xoxo The Tall One

Igentligen förstår jag inte varför man ska skriva hej i början av ett blogg inlägg så jag tänker skippa det i fortsättningen om det verkligen inte är nödvändigt. Bara så ni vet😁

Okej jag ska förklara för er hur det fungerar för mig med killar. Jag ska först berätta lite snabbt om en kille jag träffat tre gånger som vi kan kalla Johan. Vi "träffades" på Maybe, en dejting app, och jag gillade honom. Trevlig, snäll, kunde slappna av i hans sällskap och lite äldre är han. Ingenting var konstigt och vi trivdes i varandras sällskap, vilket vi sa till varandra. Det förändrades dock efter vi hade legat. Han blev reserverad och jag undrade vafan som va grejen. Jag kan förstå att vissa gillar att vara lite för sig själva efteråt och man gillar att göra på olika sätt när man haft sex. Problemet var att jag inte alls trodde att han var sådan och jag vet inte heller om det är så att han tänkte något annat. Spelar egentligen ingen roll längre då jag fått intrycket av att han inte är intresserad längre men ändå jobbigt att bli lämnad i ovetande... Om han däremot skriver något ska han få visa framfötterna för att vi ska fortsätta ses. Varför han ska göra det är för att jag alltid åkt till honom och nu får han ta ett steg om han vill mer samt att han får förklara sitt beteende. Det känns bra både om han inte hör av sig eller om han gör det, eftersom jag känner så blev jag inte ledsen eller sårad på något sätt när han gjorde som han gjorde. Nu ska jag fortsätta dejt om han inte hör av sig.

Beroende på läggning spelar ingen roll i det jag kommer att säga nu för ni kommer troligtvis känna igen er. "Jag vill inte ha dig men du får inte vara med någon annan för du är min !" Det är en komplex mening men tänk efter. Det stämmer verkligen på vissa människor. För mig är det så med, vi kallar honom, Adam. Han hjälpte mig igenom en jobbig tid i mitt liv då jag verkligen behövde stöd dagligen nästan och påminnelse om att livet är värt att leva och att jag måste bli glad igen. Han förklarade för mig att även om jag inte var redo för att förhållande just då så finns han där och han kan vänta. Gulligt sagt va ? Han är väldigt gullig men på flera sätt är Adam inte min typ vilket är varför jag inte gjorde något. Även fast jag inte ville ha honom fick han inte träffa någon annan för han är min, min kompis eller vad man ska kalla honom. Jag ville ha hans uppmärksamhet för mig själv då jag trivdes med honom på det där pojkvän viset men ville inte vara i ett förhållande med honom. Det är SJUUUKT komplicerat men ni förstå förhoppningsvis vad jag försöker säga.

Nu har han skaffat tjej... Om jag känner att jag begått ett misstag att inte inleda något med honom gör jag inte samtidigt som jag ogillar att han har någon annan. Det som är tråkigt är att då han troligtvis fortfarande har känslor för mig, som jag märkt på grund utav att han försöker undvika mig nu, har han blivit dryg. Adam och jag brukade skriva dagligen om allt möjligt. Vi var bra vänner och han inkluderade mig hela tiden i nästan allt han gjorde. När jag var sjuk frågade han hur läget var osv. NU, ja nu skriver han aldrig. Adam ignorerar mig och ser knappt på mig. Varje gång jag säger något ser han på mig som att jag vore dum i huvudet. Om det är hans sätt att försök att sluta gilla mig eller för att få en reaktion så kan han iallafall förvänta sig en rejäl reaktion. Kommer bli förbannad nästa gång och ta honom åt sidan och fråga vad som är problemet. Hur Adam kommer att reagera på det återstår att se. Jag återkommer om det.

Efter det har vi då Dave... Ursäkta men vad håller han på med ?? Han har då också skaffat en tjej och jag är så glad för hans skull. Han behöver en och jag kunde inte vara det. Grejen är däremot att det känns som att han flörtar med mig fortfarande. För mig är det helt fel om man har tjej. Dave skrev exempelvis "Godnatt vackra du" på engelska och skickade puss-gubbar och hjärtan. Jag kanske överreagerar men det gör man inte göra till andra när man har tjej ? Dave kanske tycker att det är okej men hans tjej gör troligtvis inte det. Jag ska säga till honom nästa gång det händer har jag sagt till mig själv. Uppdatering om det kommer också senare.

