Alla Hjärtans dag del 1

Trodde inte vi skulle göra något speciellt då vi var ute och shoppade i går men jag behövde gå ut och hämta mediciner och ville köpa salva till Rasse.
J ville bara ut och dricka latte och köpa frimärken.
när jag vaknade hade han och Rasse just kommit hem då de varit på prommis för att hämta paket.
Det var mitt paket från CancerRehabFonden. en stor affisch på min kampanjbild som jag visat er.

nu är jag kanske lite ego men den var sjukt fin och bilden är så stark så J tyckte att vi definift skulle ha upp den på väggen. så då behövde vi köpa en ram till den.
Det är första modellbilder jag har uppe då jag känner lite att det blir för mycket med "idolbilder" på mig själv i mitt hem.

När vi kom till Gallerian (som är nära, tack och lov) så blev det först frukost på Espresso House. Det finns Starbuck i gallerian men det är inte lika mysigt.
J tog sin gamla Chai och jag min Mocka . Jag älskar EH just för att de har så mycket för allergiker. tom jag som är laktoskänslig kan få min grädde på mockan.
när alla tre ( ja Rasse åt också lunch där ) var mätta och nöjda så gick vi till Lyko bredvid.
Det är en hårbutik. Jag behövde en ny plattång till mitt dyra fina Hairtalk då den jag skickade mamma att köpa inte riktigt höll måttet. Den ska jag lämna igen.
hade sett en hel del på deras hemsida och tänkte köpa en likadan som jag hade därifrån tidigare men.. de hade bara sitt egna märke och GHD.
ja .. för er som inte vet så är GHD vämeverktygernas Ferrari och Lykos egna är typ som Ica eller Euroshopper ( typ funkar och är prisvärt men inget mer).
Så började jag tänka.. Jag var nog tvungen på att satsa på GHD som en investering då jag måste ha den dagligen för mitt hår enligt mitt lilla hårkontrakt för att garantin ska gälla.
istället för att köpa ny plattång var 4 månader eller som nu inom 3 veckor så kunde jag köpt kvalité på en gång dvs GHD.
nåväl. De hade även 20% så det sved lite mindre i mitt svaga hjärta.
Då var vi nere i 2 val. En "vanlig " för 1500 kr och en premium limited edition för 2700 kr .
Då så min man till kassörskan att jag skulle få plattången utav honom ! och att jag självklart skulle få Premium.
Jag frågade varför ? " det är som tack för att du tar hand om vårt barn när jag inte kan"

Ja tack tänkte jag då jag är sjukskriven, sliten av cancerbiverkningar och knaprar morfin för både rygg och nervsmärtor. Jag är kanske värd det . Man gör det man måste.

Så jag fick den dyra Ferrariplattången som present på Valentines day.


I förpackningen fanns också två O.P.I nagellack.
Gant påsen som ni ser köpte jag i går . Den innehöll en knitters sweater klassisk modell med dragkedja vilket är perfekt för mig då jag växlar temperatur ofta.


Jag testade plattången på en gång när jag ramat in planchen och packat upp tröjan. För vi hade bokat bord på vår favorit restaurang i Uppsala- Stationen 💗
  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

sannanorenius
sannanorenius,
Hoppas du hade en bra dag!😊
nouw.com/sannanorenius

Instagram

Instagram