Idag är faktiskt en fantastisk dag.
Dagen ska tillbringas i stallet med massa människor.
Ska bli så himla härligt å äntligen få komma dit igen!
Det var jätte länge sen man var där så de ska bli hur mysigt som helst.
Nu ska jag fortsätta äta frukost och fortsätta med att leva livet.
Ha de bra!
Najvår

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina människor där ute.
Idag hade jag tänkt berätta en sak som är väldigt svår för mig att berätta.

Jag är underviktig. Jag har inte anorexi eller något sånt,jag kan bara inte gå upp i vikt.
Mitt BMI värde ligger på 16,5 som inte alls är bra. Jag väger 48.1 och är 170,5.


Jag får inte träna för min sjukgymnast,jag får inte göra någonting.
Men bara för att jag är underviktig så vill jag inte bli annorlunda behandlad. Jag är precis som en helt vanlig fucking människa med lite svårigheter att gå upp i vikt,


Nu kanske du tänker;
"Men Nadja (Najvår),du har säkert världens modell kropp och är säkert jätte fin"

Ja,jag kanske har världens modell kropp,och ja Jag är säkert jätte fin osv.
Men de är inte allt för mig. Jag vill kunna vara som alla andra. Inte sticka ut i mängden.

De jag ska äta för att gå upp i vikt är;
Banan
Ägg
Äggpannkaka
Turkisk yoghurt
Skinka
Massa saker med fett i helt enkelt.

Inte för att vara barnslig nu,men jag gråter när jag skriver de här..
Jätte fånigt,jag vet,men de är svårt gör mig.

Nu ska jag ta och sova.
Vi hö
rs!
Najvår

Likes

Comments

Hej alla fina.
Nu har allting börjat som jag pratat om förut.
Har börjat åka till BUP i Mora,måste få mitt mående på topp snart. Orkar inte med att gå runt och vara allmänt depp hela tiden.
Kan nog vara en anledning till varför jag inte bloggat så mycket. Har knappt varit i skolan på ett tag. Men vi får se vad som händer med skolan. Om jag får vara där en viss tid och sen åka hem eller hur det blir.
Fast de är ganska skönt att åka till Mora också. Bort från Vansbro minst en gång i veckan. Äta på donken.
Men jag hade inte så mycket att skriva. Ville bara skriva det,eftersom jag har typ lovat att berättat om "min hemlighet".


Påtal om min hemlighet så måste jag rekommendera om programmet min hemlighet på 3an Måndag-Onsdag 22.00-22.30.
Det är verkligen värt att kolla på!

Nu ska jag mysa med Hugo,katten alltså.
Ha de bra!! Najvår

Likes

Comments

Jag smiter ifrån skolan. Är i en lägenhet på byn och packar ihop kläder. Känner att jag blir kissnödig och går på toaletten. Grannen och hennes dotter kommer in,glömde låsa dörren. Jag ställer mig upp. Blodet rinner från överallt när jag ställer mig upp. En man kommer in och ser också på mig. Jag faller ihop på badrumsgolvet. När jag vaknade igen efter dethär så sitter de i soffan där mina kläder är. Mannen å den kvinnliga grannen alltså. Dom sitter å granskar mig( avklädd), min telefon durrar hela tiden men jag får inte tag på den..
Efter ett tag; nu är vi i skogen på ett kalhygge.
Mannen och kvinnan kör upp någonting i röven på mig samtidigt. Mannen går iväg av någon anledning,kvinnan efter. Några minuter efter dom så kommer jag skriker åt dom att stanna. Kvinnan gick en annan väg. Jag går mot mannen. Men ser att han blir ilsken å arg,så jag börjar springa,uppför en backe. Någon/något kommer utspringandes ur skogen. Den/det drar med mig in i skogen,och jag ser att de är en polis med alla sina polishundar. Jag kom på att jag skrev ett sms till mamma under själva rövakten. Nere på en åker så ser jag kvinnan springa,hon har hundar efter sig. Men ingenstans ser jag mannen. Jag säger det till polisen som hjälpte mig att "mannen,vart är han? NI MÅSTE hitta mannen."
Efter 1-7 sekunder signalerar en kollega att mannen är hittad. Polisen sätter in mig i en ambulans. Mamma är där. Börjar gråta.
Hade jag aldrig gått ifrån skolan så hade detta inte hänt.

Drömt flera gånger tidigare. Vågar inte blunda och somna om
02:40

Likes

Comments

Hej hallå! Nu är jag tillbaka igen!
Idag hade jag tänkt skriva om mina syskon.
Tar dom i ålders skillnad.

