Min cancerstory del 3

Måndagen kom då jag skulle få besked om biopsin de tagit.
Jag googlade och folk på nätet sa att man skulle ta med sig någon som kan bekräfta och komma i håg detaljer av det läkaren faktiskt säger.
Jag hade kollat upp den manliga läkaren men bara hittat någon artikel om att han var plastikkirurg i grunden. .. ja det är väl perfekt tänkte jag då han ska ta bort knölen och fixa ett nytt snyggt bröst.

Jag och K satt och väntade. Det slog mig att vi känt varandra i nästan 17 år. Helt otroligt och allt vi varit med om.
Nadira !
ja just det. Det är ju jag. faan då går vi in

Han frälste mig och det kändes som att jag vunnit på postkodsmiljonären när vi lämnade.
kort och gott sa han att Du hr bröstcancer och du har tur för vi ska bota dig , bota dig , bota dig bla bla bla . han sa det som ett mantra och sa också att de skulle ha läkatkonferens och besluta exakt vad och hur och när.
jag gnällde mest om att ingen mödravård velat skriva in mig då jag mest troligtvis hade cancer och han lovade att han skulle fixa in mig på KS och att de skulle höra av sig till mig.
jag ville ju bara veta så mitt pyre levde och mådde bra.

Jag blev kallad till nytt möte 1 vecka efter så jag skulle få min behandlingsplan.
När jag skulle lämna av K satt vi som zombier och lyssnade på musik. och intalade oss att det bara var en nytt bröst jag skulle få och att  det ändå var lika bra då jag tänkt fixa dem iaf.
Dock var det något i mig som gnagde.. Varför fick han mig att känna som att jag vunnit högsta vinsten?  min erfarenhet är att ser det ut och luktar skit så är det förmodligen det.. men visst vi ska lita på läkaren. Han skulle göra världens snyggaste bröst till mig.

måndagen kom igen och ingen hade ringt frän mödravården. Jag visste inte ens om mitt pyre levde eftersom jag hade den där blödningen från början. Varje gång jag gick in till dörrarna för huvudentren så tänkte jag att " i dag får jag veta att allt är ett misstag och att de förväxlat mina prover. egentligen är jag frisk.."

Jag hade så fel.

I dag hade jag en ny läkare . J var med mig och vi skulle få min behandlingsplan. 
Vi småpratade lite och jag frågade varför ingen ringt till mig från mödravården. Då började det. Cirkusen , Helvetet och mer där till.

Hon sa att De har inte ringt dig för att det jag kommer säga nu påverkar det.
Du har Cancer och det har spridit sig i lymfkörtlarna i vänster arm. Det är en Livsfarlig typ av Cancer och för att kunna ge dig bästa förutsättningarna för att överleva måste du göra abort.  ABORT eller avbryta graviditeten som de fint säger.

Vänta nu vad sa du?? jag skulle bara in och få ett nytt snyggt bröst 😂😂

Nej , om vi inte avbryter nu är det stor risk att du inte klarar dig ens under graviditeten för din cancer är hormonell. Den göds av gravidhormonerna. Vi kommer att börja med cellgifter omgående för att se vad som verkar då största tumören är stor. vi måste börja nu. När vi sett att vi minskar den ,opereras du sen blir det bla blabla ... allt snurrade i huvudet och detta var ju inte alls vad hon skulle säga.  Jag kunde inte tro det.
både jag och J satt och storbölade över att bebisen måste dö. Jag sa till henne att de får ta mitt liv bara bebisen får leva.
Hon sa att verkligheten är att jag måste välja. Det var inte ens troligt att jag skulle orka hela graviditeten. och att jag har ett ansvar att bebisen ska ha en mamma också vilket inte var troligt om jag valde att gå emot läkarna.

Jag förstod inte vad hon menande.. vadå inte klara ? jag är odödlig och min kropp kommer aldrig ge upp.

Gillar

Kommentarer

Instagram

Instagram