Det är väldigt skönt att skriva ut sina tankar och känslor här även fast det inte är många som kommenterar eller vill diskutera saker. Jag är såklart öppen för det. Skulle vara kul men men. Att skriva av sig är bästa sättet att kunna reda ut sina tankar. Nu ska jag käka middag som min kära mor lagat och bilder är nedan!!! 😜💗 Kram på er (food is life!)

xoxo The Tall One

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

The Tall One

Okej låt mig börja med massa allmänna känslor som måste ut, NU! Som ni alla vet är många sjuka. Det är en period av förkylningar, magsjuka och annat som man helst vill undvika. Frågan är har jag kunnat göra det ? NEJ, jag har var sjuk nu ett tag och känt mig så nere. På ett sådant sätt som gör att man ibland bara vill skita i allt och gå i graven i förtid då det aldrig tar slut. Kan lika gärna göra mina föräldrar en tjänst och låta dem slippa sjuka jag som bara ligger i sängen... Nej jag skojar (typ). Att vara sjuk är en av det värsta sakerna jag vet, eftersom man blir ynklig, svag, orkar inget, kan inte göra skolarbete så man kommer därför efter och får ångest mm. Vet ni däremot vad? Det blir bättre säger alla. Det löser sig. Ja visst löser det sig men det är man själv som måste arbeta ***** ur sig för att komma ifatt och göra så att "allt blir bra". Längtar jag ? NEJ ! Låt oss däremot inte deppas av det nu för jag har roligare saker att prata om !!!

Oskuld. Om ni tänker på ordet. Hur får det er att känna ? Personligen tycker jag det ordet är laddat med så mycket. Ett ord kan fylla personer av skam, stress, oro eller någon annan av renhet, stolthet. Bara saken att det finns ett ord för innan man haft sex och att man kan kalla sig för något innan det... Det är rätt vridet. Det borde inte finnas ett ord för det. Problemet är att efter man haft sex första gången kan man inte kalla sig oskuld längre. Det fanns därför något att "förlora" och tanken på att förlora vad som helst kan väcka oro, stress eller ledsna tankar. Tycker ni inte att det låter sjukt ? Jag kan förstå grejen med att man borde förlora sin oskuld med någon som är värd den (även fast man inte ger någon något...?!). men att första gången ska vara att förlora något. Det gör inte saken bättre. Jag tycker absolut att man inte ska ligga med någon bara för att göra det. Att ha sex, samlag eller vad du vill kalla det är en stor grej. Det är första gången du visar dig som mest sårbar för någon annan. Om det är tjej eller kille som du är med för första gången har spelar inte jätte stor roll. Tänk på att det är något nytt och att det gör ont första gången, speciellt för oss tjejer så om du är kille... ta det lilla lugna så du inte gör henne illa ;)

Första gången är betydelse full. Det är verkligen första gången för den mest intima upplevelsen man kan ha. Någon är ju inuti dig för fasiken eller så är du inuti någon annan ! Du ska däremot inte vara rädd. Tro inte att det kommer vara skönt i början och snälla GÖR DET INTE MED VEM SOM HELST och för guds skull VAR SKYDDADE. Hur gammal killen än är, tjejer, så kan han inte hantera för-satser och annat. Du vill inte bli gravid. Det kan däremot bli en bra upplevelse om du valt någon som du gillar och som du vet gillar dig. Det kan bli lyckat.

Jag sa innan att ordet oskuld kan ha en betydelse av renlighet eller stolthet. Det jag menade är att i vissa religioner så är första gången något man ska ha med sin make eller maka. Man ska vara "ren" och det är något man ska ha med någon man älskar, personen du vill spendera ditt liv med och vill skaffa barn med. Jag kan tycka att det finns mycket bra i det. Speciellt det med att man ska ha sex med någon som man verkligen tycker om och som tycker om dig. Att det inte borde vara något man ska göra med vem som helst. Att ha sex är det mest intima man kan ha med en annan person. Det som kan bli en negativ konsekvens med själva oskulden inom religion är att det bli för laddat och personen i fråga kommer inte kunna slappna av eller njuta. Det är vad du verkligen ska göra. Njut och tänk att personen du är med bryr sig om dig. Njut verkligen.