Heidi: Heidi är min största stora syster. Hon ska fylla 25, de är 10 års skillnad mellan oss. Jag och Heidi har ett väldigt starkt band mellan oss. Hon är på min mammas sida. De enda syskon jag har på mammas sida. Alla andra är på pappas.Hon är min egna fotograf.

Philip: Philip är min största bror, han är 22(?) år. Har ingen riktig koll på hur gamla dom är haha. Han är på min pappas sida. Vi har ett ganska starkt band,men hörs inte av så ofta.

Isac: Isac är min näst största bror han är 18/19 tror jag,haha. Jag och Isac har ett väldigt bra band,ibland iallafall. Vi träffas inte så ofta men vi hörs av på snapchat å telefon då och då.

Rasmus: Rasmus är min minsta bror, men jag får inte träffa han för hans mamma. Jag vet faktiskt inte varför,men de är sorgligt. Jag vet faktiskt inte hur gammal han är, han går iallafall i första klass.De här var då alla mina syskon.
Sen så har Brille,min låtsas pappa 3 stycken också,men de är inte mina "riktiga" syskon.
Ingen av mina syskon är helsyskon. Men jag och Heidi är "helsyskon".
Hoppas ni har de bra.
Puss och kram
Najvår

Likes

Comments

Hej! Här kommer ännu ett inlägg med en person.


Erica Thåström
Erica är en snäll och gullig tjej som har ADHD. Hon mår inte bra,för att för henne är de som en "virvelvind". Hennes mående blir inte bra av denna "diagnos".
Hon har ett fint leende som för henne är falskt, men hennes leende är de FINASTE på jorden! De är sant!
Jag och Erica har haft värdiga svängningar i våran kompisrelation,men den blir bara bättre och bättre. Vi har inte träffas på länge,men jag tycker om dig lika mycket för de!
Nu kommer lite bilder på henne, men först:
Ericas instagram; eriiicaaah
Ericas blogg;http://nouw.com/Eriicath
  • 314 Readers

Likes

Comments

VILL DU TA LIVET AV DIG? LÄS DETTA!
Vill du ta livet av dig?

Föreställ dig det här. Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är bara redo att ge upp så du går in till ditt rum, stänger dörren och tar ut ett självmordsbrev som du skrivit och skriver om och om igen. Du tar ut ett rakblad och skär för allra sista gången. Du tar tag i en flaska piller och sväljer alla. Du håller brevet mot ditt bröst och stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare så knackar din lillebror på din dörr för att säga att maten är klar. Du svarar inte, så han går in. Allt han ser är att du ligger i din säng, så han tror att du sover. Han säger till din mamma att du sover. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något inte stämmer. Hon tar tag i papperet från handen och läser det. Snyftandes så försöker hon väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din bror är förvirrad så han går för att berätta till pappa att ”Mamma gråter och att du inte kommer vakna mer.” Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma som gråter och håller brevet mot bröstet sittandes bredvid din livlösa kropp. Det träffar honom, vad som händer och han börjar skrika. Han skriker och kastar något på väggen och sedan faller han ner på knä gråtandes. Din mamma kryper över till honom och de sitter där. De håller om varandra och gråter.

Nästa dag i skolan så finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla elever om ditt självmord. Det tar några sekunder för allihopa att låta det sjunka in och när det väl gör det så går alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hårda mot dig. De populära tjejerna tror att det kan vara på grund utav av alla saker de har sagt till dig. Den pojken som brukade reta dig och kalla dig för olika smeknamn, han kan inte låta bli att hata sig själv för att aldrig ha berättat hur vacker du egentligen är. Din ex pojkvän, han som du sa allt till som gjorde slut med dig.. Han kan inte hantera det. Han bryter ihop och börjar gråta och springer ut från skolan. Dina vänner? De gråter också och undrar hur de aldrig kunde se att något var fel och de önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom men hon trodde aldrig att det skulle bli så illa… Illa nog för dig att avsluta ditt liv. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp och går ut ur klassrummet och bara sjunker till golvet. Skakningar och skrik men inga tårar kommer ut. Det är ett par dagar senare på din begravning. Alla elever på skolan kommer. Alla visste att du att var killen/tjejen med det fina leendet och den fina personligheten. Den som alltid var fanns där för dem. Massor av människor talar om alla goda minnen de hade med dig och det var en hel del ska du veta. Alla gråter och din lillebror vet fortfarande inte att du tog livet av dig själv, han är för ung för att förstå. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont, en hel del. Du var hans storebror/stora syster som var tänkt att alltid finnas där för honom. Din bästa vän håller sig stark genom hela tjänsten men så fort de börjar sänka din kista i marken så tappar hon kontroll. Hon gråter & gråter och det slutar inte förrän efter flera dagar.

