Tjaa! Imorse var vi konfirmander tvugna att delta i gudstjänsten, så vi spebderade vår förmiddag i kyrkan. Sandra samlade in kollekten och jag tände på ett ljus!

Sen efter kyrkan drog jag med familjen till H&M, jag fyndade två tröjor. När jag var vid H&M smsade Sandra och undrade om vi kunde fota med våra gulliga hästar, och det är det vi skall göra nu! Hörs.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Godmorgon folket! Vaknade för en stund sedan och klädde på mig, la upp håret i en toffs, drog på mig stallskorna & jackan och gick till stallet. Jag lag ut dem i hagen och gav dem deras frukost, och nu sitter jag här inne och äter min egen frukost medan jag skriver detta blogginlägg.

Här får ni några bilder på oss, i väntan på food.

Hörs sen.

Likes

Comments

I dag är det fredag, denna fredagen spenderade vi den båda hemma.

Sandra blev sjuk förra veckans tisdagden, men blev frisk snabbt därefter. Direkt efter blev hela vårt "kompisgäng" sjuka, en efter en. Jag var hemma i tisdags, men kände mig pigg nog att åka till skolan nästa dag.

Igår åkte Sandra hem ifrån skolan, hon fick stegring igen. Och såklart fick jag också stegring samma kväll. Så därför lämnade vi båda hemma idag.

Idag skypade vi med vår vän Linn i drygt 4h och pratade om allt och inget😂😉. Annars har jag bara sett på Teen Wolf och sovit! Intressant fredag eller hur? Så denna fredag var inte riktigt någon "FRIYAY" fredag kan man säga. Tack & godnatt.

Likes

Comments

Hallå dääär! Nu är det november,snart december och julen närmar sig! Jag (nadja) och Sandra är väääldigt taggade på julen. Julen är min favorit högtid.

Här kommer det några inspo bilder, hoppas ni också blir taggad på julen efter dessa bilder!

Likes

Comments

Det är hur länge sen som helst vi uppdaterade bloggen... Vi har bara glömt bort att vi ens har en blogg!

Det har egentligen inte hänt så mycket förutom att både jag och Nadja har hunnit fylla år, vi har börjat åttan och jag har skaffat hund! Nu är det nästan första advent (!!!). Både jag och Nadja är super taggade inför December, men det är super dåligt väder här! Det regnar nästan hela tiden, inatt snöade det men det har regnat nästan hela dagen så det försvinner på en gång! Jag vill ha snö nu!

Ni kanske har märkt att jag och Nadja nästan raderat alla våra videor på YouTube, de för att vi inte tyckte våra videos var så bra. Vi vill köpa ett bättre redigerings program så det blir bättre videos och roligare att redigera!

Tänkte sätta in lite inspiration till sist!✨

Likes

Comments

Igårkväll hade vi intervallträning och styrka, vi sprang 4km💪 Vi tränade magen och rumpan.

Sen så cyklade vi lite på byn och pratade. Här får ni några bilder!

Likes

Comments

Heej! Som ni kanske har märkt så har vi varit väldigt dåliga på att uppdatera bloggen... Vi har tyvärr inte haft tid, och ork hehe...

Men justnu håller vi på att ladda upp en ny video! Redan ikväll borde ni kunna se på den! Det är en tack video för 100 prenumeranter, det är inte så många tänker ni nog, men för oss är det! Tack iallfall!

Vi skall börja träna har Nadja bestämt😂 Vi ska göra intervaller och magövningar osv. #stayfit 😂💪

Likes

Comments

Tjoo! Idag är det lördag, och det är mycket finare väder än vad det var igår. Igår så regnade det och det var väldigt kallt, sen på kvällen var det även dimma. Men hästarna trivdes som bäst i hagen! Vi red på Don både morgon & kväll, det gick super! Vi red också ut en bit på vägen. Vi fick honom även i trav och han tog också några galoppsteg! Idag var det så varmt när vi skulle rida så han orkade inte så mycket.

Igår runt kl.22.30 så skulle jag & Ida cykla hem från Sandra & Fannys, men så kom deras mamma på att vi kan klä ut oss till älvor och gå till tjärdalen och "dansa" åt vakarna. Vi tog på oss klänningar och blomkransar och gick dit. Vakarna började skratta, filma & ta kort. Här får ni även en bild på det!

Just nu håller vi på att ladda upp en video på Youtube! Sen ska vi cykla och köpa något gott att äta!👌

-Nadja {09.07.2016}

Likes

Comments

Hej! Nu har jag och Nadja skaffat en blogg, vi är båda 13 år. Vi har varit bästa vänner i 9 år.  Vi har också en YouTube kanal som heter: Nadja & Sandra. Vi har haft vår YouTube kanal i 3 veckor nu. Vi har även två hästar, Don som är 20 år och Taro som är 14 år. ​Nu har vi inte något mer att skriva. Hejdå.♥

Likes

Comments