Hej igen,Namme här!
Uteritten gick bra förutom att i början regna när vi precis kommit n i en skog som vi red i. Vi fick galoppera så fort vi kunde tillbaka till stallet. Där utrustade vi oss med varma kläder och ett täcke till den hästen Amanda red. Men när vi kom in i skogen (igen) så kom solen fram,och det blev super varmt! Amanda tog av täcket och sin tjocka tröja. Jag hade kvar min tunna regnjacka, men jag öppnade kragen lite. Måste äta nu, jag är VRÅLHUNGRIG!!
Hungriga hälsningar Namme!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja,Namme här!

Idag ska jag berätta lite om hästen jag rider. Han heter Lille John . Han är en B-ponny och gillar: fälttävlan,hoppning och galopp. Han kan vara lite sällskapssjuk, men det är inget jag tycker är jobbigt! John är brun och jätte söt! Han kan en massa trix som t.e.x buga. Jag tycker att han är världens bästa häst!Men det var typ allt för den här gången.
John-kiga Hälsningar Namme

Likes

Comments

- [ ] Hej, Namme här!
- [ ] Idag så ska vi rida igen! Amanda tycker att jag kan mycket mer nu än vad jag kunde från första träffen. Det tycker jag med. När jag kom hit visste jag inte ens var strålen satt! Nu vet jag mycket mer än det. När jag sluta ridskolan så hade jag inte så visste jag typ inget om hästar. Jag satte igång och plugga! Men det hjälpte inte... Så Amanda lärde mig steg för steg! Nu kan jag mycket mer än jag nånsin kunnat drömma om!(nästan). Nu ska vi rykta och rida ut. Hejdå!
- [ ] Smarta hälsningar Namme

Likes

Comments

Hej, Namme här!

Jag började rida mellan 6 och 7 år. Min kärlek till hästar har jag haft så länge jag minns! Men ridskola började jag mellan 6-7 år. Min favorit häst på ridskolan var en B-ponny. Han var helvit med både man och svans. Det Jag tycker bäst med ridning är hoppning. Jag ÄLSKAR att hoppa! Det gjorde min favorit ponny (Han hette Hotshot) han var världens hopp villigaste ponnyn jag nånsin träffat! Men sen slutade jag på ridskolan och rider nu hos min kusin Amanda. Jag kan berätta mer om mitt hästliv imorgon! Hästiga hälsningar /Namme

Likes

Comments

​Hej, Namme här!

I den här bloggen kommer jag bara att uppdatera om mitt häst liv.      Min kusin Amanda, har två hästar, varav en, en B-Ponny som jag rider minst 2 ggr i veckan, ja iallafall så ofta jag och Amanda kan tillsammans.

Amanda kommer hjälpa mig med denna bloggen (min första blogg) men nu ska vi iväg o rida så hörs efter det! 

Likes

Comments