Om lørdagen skulle vi til fødselsdag hos E's søster så vi besluttede os for at lave en lille forlænget weekendtur ud af det og tage til København allerede torsdag. Fredag eftermiddag blev brugt på shopping i fields og en lækker frokost.

Efter shopping besluttede vi os for at tage en tur på Nyhavn og få en drink i det fine vejr.
Jeg fik en aperol spritz som klart kan anbefales hvis du er til sødme og hvidvin.

Efterfølgende besluttede vi os for at tage hen og tjekke reflections Icebar ud, som er en bar lavet udelukkende af is.          De holder en konstant temperatur på -7 grader for ikke at smelte isen. Du betaler 150,- og starter med at få udleveret en poncho, inkluderet er en drink og et shot, begge dele smagte utroligt godt, dog var shotsglasset i is en smule svær at håndtere for mig ;) 

Servicen var simpelthen helt i top og bartenderen sørgede for at der var en utrolig hyggelig og afslappet atmosfære og fortalte en masse om stedet.
Hvis i er i København synes jeg helt sikker i skulle tage et smut forbi!

Vi besluttede os for at tage på vores eget lille pubcrawl rundt i Københavns natteliv, med bla karaoke på Sams bar og en tur i cykeltaxa ;)
Vi sluttede aftenen af på Blume på studiestræde hvor vi fik de lækreste cocktails.
E fik en espresso Martini og jeg fik en lækker sag med skovbær, lime og mynthe ;)
Da vi havde givet den godt gas på dansegulvet et par timer og vores fødder var godt ømme besluttede vi os for at gå hjem i seng.

Lørdagen blev brugt til fødselsdag med hotdogs, kongespil og hyggeligt selskab.

The loosing team 😅
- Nana

Likes

Comments

For at få godt gang i bloggen har jeg valgt at lave en lille konkurrence hvor i kan vinde et par af mine absolut yndlings håndlavede mink vipper i den lækreste kvalitet. Vipperne kan genbruges op til 20-30 gange!

For at vinde disse lækre vipper skal du kun gøre disse to simple ting!
Subscripe til min blog  og skriv en kommentar herunder efterfølgende.

Du må også meget gerne dele konkurrence med dine veninder 😍

Jeg trækker en vinder i næste måned 😍

- Nana

Likes

Comments

I dag var vi i Vejle for at hente disse to lækre malerier af en kunstner ved navn Henrik Larsen Kirkeby (tjek da lige hans side ud!).
Både E og jeg blev forelsket i disse billeder ved første øjekast og vi vidste vi bare måtte eje dem, vi fik heldigvis også en rigtig god pris, så det kunne næsten ikke være bedre!
Jeg synes der er en Michael Kvium Vibe over billederne og da jeg er kæmpe fan af Kvium passede disse malerier perfekt ind herhjemme.

I morgen tager vi på en forlænget weekend til København hvor vi bla skal fejre E's søsters fødselsdag.
Så jeg mangler stadig lige at få pakket et par småting inden jeg er klar (jeg kan ikke være den eneste der venter til sidste øjeblik med at vaske og pakke?!).

- Nana

Likes

Comments