Jag skulle vilja göra så att alla fick en bra och positiv första upplevelse då det sätter spåret för alla kommande gångerna men även dina tankar över hela grejen. Puss och kram på er ! 😘 

Under kommer lite bilder från min senaste resa som är tagna med en polaroidkamera. Jag gillar retrokänslan man får. 

xoxo the tall one

Likes

Comments

Låt oss släppa 2017 och gå in på ett nytt år! Blir så jäkla taggad när jag tänker på 2018, får bara massa extremt bra vibes från året som kommer. Haha känns iallafall som det inte kan bli sämre iallafall. Singel och påväg att bli lycklig igen. I år är flera resor planerade och bokade:
- Skidresa i Val thorens på Sportlovet med vänner
- Under påsk utomlands antagligen med familjen
- Efter påsk drar vi till berlin med klassen i en vecka
- Resa med “the tall one” när det passar helst till något varmt ställe, under hösten troligtvis
- Mamma fyller 50 i början av Juni så drar vi också utomlands, tanken var först sydafrika men det var tydligen för kallt då så vi får se vad det blir.
- Sen drar sommarlovet igång med utflykter, små äventyr med kompisar och en till resa med familjen?
- Om ekonomin håller blir det även en utlandsresa med vännerna.

När skolan drar igång igen så fyller jag 18!! (börjar 3:an) ska bli sååå skönt när 2:an är över, skolan ger mig ren ångest och stress. I 3:an så kommer jag ha mycket färre kurser, just nu har jag 10 kurser som alla ska avslutas denna termin, där utav f varning i 1 av dem också.. usch. Men som sagt då kommer jag inte ha någon matte, fysik, kemi, spanska dvs dem mest ångestladdade ämnena är klara så att man kan lägga mer tid och kraft på andra ämnen. Man måste lägga till 2 kurser till 3:an, engelska så jag får full merit och sedan något kreativt ämne får se vad som finns.. men helst foto eller bild.
Det känns som att inget kan stoppa mig nu! Jag är ostoppbar.

xoxo “The little one”

Likes

Comments

The Tall One

Personligen har jag svårt med att släppa personer. Både de som har gjort mig illa eller de som jag en gång älskat men inte kunnat ha kvar. Idag var en sådan dag.

Jag vaknade hos mina farföräldrar och det var meningen att den dagen prata med mitt ex. Historien bakom varför vi gjorde slut var för att vi inte kunde träffas. Det var för komplicerat. Jag valde därför att lämna honom och låta oss gå skilda vägar även fast vi älskade varandra. Det var nog det jobbigaste valet jag tagit och det var därför jag hade så svårt för att låta honom vara. Jag tog kontakt med honom två gånger efter "the break up". Jag hade inte kunnat blocka honom eller skära av honom från mitt liv då jag faktiskt trott att han var min framtid. Jag vet att många säger när dem vart kära men jag trodde det och kan fortfarande tro det. Därför valde jag att blocka honom och radera honom helt och håller från mitt liv. Jag måste gå vidare och inte vara fast i det förflutna.

Känslan jag har är ledsam men lättad på samma sätt. Jag är så ledsen att jag skadat och gjort den ända personen jag har älskat på det sättet, ledsen. Däremot behöver jag inte oroa mig för att han ska kunna skriva något till mig och få mig att falla tillbaka i samma håla. Jag kommer nu kunna gå vidare. Lite kliché att säga så men det är sant och om du har vart med om något liknande förstår du vad jag menar. Det är lika jobbigt som på filmer men det tar ett satans bra tag tills du kan gå vidare. Det tog 6 månader för mig att komma tills där jag är idag(att blocka honom)... Lär ta ett tag tills jag är helt klar.

Aja jag sov iallafall över hos en kille för första gången på LÄNGE och fan vad det kändes skönt på ett sätt. Det var Dave. Han tog hand om mig. När vi sov drog han mig nära och gosade. Han pussade mig några gånger på halsen och var väldigt gullig. Även fast jag sagt att jag inte ska göra något med honom och att han inte är min typ var det ett antal gånger där jag ville skita i allt och låta mig strunta i att han inte är jättesnygg och min typ. Jag valde ändå att bara sova med honom. Rätt val i slutet.

