Min cancerstory Del 2

gravid...

Det var inte möjligt..jag hade inte tid .. vi hade pratat om och försökt i 2 år att bli gravida men ibget hade hänt. Helt otroligt.. fantastiskt men hur skulle jag göra detta för att vara shysst mot min AG? jag ville vänta till v 12 så det var någorlunda säkert besked.

måste vara duktig och korrekt.

De ska få chansen att ta in någon på min plats och inte sätta dem i skiten. Tur är så kom en intressent på restauramgen som det var planerat från start och skulle ta över 1 Mars. Jag fick veta att planen var att jag skulle komma till HK då men även bistå om någon av HK restaurangerna behövde tillfällig hjälp.
Jag berättade för J och ingen av oss blev överlycklig utan mer förvånade . oväntat .. vi hade en hel del slitningar i vårt förhållande pga våra arbeten. Vi jobbade dygnet om båda två..

Det är självklart att jag ska ha det men det var oväntat..

vi skulle ha vårt efterlängtade barn! jag blev överlycklig och svävade på moln!

Jag hade ett mål som jag pratade med min AG om att jobba som tusan och överlämna enheten och sedan sjukskriva med efterföljande semester mig en period för att återhämta mig och sedan börja på kontoret.

Inger brev kom och jag var så lycklig över min bebis tills min mamma frågade hur det gick med tiden hos bröstdoktorn. . jag ringde min läkare som ringde till dem och de hade just skickat ut en tid till mig. Februari 2017.

Februari 2017

Jag tog med min bästa kompis på undersökningen då jag hört att det skulle bli mammografi.

Jag fick komma in i rummet för mammografin och jag hade redan sagt att jag var gravid så de satte en skyddande platta för magen.

Jag fick vänta och efter en stund så kom sköterskan och kallade in mig igen i ett annat rum.

Detta rum hade brits och en ultraljudsapparat och massa instrument. Läkaren kom och sa att han skulle känna och jag visste direkt på hans sätt.

Han gjorde ultraljud på brösten och sedan sa han att de måste göra biopsi.

Biopsi innebär att de tar ut cellprov med en tjock nålpistol. Jag fick bedövning i det vänstra bröstet och ingen i armhålan. I Armhålan där han också kännt knölar tog de en mindre spruta som inte gjorde så ont. Det var mest skrämmande .

Det var tur att jag hade min kompis med mig som inte var känslig.

Jag kollade på läkaren och sa " Jag är gravid i 8 veckan är det några problem?"

han kollade på mig och såg att jag ville veta sanningen. Han sa att knölen i det vänstra bröstet skulle jag vara tvungen att ta bort och de skulle kolla om det spridit sigi armhålan. Han trodde inte att det skulle påverka graviditeten men knölens form såg inte bra ut.

Det var det enda vi hörde. Jag kommer inte bli påverkad knölen ska bort och på sin höjd får jag ett nytt bröst. Det tar ca 3 mån tills jag är tillbaka i jobb igen var min egna uppskattning.

Jag skulle få besked på karolinska en vecka senare . Var det Cancer och kunde jag få behålla bebisen?


Det är 2 månader i från bilderna 65 kg till 55 kg

Gillar

Kommentarer

lillfoppan
lillfoppan,
kramar till dig ❤️
nouw.com/lillfoppan
josefineviberg
josefineviberg,

du är så stark och så otroligt fin <3

nouw.com/josefineviberg
Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
du är så stark!!!
nouw.com/jagochminahjärtan
familjenlarsson
familjenlarsson,
Åh vilken stress och oro ❤😢 fina fina du.
nouw.com/familjenlarsson

Instagram

Instagram