Det finns så många frågor och så mycket svar. Jag kan inte skriva om allt i ett inlägg men jag kommer att skriva om det som kommer upp i hjärnan först.

Är det mycket press på mig? Press på att alltid se bra ut och tillfredsställa?

Ja, jag kan nog säga att det finns mycket press. I början är det verkligen det då man vill ge sitt allra bästa och bara visa de finaste sidorna hos en. Man är inte så jättetuff, det handlar ju att på ett sett dela med sig av något väldigt personligt. För dig som inte vet vad jag gör - jag är sexarbetare online! Jag var så att jag ville att t.ex varje bild skulle se perfekt ut, jag ville så gärna bara kunna vara nöjd med bilderna som jag tog. Men så var det inte. Det är klart att man vill uppfylla vad varje klient vill ha, jag har nu lärt mig att jag aldrig kommer att göra det.

Vad har jag lärt mig? Hur har jag förändrats?

Jag har lärt mig mycket om människor, att alla är så olika och det finns ett sånt stort spektrum inom sexvärlden. Massor utav olika kinks och fetisher. Jag har blivit väldigt accepterande då jag skulle nobbat massor utav klienter irl, men nu så vill jag på ett sätt behålla deras intresse! Ibland klickar man jättebra med vissa och det  underlättar väldigt mycket. Men de har inte alltid varit fantastiska vid första kontakt, utan jag har lärt känna dom. Jag tar med mig det in till privatlivet vilket är en fördel. 

Jag skulle säga att min syn på mig själv har ändrats. Man kanske kan tro att jag börjat älska min kropp, eller kanske börjat hata. Eller att jag kanske har en skev bild på hur sex ska vara och hur kvinnor ska vara, att jag som kvinna måste bli nedtryckt av en massa män. Men så är det inte. Jag har aldrig älskat min kropp och vet inte när jag kommer att göra det, inte snart iaf.... Men jag har däremot blivit mer OKEJ med min kropp. Den är som den är, det är inget fel på den. Den kanske är mindre "fin" men den är inte onormal. Detta tankesätt tror jag märks av i materialet jag har. Alltså videos och bilder. Jag är mer öppen och free, vilket klienterna såklart föredrar hos en.

Blir man galen?

Eftersom att det är tabubelagt så kallas det för att bli galen, men jag skulle mer beskriva det som att man blir en workaholic. Det är kanske inte alltid så jättebra.


​Nästa gång vill jag prata om vad som förväntas av en. Alltså, vad förväntas utav dig som sexarbetare online, vad för saker får du göra?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja, varför är porrfilmer lagligt egentligen medans prostitution är olagligt? De är skådisar, de gör en film, de får lön för det dom gör. Det anses inte vara ett utbyte, alltså sex för pengar. Men det är bara några få detaljer som skiljer sig åt? Om det inte fanns några kameror och att någon betalade för upplevelsen blir det helt plötsligt olagligt. Jag förstår att det inte riktigt är samma sak, men ändå.... 

Prostituerade tvingas att gömma undan sig vid prostitution. Vore det inte bättre med en bordell? En arbetsplats för arbetaren med skydd omkring sig. På så sätt kan vi också hålla koll så att allt går rätt och säkert till.

Det är inte så konstigt att köpa sex. Du kan betala för porr eller sexleksaker, andra tjänster som camgirls eller telefonsex. Sex är omkring oss jämt. Vissa är mer sexuella än andra, vissa kanske inte hittar de dom söker efter, en partner som de kan utforska fantasier eller nya saker med. Det är lagligt så länge det inte handlar om en annan människa som du kan röra vid, någon som du kan ha sex med. Problem kommer att alltid finnas i varje bransch, men man stoppar inte prostitution genom att göra det olagligt att köpa sex, så varför inte göra det lagligt så vi kan ha bättre koll på sexarbetarna och ge dem vård och stöd som de behöver. Folk kommer åka utomlands för att kunna köpa sex, arbetare kommer att tvingas vara så diskreta som möjligt med kunderna och därmed en osäker miljö för alla...

Vad tycker du?


Likes

Comments

Om man inte har pengar så får man spela på andra kort. "Jag fyller år idag" är nog det vanliga kortet som man spelar för att få lite gratis gott och blandat. Gratis är gott eller hur var det?

