. Min ögonsten... Så hon kom hit och vi myset och bestämde att idag skulle vi ut och leka...

Åkte till Folk Park med henne och mitt hjärta.. Blev en massa lek och bus.. -Nu har bus åkt hem och det blir myskväll med min älskling istället.. Massa god mat och film

Trevlig helg!! Njut av solen så mycket det går.. 

Likes

Comments