Hey ladies ♥️

Jeg har altid bøvlet med at finde den helt rigtige nuance faundation til min hudtone. Og specielt her om vinteren, hvor vi lige bliver det ekstra blege. Har prøvet så mange faundations i det forkerte lys, og sjovt nok matcher de altid i matas, men ikke når jeg kommer ud i dagslys. Baaah
Det ender altid med de ryger i skabet der hjemme, og Så står de der og kigger på mig indtil jeg får smidt dem ud. Its heartbreaking og det skal stoppe right away hihi

Så her er et tip til hvordan du kan få prøvet en masse nuancer og mærker af helt gratis. Namme namme nam!

Ta i matas og fortæl ekspedienten at du gerne vil have en masse prøver med hjem. Så er hun nemlig forberedt på det stykke arbejde hun skal til og igang med. Og ja man er en mega træls kunde når man står der og kun skal have prøver, men thats life.

Jeg har idag fået 4 forskellige prøver faundation med hjem fra 3 forskellige mærker. 2 af prøverne er nemlig fra samme mærke, bare hver sin nuance da jeg lå lige midtimellem. Så nu vil jeg prøve at blande dem og se om jeg rammer den helt rigtige nuance til mig. Jeg har også fået 2 prøver med hjem på primers, for hvis der er noget der er dyrt er det primer, og der vil jeg bestemt ikke spilde mine penge på den forkerte :)

Så nu er det bare at gå igang med at afprøve og mix'n match.

Håber det kan inspirere, og spare jer for en masse penge

Kiss and hugs Lee <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej ladies <3

Som lovet har jeg lavet en guide til hvad man skal være opmærksom på, når man handler på EBay.

Det første man skal gøre er at oprette en Paypal konto. På den måde er man altid sikker på at kunne få sine penge retur, hvis produktet er defekt ellerikke lever op til beskrivelsen. Hvis dette skulle ske kontakter man blot sælger, og beder om en refund. Hvis sælger er helt umulig, skriver i blot at i vil åbne en case, og derefter får i pengene retur inden for en uge :)

Udover det er det altid vigtigt at tjekke sælgers ratings. Alt under 98% tilfredshed er No go! Så find heller en anden sælger, for der er mange der udbyder det samme på EBay, men der er meget stor variation i kvalitet.
Man kan altid tjekke kvaliteten under ithem describtion. Sælger ligge ofte flere billeder, og beskrivelse af produktet der.

Det er også meget vigtig, at se hvor i verden sælger sender fra. Tøj, smykker, Home decor osv. kan sagtens bestilles fra Kina, men alt der hedder makeup og hudpleje skal være fra Korea.

Jeg bruger Ebay's app når jeg handler derinde. Det langt mere overskueligt, end at gøre det på sin pc. Jeg kan altid følge med i hvornår produktet senest skal leveres til mig, det er lidt mere bøvlet via pc.
Der går Ca 4-6 uger fra i har betalt, til det senest skal være i jeres postkasse, Men ofte tager det kun 3 uger. Når i skal til at betale, får i to valgmuligheder, Paypal eller Credit card, og det er her i altid skal vælge Paypal :)

Her er et udpluk af de ting jeg for nylig har bestilt hjem :) Jeg laver et indlæg når jeg har modtaget dem, og fortæller jer om kvaliteten <3

Og så er der kun tilbage og sige go crazy ladies. BTW man bliver hurtigt afhængig af det hihi

Kiss and hugs Lee

Halskæde 11 kr

"Moon pendant Double horn crescent necklace bohemia beads choker chain jewelry"

T-shirt 58 kr

"Like realizing stuff tees women crewneck T-shirt summer outfit casual t shirt"

Bælte 33 kr

"Fashion women adjustable elastic wide corset tie high waist slim abdominial belt"

Sengehimmel 94 kr

"Four door Black mosquito net decoration bed room with sticking hook"

Likes

Comments

Hey Ladies. Så blev jeg endelig færdig med mit første indlæg weeee. <3

Jeg har valgt at lave en guide til hvordan, og hvornår, man bruger de produkter, jeg har vist i min story på IG.

Jeg kan huske, da jeg selv startede op for Ca. 2 år siden. Jeg var heeeeelt lost, for der var så mange produkter og de fleste, er endnu ikke kommet til Danmark. Så det kan til tider være rigtig svært, at sammenligne med de danske produkter der er på markedet, men jeg vil gøre mit bedste. Jeg gik igang med alle produkterne på én gang da jeg startede, for jeg tænkte "de urenheder skal bare væk"!! Jeg har dog lært meget siden, og jeg glæder mig til at dele det med jer <3

Jeg vil gennemgå hvert af produkterne og guide jer igennem de 6 trin, hvad det helt specifikt er, de enkelte produkter gør. Det er vigtig, at man kun indfører et produkt i ugen, ellers går huden "i panik" hihi. <3

Det skal lige tilføjes, at jeg har kombineret hud, hvilket vil sige, at jeg skinder i panden, randen ved næsen og hagen (T-zonen) men samtidig har jeg tør hud på kinderne. Hvis man udelukkende har tør eller fedtet hud er denne kombination af produkter ikke optimal (du kan overveje at bytte step 4, 5 og 6 ud med andre produkter). Men skriv gerne, hvis du vil have hjælp til at sammensætte en rutine, der passer til din hud. Det bedste jeg kan anbefale er, at man tager til en kosmetolog, eller i matas, og får dem til at vurdere hvilken hudtypen man har, hvis man selv er i tvivl.                Produkterne->
                     Rutinen


Step 1: Cleanser

-"Holika holika deep pore cleansing oil" til 75 kr for 150 ml.

