Väskor

För mig är det viktigt att kunna känna glädje över små saker. En sak som jag uppskattar är att ha snygga väskor till rullstolen. Här kommer lite inspiration.

Ibland glömmer jag att en rullstol är ett hjälpmedel. Den har blivit en del av mig. Jag brukar få frågan hur det känns att sitta i rullstol. Jag brukar säga att jag kör rullstol. För mig är rullstolen ett par extra ben.


Ett hjulbent transportmedel för att kompensera min gångförmåga”.


I början var jag orolig hur barnen skulle ta det. Barn har en enastående förmåga att se på de justeringar man kan behöva göra. Barn visar hur olika man kan förhålla sig till nya saker som inte alltid upplevs som positivt.

Jag minns en gång när jag skulle hämta barnen från förskolan. Jag åkte runt på gården för att leta efter barnen. Ett annat barn pekar vart de finns. Samtidigt springer han emot mig och skriker.


”Hallå där, man får inte cyckla på torsdagar. Det är planeringsdag. Sedan fick barnen sitta i mitt knä och åka ett varv runt sandlådan”.


Det var då jag insåg att rullstolen är en ett transportmedel och inte något man sitter fast i.Hunden har ett vakande öga på vad som händer och är alltid med mig. Snart är den klar.Att använda regntät tyg kan ha sina fördelar. Vi lägger sista handen på finjusteringar innan den slutligen monteras. Så här ser den regntäta varianten ut.Man behöver ju en väska för varje tillfälle. En för fest.Bästa Malin har hjälpt mig att mäta så att jag får rätt mått.


Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar

Kommentarer