I just denna sekund vill jag gå ut och go crazy. Hitta en kille att ragga upp och komma över allt men kan inte. Usch vill bara lämna allt och börja om. Är däremot inte länge kvar tills jag och the little one kanske åker utomlands och då tänker jag gå ut och göra exakt vad jag känner för.

xoxo The Tall One

Likes

Comments

Just nu ligger jag i badkaret och deppar, surar och gråter på en och samma gång. Jag har bara den här jobbiga gnagande känslan i kroppen som jag i början inte kunde sätta fingret på vad det var. Nu, däremot, vet jag att jag har PMS. För dig som inte vet vad det är eller betyder så ska jag då försöka förklara.

PMS står för premenstruellt syndrom och är vanligt bland många kvinnor som kan få mens. Det kan uppfattas som en humörs berg- och dalbana. Man kan helt enkelt gå från att vara jätteglad och snabbt bli irriterad av någon strunt grej som någon sagt. Det som är orsaken till detta "underbara" som händer är hormonerna. Vid en ägglossning ökar hormonnivån av progesteron väldigt snabb men när det inte blir befruktat sjunker den lika fort (om jag har fel, rätta mig isf).

Då jag inte fick jättemycket sömn kan det också ha en påverkan på hur mitt humör har varit idag. Var på en inspark kvällen innan och kom hem halv 2 (01:25) vilket resulterade i att man somnade runt 3 kanske. Den här dagen har bara bestått utav mig, klagandes och bitchat mot dem flesta runt mig. Det gillar jag inte att göra. Har hört av några kompisar i min klass att jag kan vara rätt läskig när jag är sur... det är inte riktigt något jag vill höra. Visst att jag tycker det är kul att överrösta killar ibland och få dem att bli lite rädda och visa att dem förstår när dem gör fel, men inte mina vänner.

Var så trött idag så att jag gick till gymmet men att när jag var där vände i dörren. Jag orkade inte. Ville bara hem och sova, men kunde man det ? Nej. man skulle hjälpa till med massa skit hemma. Jag blir så trött ibland ! Varför kan man inte bara få vara ifred ibland och varför i hela världen ska Dave bo så satans långt bort. ...? Hade velat ha honom här så jag kunde bitchat om allt med honom och så skulle jag bett/tvingat honom att klappa på mig :)

En liten historia om en gång då jag lackade bäver på en kille i min klass när jag hade PMS: Han den här killen (låt oss kalla honom H) lade sig i i fel tillfälle när jag tjafsade med en annan kille. H lossades som om han var någon som kunde säga vad som helst till mig och prata med mig som om det jag sa inte riktigt var sant osv. Kommer ihåg hur allt runt om kring mig försvann och han var det ända jag såg. Jag blev helt rasande och ställde mig max 3 cm från hans ansikte och skällde ut skiten ur honom. Jag matade på i (vad jag trodde) 2 minuter vilket visat sig varit 10 om hur H inte kan behandla mig sådär och att även fast han tror att han är så speciell är han ingen. Kanske inte mitt stoltaste minne men gud vad det var skönt efter. All min ilska var som bortblåst.

Mina tjejkompisar berättade sen hur sjukt rädd H hade sätt ut och att jag vart som förbytt. Rekommendera iaf att om du någon gång är sur. Håll det inte inne för då kan det utlösas på någon som inte är värd det. Berätta ist att du inte är på humör och varna för eventuella utbrott (om du är som jag hehe).

Godnatt <3

xoxo The Tall One

Right now I'm in the bathtub dashing, beeing grumy and crying atthe same time. I only have this bad feeling in my body, which I could not pinpoint at first, but now, Now I know I have PMS. For those who do not know what it is or means, I'll try to explain.

PMS stands for premenstrual syndrome and is common among many women who are on there period or before it has even started. It can be explained as a mood roller coaster. One can simply go from being realy happy and quickly get annoyed just becouse some one said something you didn't like. Why we get this his "wonderful" mood thingy is the hormones. In an ovulation, the hormone level of progesterone increases very quickly and can make you really happy, but when it is not fertilized it can just as easely drops (if I'm wrong, correct me, and tell me why we get this. Would really like to know more).

I didn't get that much sleep as well so that can be a reason for my behavior of today. I came home 2:25 yesterday becouse i were at a party for the new cids that had started at our school and a friend wanted me to go with her so... Anyways this day has only been a pain in the ass. I have been complaining about everything ang averyone. I have been a real bitch to some people and thats not something i like doing (if they don't deserve it).