Produktet kan sammenlignes en lille smule med den nye "Balm-to-oil" fra Biotherm, som jeg også kan anbefale.

Denne bruges som første skridt i aften rutinen. Man tilfører ca. 2 tryk på en vat rondel, og derefter masserer man det ind i huden, også omkring øjnene da den både fjerner mascara og resten af makeuppen. Den indeholder desuden "Argan oil", og det kan vi jo gode lide. Efter brug skyller man ansigtet i lunken til kold vand og så, er man klar til næste step.

Step 2: Toner

- "Etude House Wonder Pore Freshner 10 in 1" til 70 kr for 250 ml

Denne toner er intet mindre end genial! Den er et af mine yndlings produkter, og jeg kan ikke leve uden. Den fjerner alt det fnuller, der sidder tilbage i ansigtet, efter man har tørret sig med håndklædet, og det er meget fnuller, som i rigtig meget fnuller. Den går også ind og regulerer hudens pH-værdi, og det er en vigtig faktor, for ofte er det ubalance i pH-værdien der gør at man får rødme, urenheder, olieret hud og faktisk kan man også ende med at tørre helt ud. Det sker ofte, hvis man vasker sit ansigt i sæbe hver dag. Det er et absolut no-go at vaske sit ansigt med sæbe, så piger, don't even! Toneren kommes på en vat rondel, og påføres med små cirkelbevægelser i hele ansigtet, bortset fra området omkring øjnene. Hvis i vælger at købe denne, så prøv at kigge på vat rondellen efter brug og tjek alt det fnuller, i vil blive overrasket :)

Step 3: Spot treatments

-"Cosrx AHA 7 Whitehead power liquid" til 97 kr for 100 ml

Dette produkt har samme effekt, som hvis man går til en kosmetolog og får en frugtsyre behandling.

Produktet er intet mindre end genialt! Det fjerner alle urenheder og indkapslinger (og jeg mener alle!). Man bruger en vatrondel og påfører kun produktet der, hvor man har urenheder. Den fjerner alle døde hudceller og tvinger derved huden til at producere nye. Derfor er det også vigtig, at man ikke bruger den hver dag men kun i perioder. Jeg plejer at bruge den 3-4 dage i streg, og så venter jeg ca 10 dage med at bruge den igen. Medmindre jeg selvfølgelig har en lille bums på vej, så kan jeg tage den i opløbet og duppe produktet på denne. Det er dog meget vigtigt, i køber en solcreme i faktor 50, hvis i vil begynde på syre produkter. Vi får nemlig syre skader, og pigmentfejl, hvis vi går direkte ud i solen uden beskyttelse. Jeg kan anbefale "All around safe block essence sun milk SPF50+" fra mærket Missha til 70 kr for 40 ml. Denne fedter ikke og skal kun bruges i morgen rutinen lige efter fugtighedscremen.

Step 4: Serum/Emulsion

"Skinfood Miracle food 10 solution Emulsion" til 155 kr for 150 ml

Denne Emulsion har jeg først for nylig indført i min rutine. Jeg fik en lille prøve på den i et tidligere køb, og jeg var solgt fra første gang jeg prøvede den! Så jeg var med det samme inde og købe den i full-size. Det er en slags creme(emulsion) der udjævner ens hudtone, den har anti-wrinkle effekt, og så er den fuld af antioxidanter der beskytter og fugter huden. Namme namme. :P Denne påføres med fingrene, men vask fingrene grundigt inden, og tør dem for guds skyld ikke af i håndklædet (fnuller). Jeg plejer at bruge køkkenrulle til at tørre fingre, inden jeg påfører produkter. Normalt vil man bruge serum i step 4, men jeg har endnu ikke fundet en serum jeg kan lide, så jeg bruger istedet emulsion.

Step 5: Eye Cream

-"TonyMoly Intense care gold 24k snail eye cream "til 200 kr for 100 ml

Huden omkring øjnene er meget sensitiv og tynd, så det er vigtig at få godt med fugt, og ikke bare almindelig creme, for det trænger ikke ind på samme måde. Denne creme både køler, udjævner hudtonen omkring øjnene og giver masser af fugt. Jeg elsker specielt at tage den på om morgene på grund af den kølende effekt, og så er det ikke kun mig der er vild med den, kæresten er også helt oppe at ringe over den, men han vil ikke helt stå ved det, hihi.

Step 6: Moisturizer

-"En fugtighedscreme som passer til din hudtype"

Jeg har endnu ikke fundet en almindelig dag/natcreme fra Korea som jeg synes er god nok, men jeg har kigget på en del jeg tænker at bestille hjem. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere jer, når jeg går igang med at afprøve dem.

Indtil videre er jeg rigtig glad for "Yves Rochers' sensitive vegetal Soothing Moisturizing Cream" til 99 kr.

Den er til sensitiv hud, og har en kølende effekt, som jeg så godt kan lide.


Puha, det var en lang omgang, men jeg håber det er gjort forholdsvis overskueligt for jer.

Tak fordi i vil læse med, og jeg må dele min passion med jer.

Skriv endelig hvis i har spørgsmål <3

Kisses and hugs Lee

Likes

Comments