Idag drömde jag om att jag satt i psykhem ändå när jag inte var psykisk.Drömde att läkarna där hade bindat fast mig på en bår och skulle spika mig på skallen,för dom trodde att man inte skulle va psykisk efter det...Dom där dårarna!:(

Vaknade helt svettandes imorse.Det var verkligen den sjukaste drömen jag har haft.Så sjukt läskigt!:S

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

 

 

Nu är det december! Bara 23 dagar kvar tills da chrismaazzzz.

Sjukt mysigt! Det ända som fattas nu är en boyfriend bara,som man kan mysa med när det 

är kalt och snöar ute.

Likes

Comments

Drar till stan med Kajsa och vitali nu :*Likes

Comments

Omg omg omg omg! Jag är så trött på folk som har ett förhållande som alltid ska lägga upp massa bilder när dom pussar sin kille/tjej eller lägga upp video när dom är med varandra och är jätte gullia eller skriva på facebook bah "åååh 1månad med älsklingen nu,älskar dig!"  Ifall det var 1 år så skulle jag ju fatta varför man skriver så,men lixom 1månad? De är faktiskt ganska överdrivet.

Ifall jag oxå har ett förhållande så skulle jag kunna se hur mycket sån som helst utan att jag stör mig på de.Känner ju mig lite for ever alone när jag sitter ensam hemma och kollar på sånt,hahah! Men jag var faktiskt helt seriöst med det där på facebook när dom ska skriva "1månad med älskling" och så.

 

So me <3

Likes

Comments

Nån jäveln här har klagat och inte städat själv,så jag får väll göra det.

Likes

Comments

Har vart med Märti,vi kollade så klart på portkod.Är så sur att dom alltid ska ha så korta avsnitter! Efter det gick vi ut och träffade Wille,Sebbe och Andre.Vi gjorde inget speciellt,finns inte så mycket att göra på vardagar.Vi bara träffades lixom,var ute tills Märta åkte til gymmet.Och nu ska jag plugga lite,efter det drar jag till Märta :)

Likes

Comments