God kväll.

Imorse vid halv tio traskade jag och Milton till öppna förskolan med Sammy och Ofelia. Det blev helt plötsligt lite mysigare att gå till öppna förskolan när vi nu försöker göra det som en rutin varje tisdag och dessutom när det är rätt så tidigt vi är iväg. Jag och Milton brukar gilla att ligga kvar en bra stund i sängen innan vi kliver upp och sedan äta en lång frukost i lugn och ro utan massa stress, så det är lite nytt för oss att vara klara redan vid nio en tisdagsmorgon. Milton äääälskar att vara på öppna förskolan. Alla musik som spelas och sjungs gör Milton så himla glad, det är en fröjd för ögat att se. Vi går i st:pers kyrkan och det är nästan alltid fullt. Jättehärligt.
Idag tog vi en kaffe och macka på plats direkt efter sångstunden och sedan blev det en promenad hemåt igen.
Väl hemma kokade jag ihop en lunch till oss lite snabbt och sedan ut igen för att möta upp Julia på stan för att uträtta några ärenden tillsammans. På gågatan mötte jag helt spontant Mamma som kom gående och det slutade med att Mamma och Milton gick hem till Mamma medan jag gick en sväng på stan och inhandlade det som jag skulle ha. Det är såå välbehövligt med lite egentid och speciellt med sina vänner. Jag och Julia hann diskutera om exakt allt, utan avbrott och dessutom shoppa en hel del. Supermysig dag.
Mannos är på bortamatch i Södertälje ikväll så jag och Julia passade på att beställa hem lite mat och fortsätta kvällen här hemma. Milton nattade jag vid 20.00 så nog har jag fått bra med egentid idag. Lyxigt. Nu är jag så himla trött och ska alldeles strax krypa ner under täcket men Mannos skulle va hemma om 10 minuter så jag får nog lov att vänta på han. Godnatt på er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments