Min Cancerstory del 1 Her2 positiv med spridning

Så här gick det till när jag fick veta att jag hade Cancer..
Det finns över 300 sorters cancer och man kan ha den på olika ställen i kroppen. Det finns alltid en ursprungs tumör/ställe där cancern börjat. Är  du trött , bli lätt sjuk och känner i kroppen att något är fel -kontakta ALLTID sjukvården och kräv utredning.

11 september 2016
jobbade som restaurangchef och Driftansvarig vilket betydde att jag jobbade ca 3-400 h i månaden. Inte bara i Service utan hemifrån osv.
kände att jag höll på att bli utbränd. Hade inte tid.  försökte rekrytera ett stabilt team för att frigöra och göra restaurangen självgående. Min egentliga destination var alltid att jobba på HK och inte driva restaurang.Kände en knöl i bröstet men brydde mig inte utan var fokuserad. Jag skulle lära mig konceptet och bolaget innan. Som första kvinnliga ledare var min plan att få tillhöra och tillföra en utveckling som jag alltid drömt om Jobbmässigt. en fot i Juristvärlden och en i Restaurangvärlden. Min passion för båda var mitt ultimata mål.

Urinvägsinfektion?
11 nov .. Nu hade jag varit duktig och gått ned 10 kg ..på 2 mån . Min födelsedag ( efter stängning på restaurangen)så satt jag och väntade på Danderyds sjukhus. jag kissade blod och hade väntad 3 dygn för att jag inte hade tid att åka från restaurangen.  Min lojalitet fällde krokben på mig.
läkaren sa att jag jag inte alls hade urinvägsinfektion som jag trodde men jag skulle bli remisserad till en urolog som kunde utreda vidare. Det högg till i magen.. var inte en urolog nått som har med cancer att göra? ..var tvungen att googla.. nämnde det i förbifarten för J som kom och mötte upp mig på Akuten.
Det gick över och jag fortsatte jobba som en dåre. Trodde jag.. Det kändes som att jag jobbade hårdare än alla andra och min kropp ville inte vara med. jag blev sjuk i inflensa som låg och pyrde fram och tillbaka och hindrade mig från att göra mitt jobb. En dag fick jag ett brev från akutläkaren att hon rådgjort med sina mer erfarna kollegor och att de valt att inte skickat remiss till urologen då jag ansågs för ung.
OK tänkte jag skit i det då. Tänkte inte på min knöl i bröstet just då..såg ingen koppling och reagerade inte.

missfall?
I December höll det inte... jag var sjuk hela tiden fick jobba administrativt och vara springpojke till min personal för att känna att jag gjorde något. samtidigt som jag var pressad av siffror och budget. Mitt huvud höll på att sprängas av alla hål jag skulle fylla igen.
I januari fick jag en blödning som inte var menstruation för mensen var försenad. jag tänkte att det kan ha varit missfall och gick till doktorn.
Jag berättade om mitt jobb och att jag inte hade tid att vara sjuk hela tiden och att jag trodde jag kan ha fått ett missfall pga blödningen . Jag bad han också kolla den där knölen bara så det var gjort.
Han struntade i allt annat än den där knölen och skickade mig till St Görans Bröstcentrum . Det skulle ta 2 veckor sa han innan jag skulle få en tid och om jag inte fick det skulle han personligen ringa och tvinga in mig.

Han var allvarlig och jag frågade han om han trodde det var cancer? Han kollade på mig och berättade att han undersökt så många bröst och tyvärr såg det iaf ut som att jag skulle vara beredd på det.

efter det så berättade han det vanliga förloppet och ev operation cellgifter osv så jag visste.
jag uppskattade att han var ärlig och rak.

Gravid?
När jag kom hem tänkte jag bara på att Han glömt göra gravtest och att jag inte ens fick alvedon eller ngt mot min influensa.
jag gjorde två egna gravtest och det visade att jag var Gravid.
Jag blev rädd

november 2016 vikt ca 58 kg

Gillar

Kommentarer

Livetsomemelie
Livetsomemelie,

Så hemskt! Va stark du är! <3

nouw.com/livetsomemelie
Christer Holm,

Bra och stark.. Vill gärna höra resten av det och hur du mår idag ?

www.christerholm.nu
jljungdahl
jljungdahl,
Kamilla,

Hoppas att du mår bra idag. Kram från mig Kamilla

kamillaskamera.com/
elinaolsdotter
elinaolsdotter,

Vad starkt av dig! <3

nouw.com/elinaolsdotter
Fröken Rödlök ,
Starkt av dig att berätta din historia! Beklagar verkligen. Jag och missjennifer.se har ett projekt för att göra folk medvetna om att ungcancer.se finns där vi skriver om lite allt möjligt som har med saken att göra.. blandannat intervjuar vi unga vuxna som drabbads av cancer och anhöriga. Var du mellan 16-30 när du fick din sjukdom och vill berätta om det i en intervju på våra bloggar så maila gärna till [email protected] så berättar jag mer. Kram
www.frokenrodlok.se
Jackiehagelin
Jackiehagelin,

Starkt av dig! <3

nouw.com/jackiehagelin
Naatly
Naatly,

Starkt <3 Massa kramar

nouw.com/naatly
vicktoriabjareklint
vicktoriabjareklint,
anniepalmer
anniepalmer,

åh va hemskt men så stark du är!

nouw.com/anniepalmer

Instagram

Instagram