Ultraljudet som inte blev av !

Ja vad ska man säga? i går ringde de från mottagningar och sa att jag hade en tid på morgonen kl 09. De sa att vi är tvugna att boka om ,tydligen hade hon 4 andra tider samma dag att välja på så jag sa en sen tid då jag matar min bebis vid 11-12 och åker sedan från Uppsala vilket tar 1 h .
jag fick 13.30. jag skulle ringa om det blev problem på vägen då Stockholm är som det är med köer.
I natt låg jag vaken och var lite nervös. Egentligen skulle det här göras för två månader sedan men antar att det är strul med övergången i alla remisser.
Den livsförlängande sprutan jag får ( antikroppar , Herceptin) är tyvärr inte så snäll mot hjärtat så man måste kolla det i alla fall ävrn utan ett svagt hjärta som mig.

J matade Raz och vi åkte till Stockholm.  vid Järva krog ringde tanten och frågade vart jag var och då var kl 13:21 enligt gps var jag 3 min bort med bil och J skulle släppa av mig och själv parkera. men hon lät konstig i luren och frågade exakt vart jag var. Då frågade jag om de var ute efter att avboka igen? Ja du kommer inte hinna säger hon.
VAD? jag kommer vara där 13.30 som vi sa???
ja men då måste undersökningen börja säger hon. ja då hade du kunnat säga det till mig i telefonen att jag skulle vart här 13.20 .
jag blev ursinning och frågade om det var hon jag pratat med kvällen innan som ringt och tressat upp mig och det var det ju.
Då visste hon också att jag hade en bebis med mig och att vi kört från MF Uppsala. jag behöver det där ultraljudet då vi inte vet hur herceptinet påverkat mitt hjärta och kan inte fortsätta behandlingarna egentligen innan de är bra.
Jag sa att jag skiter i dem och att det är inte ok att göra så här . hon skyllde på sin chef och jag sa att hon skulle hitta den vems fel det var så skulle jag prata med den personen.
att man inte ens kan lita på e n jävlas läkartid.

jag kommer inte bokas någon ny i så fall fär de lägga in mig och ge sprutan efter det. Men sanningen ska fram . Jag har gett upp . Jag skiter i e här medecinerna. jag har fått lida nog.

Det kommer inte bli några mer behandlingar för min del. jag avsäger mig det.
jag får prova med kost som en del gör.
väger under 49 kg nu och vet att min dietist Är kommer flyga i taket.
Är tyvärr väldigt svag pga självsvält då jag glömmer att äta. Morfinet gör mig knäpp och det i kombination gör att allt som jag varit med om ..som jag stoppat i en liten säck åt sidan har blivit så stor så den säcken läcker just nu.
Tack men nej tack .
nu ska jag ta ett beslut som har med bröllopet att göra.
Dock var vi och hämtade dessa fina blommor i dag till vigselcermonin.

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram