Hej allihopa, ett tag sedan eller hur hahah?

Jag har varit fullt medveten om att jag har försvunnit ett långt tag nu, anledningen till varför är för att jag inte har haft några bra ideér på vad jag ska skriva för jag vill absolut inte skriva några tråkiga saker. Men nu! Jag har verkligen några grymma ideér för 2017 som definitivt kommer bli bra.

Om det finns några som är med från förr är det absolut jättekonstigt. Nej hahah såklart det är mest underbart att ni har orkat vänta men att ni har orkat så länge som ca 4 månader är ju gaaalet. Hahah. Sedan till er nya (om det ens har kommit några hehe). Hej! Jag heter Angelica och jag är en tretton årig tjej som har en ganska speciell och jobbig katt men som är något av det underbaraste på våran planet. Min katt som denna bloggen handlar om är ett år och det som ni kanske mest är intresserade av är att ja, hon har en päls som liknar en leopard päls.

Nog med små snacket, jag hade tänkt göra en the pet tag då jag känner att ifall de har kommit några nya så är det ju bra om ni känner katten lite som ni läser om.

Fråga 1.

Vad är ditt husdjurs namn? Nala

Vilken typ av djur och vilken ras? Nala är en katt och rasen är bengal katt.

Hur länge har du haft ditt husdjur? Jag tror att det är ungefär ett och ett halvt år!

Hur fick du ditt husdjur? Jag hade tjatat på mamma och pappa i ungefär 7 år och tillslut kom jag hem från skolan en dag och mamma tittade på olika katter och efter det gick det bara framåt, sedan ungefär 3 månader efter fick vi ta hem henne.

Hur gammal är ditt husdjur? Hon är väll ungefär några månader äldre än ett och ett halvt år.

Vad är några udda saker om ditt husdjurs personlighet? Svaret på denna frågan hade kunnat bli oändligt för enligt mig har Nala en väldigt, vad ska man säga? Annorlunda personlighet??? Bland annat så är hon mer som en hund än en katt, t.ex. så kan hon apport och hon älskar att gå ut i koppel dessutom så är hon som en hund på det sättet tt hon gärna vill va med hela tiden. Om man liksom bortstar tänderna ja då sitter hon på handfatet och biter i tandborstarna för att hon också vill borsta sina tänder och om man diskar så är hon med och sitter på diskbänken.

Vad betyder din relation med ditt husdjur? Allt, mitt liv hade varit så himla tråkigt utan henne.

Vilka är några av dina favorit tidigare gånger med ditt husdjur? När Nala fyllde år och jag gjorde en katt tårta till henne som vad gjord på grädde, skinka, tonfisk och kattgodis som hon älskade!

Vad är ett smeknamn som du kallar ditt husdjur? Svaret på denna frågan hade också kunnat bli oändligt men några smeknamn på henne som vi har är Nallen, Crazy Daphne (hon heter Daphne i mellan namn), Schnallen, Putte och Nutte haha.


Det var alla frågor och även inlägget för idag! Hoppas ni gillade det också ses vi om några dagar då jag kommer lägga ut ett inlägg som kommer innehålla en Storytime. Hade bäst!!

// Angelica

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa, för en vecka sedan var vi i Grekland och hade det supermysigt. Medan vi var i Grekland var Nala på ett katt hotell som hon har varit på en gång innan.

Förra gången hon var där fräste hon åt de andra katterna men nu hade hon blivit jättebra kompis med nästan allihopa. Det katt hotellet som hon är på är super bra, burarna/ rummen katterna är i är mysiga och hyfsat stora. Men nu när Nala är hemma så vill hon bara vara med oss hela tiden. Hon blev överlycklig när vi kom och hämtade henne vilket känns bra.

Som jag har sagt innan älskar Nala att vara ute i sele, och hennes favorit sak att göra när hon är ute är att jaga den stora fotbollen.
​(på en av bilderna ser ni när Nala hämtar tillbaka bollen efter man har kastat den)

Likes

Comments

Hej allihopa!