I acctrualy went to the gym but when i opened the door to go in I closed it again and went home. I just wanted do get home and sleep but no. I hade to help the famely with all the other things. WHY IS IT SO HARD TO UNDERSTAND THAT I Do NOT WANT TO MAKE THE DINNER ? WHy can't ijust get the things that a want. Today I wanted Dave to come and take care of me. I wanted to talk to him and make him cuddly with me. I really just needed to sleep and cuddle. Instead I'm sitting here now (21:25) tired.

AStory time: Ones upon a time when I had PMS in school this guy (let's call him H) started butting in when I was arguing with another guy. H was thought as if he were someone who could say anything to me and talk to me as if what I said wasn't not true, and so on. I remember how everything around me disappeared and he was all I saw. I got very angry and stood at the most 3 cm from his face and told him what I was thinking. It felt like 2 minutes but instead it had been 10. I said to H that he can't talk to me in thet way and that even though he thinks he is so special he is not. Maybe not my prettiest moment but. Eventhough i had scared the shit out of him, all my anger was like blown away.

With this I would like to say, good night and tlak to you soon ! <3

xoxo The Tall One

PS: we are going to take new pictures soon

Likes

Comments

Är han gay ? Is he gay
The Tall One

Okej ! Låt mig berätta ! Igår då var jag ju på en tinder dejt ... och jag trodde jag skulle få träffa en riktigt muskulös kille. På sätt och vis får jag göra det men han hade den där feminina sidan. Jag fick känslan av att "nja asså det här är inte riktigt min typ". Det vara bara så sjukt att få gå på dejt med en feminin kille. Även fast mister frågetecken var något galet trevlig och snäll (samt såg bra ut) undrade jag om han vara gay.

Det började med att jag var och tränade. Jag skulle ha duschat där men hade glömt handduk så jag duschade hos honom ...!
Det tog 1 timme och 30 minuter att åka dit, kan jag börja med att berätta. Har aldrig varit så långt ut men det var jättefint där. Massa fina hus och en underbar miljö. Väldigt omskött.
Han mötte då mig vid bussen och det var redan där jag kände den där feminina viben. Hans röst och sättet han snacka var mer åt det feminina gäller samt hur han använde kroppen när han pratade. Jag har inga problem med att någon är feminin men när man är på en "dejt" tänker jag mig en mer maskulin kille.

Jag spenderade iallafall 2h med honom och hade roligt men mer som med en vän. Vi snackade och såg på youtube.
Under hela den här träffen hade jag dock kontakt med David (första tinder dejten). Han och jag har blivit bra vänner nu btw och snackar nästan hela tiden. Är sjukt glad över !

Är glad att jag gick på båda dem här dejterna för annars hade jag inte fått träffa så fina människor. Jag tycker alla ska prova det här för personerna som man träffar är oftast värda att spendera tid med.

Kommer komma tillbaka med flera dejter men måste hitta någon först 😌 efter det ska jag skriva ett inlägg där ni ska få lära känna mig mer på djupet.

xoxo The Tall One

Okey ! Let me tell you about yesterday when I was on this tinder date ! I thought I was going to meat a masculine man but instead I was right. He was pretty feminine... I got this feeling, telling me that "Nah, this is not my type"
It was fun going on this date Mr question mark hade a feminine side. He was really nice, kind and gooood looking ! To bad I'm not into that type.

Anyways, it all started with that I was at the gym and had forgot my towel so I showered at he's place ...!
It took 1,5 hours to get there. It was a nice
neighborhood with all sorts of beautiful houses.
He picked me up by the buss stop and there this feminine vibe showed it self. He's voice and hand movements were feminine, not that it's wrong, but it's not my type of guy.

I spent 2 hours with Mr question mark and had a blast. We were talking like friends and watching YouTube. How come that I always end up with friends ?
During the whole date, or what to call it, I were talking to Dave (the first tinder date) on Snapchat. We have become friends as well and are talking constantly. I am so happy for being friends with him.

I am so happy that I went on these dates because if I hadn't I would have never met Dave or Mr Q Mark. I think everyone should try dating on tinder so you get the opportunity to meet great people.

I will come back with more dates but first I have to find someone to go on a date with. In My next post you will get to know me more.

xoxo Tha Tall One

Likes

Comments

Okej människor !

