3 inlägg på raken.

Har hunnit med ganska mycket ändå, ska bli bättre på att ta kort på allt man gör, då kan man liksom bläddra tillbaka och minnas, för visst fan glömmer man över hälften av allt man hittar på och gör!?

Just nu sitter jag med en köpp kaffe på Maffen, vi har preppat inför dagen och Linda är iväg på tippen med skräp. Efter stängning blir det Visby för lite shopping till Cafét.

Snart är det jul, hatar och älskar det. Mest av allt ser jag fram emot att få träffa mina älskade släktingar och vänner och givetvis att få äta som en gris!

Jag och Linda ska vara lediga (!) i hela 11 dagar! Ska bli ganska skönt ändå.

Jag säger det igen, ska försöka blogga liite mer.

Hadä!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Veckorna rinner iväg som vanligt.

Snart är det helg igen, ser fram emot den. Ska försöka göra så lite som möjligt och ladda inför nästa helg istället, då är det nämligen GGN helgen (Gotland Grand National) tror det är typ världens(?) största enduro tävling. Då blir det iallafall utgång osv.

Just nu väntar jag och Linda på en tårtbotten i ugnen, vi har fått stor beställning fredag och lördag på lunch, fika och tårta. Grymt kul!


Likes

Comments

I lördags var det full rulle på caféet! Dagskassa som en dag på högsäsong!

Resten av veckan var också bra, det rullar på och vi är så jäkla glada att det fortfarande är mycket folk.

Vart ledig i 2 dagar nu, har bara tagit det lugnt. Mycket sömn, mycket chips. Men har faktiskt vart duktig och tagit 2 pw! Impad av mig själv.

Vi fick mycket gjort på Maffen förra veckan, resning, städning, omstrukturering osv. Skönt att få såna saker gjorda, idag blir det tippen och stan för lite inköp av matvaror.

Pusshej!


Likes

Comments

Jo men tjena!

Jag tillhör dem här periodarna när det gäller att blogga...

Jag tänker inte sammanfatta mitt liv i detalj efter sista inlägget, men lite info ska ni väl få ;)

Café Maffens premiärsommar vart toppen! Mycket folk, mycket jobb. Det kändes så fruktansvärt kul att vi lyckades bättre än vad vi trott. Så i stort sätt så gick sommarn galant!

I början var vårt utbud inte alls stort, nu är det definitivt större! Vi växer sakta men säkert och gör allt för att kunderna ska vara så nöjda som möjligt!
Det som har betytt mest den här sommarn är all positiv respons vi fått! Vi har nästan blivit dränkta i det för att skryta lite, och det har gjort en så himla lycklig!

Från 3 delägare är vi nu 2, en del saker funkade helt enkelt inte som man önskat och vissa slutsatser var tvungna att dras. För allas bästa.

Lågsäsongen har dragit in, men trots det så rullar affärerna för oss än! Så vi kämpar på och har bestämt oss för att köra helårs istället för att vara ett säsongsbetonat café. Allt för många stänger ner höst/vinter vilket är väldigt tråkigt. Folk uppskattar verkligen att vi valt att köra på ändå! :) så det tänker vi göra!
Jag är redan taggad inför nästa sommar!

Pusshej!
Likes

Comments

Nu har vi haft öppet i 2 veckor redan och det har gått så mycket bättre än vad vi hade förväntat oss! Så som det ser ut nu, så vet man med säkerhet att det kommer bli hur bra som helst i sommar!

Jag är så lycklig att vi lyckats med detta! Vi är så jävla bra!!!

Det har vart tidiga morgnar och sena nätter på Maffen, men idag slog vi rekordet och kunde gå hem nästan direkt efter stängning. Behövligt!

Slumrade en stund i sägen, tog en FET dusch och städade lite smått, senare kom Jeannie på lite öl och prat.

Lagade till lite fisk, potatis och sås så här på nattkvisten, så jävla värt! Saknat klok mat!

Min man är på fastlandet på militärövning och jag ligger här hemma ensam med min vovvis. Vi båda saknar vår skyddsvakt!

Klyftigt inlägg, skyller på trötthet!
Puss hej!
Likes

Comments

Ja, för på lördag öppnar vi dörrarna till caféet! Helt sinnes sjukt, obeskrivlig känsla i kroppen.

Har som ni kanske förstår inte hunnit blogga under senaste perioden, dagarna har vart fullspäckade av jobb med Café Maffen!

Idag hann vi med en heeel del, tack vare alla som kom och hjälpte oss. Man blir så rörd av alla som kommer och hjälper oss! KÄRLEK till er! Hur hade vi hunnit utan er?

Allt har ju självklart inte gått som på räls, tur i otur i princip hela tiden, allt har inte klaffat heller, men det kommer funka ändå! Finns alltid en lösning på allt.

Optimisten Nandie.

Kvällen slutade med lyx middag hos Linda (fiskpinnar & snabbmakaroner) blev 2 glas vin på de med. Och det här med att städa hinner man ju aldrig, så blev nattstädning nu, blev precis klar. Ska försöka sova nu... Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Dagen innan öppning! Aah!!!

Puss!

Likes

Comments

Nu börjar det verkligen dra ihop sig! Den 10e maj öppnar vi Café Maffen!

Vi jobbar på varje dag, finns alltid något att göra. Vi har bl.a. Renoverat ett dass, målat massa stolar, lastpallar och en skänk. Och mycket mer målning blir det framöver, imorgon ska vi hämta fler lastpallar i slite också. Den praktiska biten är en aning roligare! ;)

Påsken har för övrigt vart bra, innehållit en massa öl drickande såklart!

Ber om ursäkt för att jag bloggat så dåligt, tappat lite motivation till det, men nu ska jag försöka bli bättre på det igen ;)

Här kommer lite bilder från senaste tiden;


Likes

Comments

Idag har en del jobb blivit gjort, fixat lastpallar och flyttat in lite stolar i lokalen.
Sakta men säkert börjar de ta sig!

Ikväll har jag bara vart hemma och tagit de lugnt med min älskling, jag är så lyckligt lottad att min pojkvän är min allra bästa vän! Lycklig att vi fann varandra! <3>

Nu ska jag äta popcorn och dricka citronläsk :) skönt med lite egentid ibland också.

Imorgon kommer Göran från Löfbergs!

Pöss

Likes

Comments