Det var ganska länge sen jag uppdaterade men äntligen kommer det ett inlägg. Nu har jag sommarlov, vilket är väldigt skönt.
Snart ska vi till Finland där många släktingar bor bland annat farmor och farfar. Under tiden vi är i Finland ska Nala få vara hos min mormor vilket är nytt för henne. Vi får ju se om hon trivs!
Lite längre in på sommaren ska vi till Grekland och då ska Nala vara på ett katt hotell som vi gillar mycket! Hon har varit där en gång innan och det kändes bra, vi gillar själva ägaren för katt hotellet och rummen som katterna är i är mysiga och katt vänligt.

Det blev ett ganska långt inlägg idag som kanske inte var så intressant men bilderna är söta i alla fall!😂

Xoxo // Angelica & Nala

  • 347 Readers

Likes

Comments

Här kommer lite uppdatering!😅

Nala har börjat att älska gå i sele där ute speciellt nu när det är så varmt, men vet någon säkert om man kan ha Bengaler utomhus som ute katter?
Jag hade aldrig klarat att ha Nala som en utekatt för den nervositeten och tanken på att hon kanske aldrig kommer tillbaka hade varit för hemskt men jag hade för intressets skull velat veta.
Jag har läst på någon katt sida att de inte går att ha ute för att de är för dyra så det är många som kan stjäla dem och att deras päls inte klarar av kylan här i Sverige. Pengarna vet jag är sant men vet någon om det är sant att deras päls inte klarar av kylan?

Hade uppskattat mycket om ni kommenterade i kommentars fältet!😽

  • 362 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa! Bloggar ganska sent på kvällen nu men kände att jag behövde skriva detta inlägget, för ca en vecka sedan upptäckte jag att på vissa av mina blogg inlägg har jag mer en 200 läsare!!!
Själv kan jag inte fatta det, det är ju inte "sjukt många människor" men det e endå ett par hundra vilket är helt gaaleet. 
Vill bara tacka er för att ni vill läsa denna bloggen även fast jag inte uppdaterar så ofta!

Xoxo // Nala

  • 415 Readers

Likes

Comments

Denna helgen har vi haft våran lilla kusin hemma hos oss som har fått väldigt mycket uppmärksamhet.
Nala tycker det har varit väldigt kul och spännande med en liten bäbis hemma hos oss men till slut tyckte hon att det var lite jobbigt att hon inte fick så mycket uppmärksamhet som hon brukar så nu när det har åkt är Nala ganska glad att hon är den lilla bäbisen som får all uppmärksamhet igen. 😹

  • 523 Readers

Likes

Comments

Idag när det är påskafton fick Nala sina egna påsk ägg och hon blev väldigt nöjd med skinka i det ena ägget och en rolig leksak i det andra.💞

  • 541 Readers

Likes

Comments

I våran familj har vi alltid köpt påskris och fjädrar som "påsk dekorationer" jag tror många av er som läser nu också gör det.
I vilket fall så tror jag att denna tradition inte kommer funka i framtiden nu när vi har Nala.😹

  • 546 Readers

Likes

Comments

Det var längesen jag uppdatera, sist var ju faktiskt när hon hade sin tratt på! Jag kan säga att hon är en mycket gladare katt nu utan tratten och som ni ser på bilden vill hon bara hitta nya små roliga ställen att vara på!😂❤️

Xoxo // Nala

  • 560 Readers

Likes

Comments

Hej, nu var det längesen jag bloggade men nu kommer äntligen en uppdatering.
Förra veckan kastrerade vi Nala så att nu i tio dagar har hon gått runt med en tratt. Man kan väll säga att hon rentav hatade det men hon vande sig vid den till slut.
De glada nyheterna är att hon ska ta bort stygnen och tratten idag!
Jag tror att de hon har tyckt varit jobbigast är nog att inte kunna tvätta sig på hela tio dagar.Här är ett par bilder på Nala när hon borstar tänderna😼

Likes

Comments