The Tall One

Nu är det dags för en tinder dejt igen men med en ny kille från dem snobbiga trakterna. Vi får kalla honom mister frågetecken då jag inte är säker på hur hans personlighet är. Det är några gånger jag få känslan av att han är lite feminin... men det är vad jag ska ta reda på idag !

Jag ska snart åka och träna. Det kommer bli ben och mage idag då mina armar måste få vila 46 timmar efter ett hårt träningspass. Jag ska verkligen pumpa för att försöka få ut så mycket jobbiga nervösa känslor som möjligt, för vem är inte nervös inför något sådant här ? Grejen är ju den också att han har en gudomlig kropp och han är jättesöt. Grymt trevlig och ler nästan hela tiden. Men det är ju bara det jag sätt på snapchat så att säga.

Efter jag har tränat tror jag att vi ska mötas någon stans för att fika men är inte riktigt säker. Hans bror var sjuk och därför kommer vi inte kunna gå hem till honom efter fikat om vi "trivs" med varandra. Förhoppningsvis kommer det här gå bra och inte bli så stelt. Var ju då och fika med den där senaste killen och det blev ju knäpp tyst och därför ber jag att det inte blir så igen.

Jag kommer uppdatera hur det gick på dejten sen såklart !

xoxo The Tall One

Okey People !

The Tall One

Now it is time for one more tinder date, but this time with a new guy. Let us call him Mister Question mark tho I'm not that sure about he's personality. There have been somethings that I reacall femenine ... but today I am going to find out if I'm right !

I am soon leaving to go to the gym (ofc). It is going to be legg- and core today because my armes and back have to rest 46 houres from last weeks exercise. I am realy going to work hard so the nervous feeling disappears as muth as possible. The thing is that he's body... wow it crazy, and he is sweet, realy nice and smiles pretty much all the time. But ! We have only had contact on snapchat ...

After I have beenn working out I think we aare going to meet at a cafée but I'm not sure. He has a little brother that is sick and there for we won't be able to go back to he's place if we "like" each other. Hopefully , this will end up well and not as the last time when I sat down with Dave (the last guy from tinder) and he went completely quiet ! There for I pray to god thet it won't happen again.

I will update you guys but thats all i have for now so. Talk to you later alligator ;)

xoxo The Tall One

Likes

Comments

Hejsan allihopa!


Ligger just nu i sängen borde sova nu men kan inte. Kom precis hem ifrån en pratstund med "mitt ex" (lite komplicerat vi var aldrig riktigt ihop men alla såg oss som det typ och vi gillade varandra mycket). Mina vänner kommer döda mig (inte bokstavligen) men vafan. Vi pratade länge, sen började vi prata om vad som gick snett typ och allt som hänt. Vi kom fram till att försöka igen.. tredje gången gillt eller vad är det man brukar säga? Hehe hur ska jag berätta detta för mina vänner... "The tall one" lär ju läsa detta frågan är bara när.. hoppas jag hinner prata med henne först!!

Trodde jag hade kommit över honom helt, eller jag hade det. Men när vi träffades och vi pratade så kände jag hur mitt hjärta började slå.. som att det stod still innan. Han var den som fick mig att känna sig som världens lyckligaste och jag fick/får honom att må bättre och gladare, något som är positivt i hans liv. Ja, vi får väl se hur det går nu, vi sa att vi skulle försöka på riktigt nu. Vi bestämde till och med att vi skulle hitta på något i helgen, vad vi hittar på får vi väl se!

Tro mig kommer höra av mig!

xoxo "The little one"

Hello hi everybody!


I lay in my bed right now and should be asleep but I can't. I just come home from a talk with my "ex" (or it's a bit complicated we never where together but everbody saw us like a couple and we liked each other a lot). My friends will kill me (not for real) but wft. We talked for some time, then started we to talk about what happend and what it was that got wrong. We came up with that we would try again.. Third time's the charm or what is it that you use to say? Hehe how am I going to say all this to my friends... "The tall one" is goning to read this, the question is when... I hope I will get the chance to talk to her first though!!

I thought I had got over him compleatly, or I had. But when we met and talked, i feelt my heart started pounding... like it stood still before. He was the one who got me to feel like i was the happiest person in the world and I maked/ make him feel happier and better, something posetive in his life. Yes, lets see how it goes now, but this time its for real. We decided to do something this weekend to, so lets see what we will do!