Jag blir förbluffad över hur många som har födelsedagar efter ett tag när man skapat en kontakt. POFF så fyller de år, är inte det märkligt? Jag brukar kunna se igenom det, oftast så säger jag bara grattis. De vill alltid komma in på ämnet runt bilder osv... Jag brukar bara prata runt om det haha. Om det inte går så säger jag som jag känner, om de blir sura blir det bara synd för dom haha ;)

Okej, jag förstår att man kanske vill ha något gratis ibland. Men det finns kanske en gräns? Hur mycket kan man ljuga? Jag har träffat en man, som skriver en sjukjournal som är öppen för att läsas. Lite konstigt... eller? Vi har inte pratat alls länge, han sa att han var stressad och jag frågade varför. Då sa han vad som hade hänt, något ganska allvarligt. Sedan sa han att det som hjälper honom är när han blir distraherad ifrån allt som händer osv, och la till lite fint "jag älskar att kolla på dina bilder", normala dårå för han har inte fått något annat... Hmm? Vet inte riktigt vad man ska svara på det, känns så genomskinligt. Att tjejer ska tycka synd om honom och kanske skicka lite överraskningar sådär ;) Han är också på sjukhuset just nu, jag skulle inte våga hålla på med 18+ saker på mobilen då?

Så sjukt att människor är så desperata haha.

Likes

Comments

Ni kanske inte vet. Jag var aktiv förut med att talk with the boys, men jag tog en paus då jag kände att det blev för mycket. Jag tog ingen paus rättare sagt, för jag trodde inte att jag skulle gå tillbaks till det. Iaf, nu för någon vecka sen så kände jag att jag kanske skulle kunna ta upp det igen? Nu har jag ju lite erfarenhet så det kanske blir lättare och roligare att starta upp nu. Så för kanske 1 vecka sen eller något så kom jag igång med det. I början är det lite segt, jag är inte riktigt inne i det ännu. Jag har inget material då jag raderade allt när jag slutade. Så jag håller på att bygga upp mitt material och kontakter just nu. Vilket kan vara lite segt och om man inte vet vad som kommer kan man tycka att det är skittråkigt. Jag har lite knep och vet hur saker och ting fungerar så jag hoppas på att det kommer bli bättre fortare!

Jag ska sätta egna gränser och inte göra saker jag inte är bekväm med. Det har jag lovat mig själv. Om en klient kommer med en förfrågan så tvekade jag alltid under en lång tid... Jag tänkte kanske lite för mycket på pengarna, det slutade alltid med att jag kom med ursäkter och klienten frågade efter mig gång efter gång. Men denna gång om det kommer en förfrågan jag inte vill göra så kommer jag att vara ärlig med klienten. Det blir bäst både för mig och hen. Det kanske låter löjligt, men när man är ny så vill man göra alla nöjda och glada.


Likes

Comments

Hej på dig! Du som läser detta.

Du kanske tycker att jag är dum i huvudet, äcklig, kallar mig för hora, uppmärksamhetssökande. Go ahead and do that, faktum är att alla de orden kanske passar in på mig, men det gör inte mig så mycket.

Så varför gör jag detta? Och vad är det egentligen som jag gör?

Jag gör detta för att tjäna pengar helt enkelt. Jag har inte och tjänar inte multum på detta. För det första så är det inte så enkelt som man tror. Vissa har det lättare än andra, vissa jobbar mer och vissa har mer att erbjuda. Kunderna kommer inte flockas omkring dig om du inte är jättesnygg, smal, har stora bröst och har stor rumpa. De flesta tjejer söker sig till kunderna, det är ett sätt att göra reklam för sig själv. Man kan välja om man vill stå på egna ben eller om man vill vara på någon slags sida där allt samlas. Sidorna tar alltid en del av det du tjänar, men det är lättare att vara på en sida för då är det lättare att nå kunder och för kunderna att nå eller hitta dig.

Jag chattar med olika killar, vissa klickar man faktiskt jävligt bra med, och det är oftast dom som kommer att bidra till din ekonomi. Om de vill ha bilder så säljer jag också bilder. Jag har gjort någon enstaka video, men det är något som jag inte är 100% bekväm med ännu. Man behöver inte sälja bilder eller visa sig naken på något sätt. Vissa vill bara skriva med dig och kan skicka pengar, som en sugardaddy ungefär. Men på ett eller annat sätt så handlar det nästan jämt om sex, vilket inte är så konstigt. Jag har utvecklats och faktiskt börjat acceptera min kropp för hur den ser ut.

Om du har någon fråga, kommentera och fråga!


Likes

Comments