Så du har man kollat vad pircingarna skulle kosta att göra, varit hem om och fixat till i kväll. Nu dax att färga håret och ge R lite manikyr.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är nyvaken och sitter hemma hos R ska börja göra mig klar för att åka ner till pircaren/tattueraren. Vill ju göra om staven i tungan och även göra hål i bröstvårtorna. Och sen har man ju en del tattueringar som man sitter och skissar på.

 

Sen blir det hem mysa med katten och plocka ihopa vad som behövs för kvällen, det e ju Distortion i kväll/natt. Vilket påminner mig om att jag måste ringa tjejerna och se om dom ska med ut.

 

Men jag måste även hinna med att slänga i mer lila färg i luggen i dag. Nä nu blir det frukost och sen ska jag se om jag kan hitta något vettigt att blogga om.

Likes

Comments

Så då har jag bestämt mig för att ta upp bloggandet igen.

 

Har ju hänt en del i mitt liv. Blivit singel och NJUTER av singellivet.

Men nog om det. Vill ni läsa om det så får ni be mig blogga om det.

Just nu sitter man och lyssnar på spotyfien och plugga inför provet i morgon.

 

Bloggandet kommer bli i varje fall ett inlägg om dagen

Likes

Comments

Tabbade mig rejält i dag Jag försov mig, hörde för fan inte ens mitt alarm. Just nu sitter jag bara och tar det lundet. Sambon ska snart dra till jobbet och jag ska bort till klädoteket

Likes

Comments

Nä nu blir det en varm duchs och sen sängen.

Har ju skolan i morgon, ska ju även ner till klädoteket och kolla in vad för kul dom har.

Likes

Comments

Så då väntar man bara på att vätten ska bli torr och sen e jag klar med sysslorna för denna dagen.

Pratat med underbara mamma i telefon i dag, jag måste verkligen försöka åka upp till henne någon gång. Men det blir nog inte fören till sommaren.

Men men så e det

Likes

Comments

En centerparti medlem vill att vi ska ha fri invandring i Sverige. Att vem som helst ska få komma hit och ta del av vårat land.

Är det bara jag som tycker att det är fel, helt jävla fel. Hur ska vi kunna ta i mot ännu mer folk än vad vi redan gör, när vi inte har lägenheter och jobb till folk. Enligt centerpartisten så finns det jobb till alla, ok det var ju en nyhet. Det finns jobb till alla men vi har cirka 10 % arbetslöshet. Och det finns tydligen bostad för alla, ok men då kanske dom som redan är i Sverige kan få en av dom, eller alla hemlösa, alla ungdomar som fortfarande bor hemma för att dom inte hittar en lägenhet.

Ok om vi säger att vi öppnar upp för fri invandring och det visar sig att det inte funkar. Arbetslösheten stiger och det gör även andelen hemlösa.. Allt fler går på försörjningsstöd och dom som kommit till Sverige lerver i armod och har inte fått ett bättre liv. Svenska regeringen inser att detta inte funkar. Vad ska vi göra då? Bara slänga ut folk ur landet?

Nä enligt mig så är det inte lämpligt att ha en fri invandring till Sverige som som läget i detta landet är just nu med arbetslöshet, barnfattigdom och bostadsbrist.

 

Vad anser Ni?

Likes

Comments

Urk

Ska tvätta hela jävla kvällen, men det måste göras det med.

Mannen får göra middagen i dag. Efter tvätten blir det att plocka undan lite här hemma och sen e det adventsmys med sambon..

Hur ser er söndag ut?

Likes

Comments

Har bestämt mig för att ta upp bloggandet igen

Om ni har något speciellt som ni vill att jag skriva om så skriv gärna till mig och säg det.

 

Likes

Comments