Trust me I will update you guys!


xoxo "The little one"

Likes

Comments

Hej allihopa, det är "the little one!


Jag har gjort det igen! Varför klantar jag alltid till det? Orkar inte mer. Jag lovade mig själv att inte hålla på med någon i klassen förens iallafall sista året.. Det var ingen big deal, vi hade en slags “klassfest”. Vi var ganska rejält påverkade (iallafall jag), han hjälpte mig att leta efter min kompis Ms.Nice. Men sen så drog han iväg mig och självklart började vi hångla/ strula, vi brukar inte prata i klassen eller något och jag är verkligen inte intresserad av honom. Hoppas han inte är det heller utan att det bara blev en liten mysstund. Kommer bara låtsas som ingenting på måndag och hoppas på att det bara glöms bort.


Men detta var inte det enda som hände… Jag och en annan kille i klassen har blivit skit bra kompisar, han är en riktig jävla fuckboy men skit trevlig och vi har roligt. Som sagt var det en “klassfest” och han har flickvän, dem har lite problem med att lita på varandra vilket jag kan förstå.. Men det slutar med att hon kommer dit för att hålla koll på honom så att han inte skulle vara otrogen (igen). När hon kommer dit hälsar jag såklart och är precis som vanligt. Under kvällen så berättar Mr.Fuckboy att hon tror att han och jag har något för varandra eller håller på.. Asså snacka om jobbig brud! Man ba visst jag drar skit lätt till mig fuckboys men snälla, inte han!


Blir så inspirerad av “the tall one” att börja tinderdejta, något man borde börja prova? Har appen men aldrig vågat skapa någon profil..


Hörs snart! xoxo “The little one”

Hello everybody, it’s the little one!


I have done it again! Why do I always mess things up? I can’t take it. I promised myself not to be with someone in my class, and if i would wait until the last year… I was no big deal, we had some kind of “class party”. Everyone was quite tipsy (at least I). He was going to help me to find my friend “Ms.Nice”, when he suddenly pulled me away into a corner where we of course started to make out. We nearly never speak to each other in class/ school and I’m not interested in him. I hope he hasn’t either and that it just was some “cozy-time”. On monday (tomorrow) I will act like it never happened and hope that it will past.


But this was not the only thing that happened… I have become really good friends with another boy in my class, he’s such a fuckboy but really nice and funny. He has a girlfriend, they have some trust issues which is understandable… It ends with that she arrives uninvited to the party to check on him, so he can’t cheat on her (again). So I said of course hi and introduce myself and act just as normal. Later on tells Mr.Fuckboy himself that his girlfriend thinks that we had something going on or where interested of each other… Please give me a break, what an annoying chic! Ya sure I fuckboys are drawn to me but please, not him!


I get so inspired of “the tall one” to begin tinder dating, something i should try? I have the app but have just never dared to create a profile…


Talk to you soon! xoxo “the little one”

Likes

Comments

Tinder date 2

The tall One 

Okej, now i have been on this secound date with Dave and let me tell you about what we did !

It all started with that I met him at ICA supermarket and were going to drive to a shoppingmall to by he's mother a birthday gift... Allthough I have never met her or even seen her I tried to do my best. We walked around and were talking about what she might like to get and so on. There were moments where it really fealt like we were a couple. He leand on my soulders in a "loving" way, toald me that I was pretty and teased me. He is a great guy but not my type. 

When we hade bought the present we got to this cafe, and that was when i understood that we are not meant to be together. The secound we sat down he went completely silent. As if the wordes that used to fly out of hes mouth just stoped. I think it was one of the most stiff situatione that I have ever experienced. 

I tried to ask him things but he just sat there and stared at me... I could handle it for 15 minutes but then I had had enough. I toald him that i had to go home and he drove me back. I didn't want to kiss him even if i knew he wanted to. A hug is what he got and the I steped out of the car, closed the door and said to my self "Okey, NO he is not for me!" I gave him two chanses and for me it's enough. 

I sent him a msg on snapchat telling him that I think we shold be friends instad and he said okey so now we just talk like friends and i think it's better even if i sometimes just want him to come and give it to me. haha I don't know why ! 

xoxo The Tall One ;) 

Likes

Comments