Hej allihopa!

Jag har haft en dunder vecka full med god mat, god umgänge och trevliga konversationer. Jag har fortfarande massa plugg i skolan men jag börjar i alla fall må bättre psykiskt så är inte lika stressad fast jag bör vara det. hehe

Likes

Comments

Idag (Igår 26/04) fyller min bror 23 år, hence rubriken. Mamma grilla kyckling och kött sen så blev det sallad och hummus. Allting som är tamam fanns på bordet alltså. I morse så hade jag nationella prov i svenska och det var helt okej men flera av alternativen kunde vara svaren så man fick gissa sig fram. Så är inte helt säkert att det gick bra men det kändes helt okej. Nån mer som gjorde nationella prov idag, hur gick det för dig? Nu sitter jag och har nyss druckit klart mitt te och har tänt doftljus som ni ser på bilden ovan. Jag skulle sova tidigt, idag gissa hur mycket klockan är.. ett på natten.

I söndags och måndags så snöade det ute och alltså det är mer eller mindre maj? Vad händer med världen, jag antar att det beror på globala uppvärmningen och all gas som vi släpper ut men skulle det inte bli varmare då och inte kallare? I alla fall i måndags så promenerade jag lite med Aya efter skolan och hon bjöd mig på mjukglass. Så årets första mjukglass, datum 25/04 anteckna.

Likes

Comments

Jag har bara pluggat denna vecka knappt träffat nå kompisar men jag har hållit mig till min träning och därför så kan jag tjocka mig denna helg med mina tjejer för att det förtjänar jag. Imorgon börjar skolan och jag har sån ångest över skolan har 2 nationella prov i svenska denna vecka och har massa inlämningar. Jag försöker att motivera mig själv men det går så där. Som ni ser så har jag spenderat denna helg med bara god mat för att min kusin är på besök här och imorgon så åker hon tillbaka till Göteborg. Vi får höras under veckan och sorry för den dåliga uppdateringen.

Likes

Comments

Det här inlägget har stått i utkast korgen för länge, varför? Jo för att det har inte gått bra med texten, det krånglade hela tiden, när jag tryckte på "förhandsgranska" så försvann det grejer och jag fick göra om det flera gånger och det funkar fortfarande inte som ni ser. Textstilen och storlekarna ändras lite så som dem vill. Men det får duga, bättre än inget här har ni en 2 veckor försenat inlägg.

#bättresentänaldrig #newin #shopping #ullared

RYGGSÄCK | ULLARED | 130 KR
LACE FLOWER BLUS | NEW YORKER | 99 KR
WRAP OVER CARDIGAN | ULLARED | 79.90 kr
LÅNG T-SHIRT | HENNES & MAURITZ | 99 kr.
   GINATRICOT                           NEW YORKER
 RIBBAD ÄRMLÖS POLOTRÖJA        RIBBAD POLOTRÖJA
                  49,50 KR                               59,00 KR                   
SIBELL TOPP | GINATRICOT | 49,50 KR
2X SPEGEL MED FOT. | CLAS OHLSON | 159 KR

Likes

Comments

I Sverige finns det massa marknadsundersökningsföretag som skickar ut ett häfte med massor av frågor om dig, ditt välmående o.s.v. Syftet med dessa häften som skickas ut till alla ungdomar/föräldrar är att undersöka hur folk i Sverige lever, mår och hur allting påverkar oss. Exempelvis om 60% av ungdomar som fyller i häftet, fyller i att dem har skilda föräldrar, att dem är deprimerade/stressade så kan företaget göra statistik och undersöka detta ifall dessa 2 hänger ihop eller inte. Som tack att man deltog i deras undersökning så får man oftast 2 SF biobiljetter. Ett av dessa företag är SIFO och jag älskar deras belöning alternativ, dem har höjt belöningen till en helt annan nivå, man kan välja mellan flera saker men mina favoriter är 200 kr presentkort på presentkorttorget eller 4 st bio SF biljetter vilket är grymt bra om man vill bjuda sina vänner eller om man vill sälja biljetterna. OBS! Man är anonym, man har ett nummer efter sig själv så dem har information och kunna skicka häftet och skicka belöningen men dem ser inte i undersökningen vem som skrev vad.

I alla fall jag skrev detta inlägg för att jag rekommenderar verkligen att man fyller i och skickar, det tar ett tag men man kan göra lite varje dag och sen så kan man shoppa / gå på bio gratis. Så det är ett enkelt och smart sätt att spara/tjäna pengar på.

Den andra boken på bilden är min handledarbok som jag fick idag när jag var på min kurs i Norberg. Jag vet dock inte om boken egentligen är menad för mig (elev) eller om det är till min handledare i och med att den heter handledarboken. Jag kommer ändå inte att läsa den haha, jag har för mycket på gång just nu och jag har noll motivation, lust eller ork att göra någonting. Jag är 2 veckor + sen med en inlämningsuppgift i Svenska och jag har sån press på mig själv för att det har gått så bra för mig i skolan hittills men nu känns det som att allting kommer gå åt helvete. Det värsta är ändå att jag vet om detta och jag vill ju göra något åt det men min hjärna vill verkligen inte, det går helt enkelt inte och plugga just nu.

Likes

Comments

1 banan 
2 ägg
1 krm vaniljpulver

Dela bananen i bitar, knäck ner äggen, strö ner vaniljpulvret och vispa ihop till en lös konsistens. Häll ut smeten som små plättar eller till större pannkakor i en stekpanna. Använd smör till stekningen. Grädda bananpannkakorna på båda sidorna på låg- medel värme .

Kan eventuellt serveras med lite kvarg, glass, skivad frukt, bär.

SMAKLIG MÅLTID!

Likes

Comments

( Mostly food pictures ) 

Jag har shoppat så mycket under denna resa och jag är nöjd med allting jag har köpt. Jag brukar alltid bara köpa "onödiga" saker men denna gång så köpte jag nödvändiga saker som jag kommer få användning utav. När jag kommer hem så ska jag försöka ta kort på alla nya plagg och göra ett new in inlägg så håll utkik. Just nu sitter jag på tåget och vi ska enligt plan vara framme om 52 minuter men tåget är lite försenat så vi får se ifall vi kommer fram senare eller inte. Det bästa med hela resan var när jag körde gokart och när vi åkte till Ullared.

Likes

Comments

​I Måndags så drog vi till Gekås i Ullared och det var så många människor där, men thank god så behövde vi inte stå i kö för att komma in till varuhuset. Men det var verkligen kaos det var som trafik i storstäder, fast med människor. Jag är nöjd med allt jag fick med mig och jag ångrar att jag inte köpte mer grejer som jag hade ögat på. Jag trodde att slut summan skulle bli mycket högre än vad det blev men jag fick med mig det mesta. Jag köpte cirka 8 andra grejer som jag inte tog kort på som underkläder och annat plagg. En uppdatering med pris på varorna kommer så håll utkik på detta inlägg.

Må bäst människor 

Likes

Comments