Det är ett år senare. Hela skolan pratar med en kurator/terapeut minst en gång i veckan. Dina lärare slutade sina jobb. Alla taskiga tjejer har ätstörningar nu. Den pojken som brukade reta dig skär sig själv. Din ex pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara ligger runt med tjejer. Alla dina vänner har gått in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte… Din bror? Han fick äntligen reda på sanningen om din död. Han skadar sig själv, han skriker på natten och han gör exakt vad du gjorde före åren fram till ditt självmord. Dina föräldrar ? Deras äktenskap föll isär. Din pappa blev en arbetsnarkoman för att distrahera sig själv från din död. Din mamma fick diagnosen depression och ligger bara i sängen hela dagen. Människor i din närhet skadas. Du kanske inte tror det, men de gör dem! Dina val kommer inte bara påverka dig. Det påverkar alla. Få aldrig för dig att avsluta ditt liv, du har så mycket att leva för. Saker kan inte bli bättre om du ger upp!

Även fast vi inte känner varandra så finns jag här ifall du behöver hjälp.
DELA inlägget för att sprida vidare!

  • 338 Readers

Likes

Comments

Hej!
Nu hade jag tänkt börja att "sponsra" människor.
Jag kommer att börja med en underbar människa!
Alfons Holtmoen!
Alfons är en kille med otroligt bra musiksmak och klädsmak!
Han är också sjukt grymt snygg!

Han får höra många gånger på ask och nästan överallt att han är bög,och en sak ska ni ha klart för er,han är INTE bög,han gillar tjejer,han tycker om att se bra ut osv, så ni är antagligen bara avundsjuk på honom!

Alfons är en sjukt snäll människa som alltid bryr sig och som alltid finns där för människor. Han lyssnar om de är någon som har problem.

Han är även väldigt glad pöjk som alltid kan få människor att bli glada!

Hoppas du blir nöjd,kom inte på riktigt vad jag skulle skriva,så de fick bli såhär!

Alfons sociala medier;
Snapchat; Alfonsholtmoen
Instagram; AlfonsholtmoenVill du också få vara en del av min "lilla" blogg,hör av dig på min kik!
MyPressure

  • 400 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina.
Förlåt för den sjukt dåliga uppdateringen.
Som ni ser i rubriken så är det här inte en bra vecka för mig.
Det är sista veckan jag får vara tillsammans med min allra bästavän!
Hon ska flytta tillbaka till Polen,pågrund av att hon inte har något uppehållstillstånd,och jag förstår mig inte på människorna som skickar ut människor i hela världen. Är de inte då bättre att dom får stanna i Sverige istället för att bli utvisad? SVERIGE ÄR ETT TRYGGT LAND! Länder utanför Sverige är inte lika tryggt som Sverige är.
Vad spelar de för roll om man är från ett annat land? Har man fått vänner i ett visst land,till exempel som Daria i detta fallet fått, kan inte då dom som bestämmer över vilka som får uppetillstånd komma till den skola där denna vissa person går och se att de ät flera människor som verkligen bryr sig om han eller henne?
Jag förstår inte?
Daria som de i detta fallet handlar om är världens bästa människa! Hon bryr sig om en och vill alla väl.
Hon är inte som alla andra.
Vi klickade så fort så de finns inte..
Hon kom till klassen efter jullovet, vi fick inte kontakt direkt, eftersom att jag är så jävla blyg ibland.
Jag vill inte att du ska flytta,stanna här!❤️
Den 18 januari kom du till klassen,varit i Sverige i ett år utan uppehållstillstånd,den 16 februari försvinner du ifrån mig,mig och alla andra i klassen.
Du brydde dig om ALLA,du var inte bara med mig,utan du var bakom alla! Du var beredd på att ta emot alla som föll mot skolans hårda golv.
NU TYCKER JAG ATT VI SPRIDER UT MITT INLÄGG ÖVER HELA VÄRLDEN,FÖR JAG VILL INTE FÖRLORA MIN BÄSTAVÄN!
Najvår


  • 431 Readers

Likes

Comments