I dag er det også den sidste dag af #nouw30daychallenege det har været en super fed måned, og fedt at arbejde under det pres man har haft at man skulle ligge noget ud i 30 dage, man vælte næsten at det her blev ens arbejde, og jeg elsker det, det har bare gjort at jeg har fået mere lyst til at lave indlæg, så glæd jer der kommer en masse ud i fremtiden.

Men i dag, har jeg bare været i skole, mega fedt, haha, men da min mor kom hjem, skulle hun lige noget husligt, og så spiste vi pizza, med min far, og så tog vi ellers på mor datter tur, til Kolding Storcenter, hvor vi lige gik rundt, jeg kiggede efter en galla kjole, og ja jeg leder stadig efter en, hahah, men der var ikke rigtig nogen som jeg sådan tænke "det er den det skal være", men det var hyggeligt bare at gå rundt mig og min mor, og så 20:00 gik vi hen til biografen, og fandt noget at drikke og lidt slik, og så kan i vel gætte at vi skal ind og se en film, og ja, det skulle vi kl. 20:30, vi skulle ind og se "Fifty Shades Freed", sygt god film, den kan klart anbefales, jeg synes I skal gå ind og se den, den virkelig god, det er bare trist at det er den sidste, og man ikke ser mere af deres udvikling...


Det var en sygt god aften, som jeg vil se tilbage på, men mange tak for at læse med, det betyder alt for mig, tusind mange tak, kom endelig med forslag til hvad jeg kan skrive et indlæg om, bare skriv det nede i kommentaren, vil jo gerne skrive om noget I gerne vil læse, tak på forhånd.

Knus N

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Har i længere tid sat og gemt de her billeder, og tænker bare at I selv skal få lov til at kigge dem igennem, håber du får et godt grin, nu når det er mandag, som godt kan være lidt kedelig, og så vil jeg ikke skrive så meget andet, end tak for at du læser med, og billederne er her under, god fornøjelse:

Knus N

Likes

Comments

Så er det sidste dag af vinterferien, jeg troede denne her dag skulle blive en hyggelig dag med familien og træning efter, men nej for tiden kan alt hurtig ændre sig, jeg er stadig i en kæmpe sorg, så der skal ikke så meget til før jeg bliver hylet ud af dem, og det blev jeg som sagt i dag. Føler det var min skyld at denne her dag blev ødelagt, efter alt det der er sket, og noget jeg ikke lige gider at gå i dybden med, men det her hjælper mig, bare lige at skrive det ned, og at jeg ved at der er andre mennesker der lige læser det, for så er det ude af verden.

Som sagt denne her ferie har ikke lige været en af de bedste, men vi stod sammen som familie, så denne her ferie har været smuk, hvis man kan sige det. Frem ad bliver også en hård tid, men det værste er sådan overstået.

Jeg har været meget negativ og trist her på bloggen de seneste par dage, det vil jeg lave om på, synes bare det er rart at komme ud med det, og så føler jeg at jeg bliver mere lettet, ikke fordi jeg glemmer det der er sket, men ja håber at I forstår mig, og forstår hvorfor jeg skriver de er indlæg, de sidste par dage her.

Men håber at I har haft en fantastisk ferie, om I så har været ude at rejse, eller bare været her hjemme i kolde Danmark, så kan den være god på hver sin måde, husk jeg elsker at I læser med her, det betyder ekstremt meget for mig.

Knus N

Likes

Comments

Dagen i dag, gik med at få morgenmad sammen med min morfar, og så tog vi hjem efter vi havde spist morgenmad, det var rart at komme hjem igen, efter at havet været der oppe siden i mandags, altså ikke fordi jeg havde noget imod at være der, selfølgelig en sørgelig tid at være samlet om, men det er godt at vi står sammen som familie.

Da vi kom hjem, tog vi ned og købte en sandwich, det passede lige med at vi var hjemme ved frokost tid, og det er seriøst byens bedste sandwich de har der nede, de er friske, og det er gode råvarer, men ellers har dagen gået på bare at slappe af, og snakke med forældrenede om alt det der er sket de sidste par dage, og så har jeg været alene hjemme her til aften, det trængte jeg også til, jeg er sådan en der elsker at være sammen med mennesker, men kan også godt lide lige at være mig selv, og bare have ro omkring mig, det var meget rart, det sætter jeg stor pris på når jeg har mulighed for det.

Knus N

Likes

Comments

Nouw Magazine