Till final - Talarforum

Länk till Talarforums röstningssida där Nandas bidrag hamnat högt upp. Jag är en av kandidaterna till finalisterna i Talarforum. Rösta på mitt finalbidrag och vinn biljetter till premiären. Om jag röstas fram som 1 av de 3 vinnarbidragen kan Du som röstar på mig vinna biljetter till finalen.


Vill du hjälpa mig vinna finalen?

Alla som röstar på mitt finalbidrag kommer oavsett mitt bidrags placering dessutom att få exklusiva avsnitt sända till sig i förväg om fortsättningen av finalbidraget - Hemligheten om hur jag byggt upp mitt liv efter en vårdskada.


Länk till Talarforums röstningssida

”Nanda’s finalbidrag har hamnat högt upp”

Finaltal - Bakgrund 

Jag började mina dagar ungefär som ”Mowgli i Djungelboken”, som hittebarn i Indien. Några månader gammal adopterades jag till Sverige där jag är uppväxt i Skåne. Som adopterad känner man inte alltid till sitt genetiska arv. Något som gjorde att jag feldiagnostiserades.

Jag drabbades av en vårdskada till följd av fem års felbehandling. Det skulle ta ytterligare nästan ett år att få den livsavgörande behandling jag behövde. Tillståndet utvecklades dramatiskt till att bli livshotande och man gjorde ett sista försök genom en experimentell operation. Operationen lyckades till 50%. Jag blev delvis förlamad istället för totalförlamad.


Rösta på mitt finalbidrag och vinn biljetter

Om du vill vinna biljetter till finalen och få exklusiva avsnitt om hur jag byggt upp mitt liv efter en vårdskada gör du så här.


Rösta & Vinn biljetter

Alla som röstar på mitt finalbidrag får oavsett bidragets placering i finalen exklusiva avsnitt sänt till sig i förväg av fortsättningen till finalbidraget.

Om du vill vinna biljetter till finalen och få exklusiva avsnitt om hur jag byggt upp mitt liv efter en vårdskada gör du så här.


1) Rösta på bidraget i denna länk.

Länk till röstningssidan där Nandas video hamnar högt upp: https://www.talarforum.se/2019/talang/707/707/rosta.html?vid=DPTtAcKsJnI


2) Följ mig på denna blogg, www.nouw.com/nanda (alt. direkt www.nanda.se)


3) Sänd mig din e-postadress via kommentarsfältet nedan. (Din e-postadress syns inte offentligt)

Skriv din e-post adress i kommentarsfältet nedan så får du en länk sänd till dig med exklusiva avsnitt i förväg av fortsättningen till finalbidraget.

(OBS! Din e-postadress kommer inte att publiceras eller användas i annat syfte. E-postadressen kommer endast att användas för att sända länk med kommande avsnitt och presentera vinnaren av biljetter till finalen på Kistamässan i Stockholm den 20-21 februari 2019. Mer information om finalen kommer presenteras inom kort).


Rehab station Stockholm - En av mina livlinor och viktigaste platserna för mig under den rehabilitering jag hade under två år.Allt gott, Nanda 🍏 via Assistent

Gillar

Kommentarer