Veckodagarna rullar snabbt förbi och jag hinner inte med bloggandet i vanlig ordning. Tänkte hur som helst försöka dra veckan i lite snabba drag nu.

I måndags tog vi det lugnt på förmiddagen. Milton och jag myste framför Barnkanalen samtidigt som lekte vi med hans älskade "babblar figurer". På eftermiddagen gick vi ut till lekparken tillsammans med Samantha och hennes två barn, Alexander & Ofelia. Kusinerna röjde i lekparken samtidigt som vi fick en härligt pratstund. Mot kvällen kom Julia hit medan Mannos tränade och då tog vi en promenad till Ica för att handla hem lite gott till kvällen. Det blev tacos till middag och lite choklad till efterrätt, helt i min smak! Det blev tjejsnack framför idol som avslut på denna underbara dag.

Tisdagsförmiddag spenderades på Gränby centrum med Milton och Mannos. Vi åt lunch och shoppade ytterkläder till Milton. Jag fick smått panik när jag kände hur sommaren gick till höst på bara någon dag. Miltons varmare jackor är med all säkerhet för små så det blev dags för lite nytt i garderoben. Vi hittade det mesta vi sökte men inte allt så det blir till att beställa lite vantar osv på internet nu. På vägen hem stannade vi på City gross och handlade hem bland annat mat och blöjor! Jag hade för övrigt huvudvärk heeela dagen men så fort jag la mig ner i soffan efter att ha nattat Milton fick jag mer eller mindre migrän. Jag tog alvedon, släkte alla lampor och la mig i soffan. Kände mig helt sänkt. Som tur var så hjälpte nog alvedon mig och jag kunde sova utan några större problem.

Idag Onsdag hade vi en segstartad morgon. Både jag och Milton vägrade gå upp ur sängen när Mannos klocka ringde så vi sov kvar en stund till, väldigt skönt! Det blev lunch hemma och sedan en promenad till Fyrishov där vi mötte upp Kelly, Niklas och Mamsen. Vi badade från två till fem i äventyrsbadet och barnen älskade det. Milton gnällde inte en enda gång idag trotts att han var tröttare än tröttast när vi skulle duscha och klä på oss igen. Det blev en middag på Java tillsammans innan vi gick hemåt. Världens mysigaste dag! Julia kom hit en sväng nu på kvällen men Milton sov hela tiden och sover fortfarande, snacka om att badandet tog all hans energi idag. Nu är det lite soffhäng med mannen min innan vi båda somnar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments