Jag och min lillasyster hade precis ett intressant samtal.

Min lilla syster, som är 6 år, sa precis ”Jag tycker det är coolt att göra det man älskar” och ”man ska inte vara någon som andra tycker, man ska bara vara sig själv” Jag kan inte förstå hur en sån liten skit kan vara så klok!! Vi pratade om intressen och om hur hon tyckte att jag skulle vara med i melodifestivalen. När jag svarade att jag inte riktigt tycker att det hade varit så coolt att vara med i melodifestivalen, så sa hon att hon tycker att det är coolt att göra det man älskar... om bara alla hade tänkt som min 6 åriga lillasyster, så hade världen varit lite bättre. Det gör mig så glad att någon i hennes ålder redan har uppfattat hur coolt det är att bara vara sig själv.

Min lillasystern kommer vara (och redan är) den tjejen som har udda strumpor bara för att hon anser det vara häftigt, hon kommer vara den som tycker om saker fast än de andra i klassen tycker det är töntigt. Jag hoppas att hon alltid kommer älska sig själv så som hon gör nu.

Min lillasyster är den coolaste människan jag vet, för hon är precis sig själv❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu blir det mello-mys med världens absolut bästa människa. Vi ska smaska på halloumiburgare med pommes, självklart lite guacamole också ;))

Likes

Comments

Jag la precis upp en video på instagram när jag sjunger en egenskriven låt för första gången... Har aldrig varit så här nervös över att lägga upp ett klipp som denna gången.

Vill bara dela med mig om att jag för cirka 1,5 år sedan, var den mest inåtriktade människa jag visste. Jag klarade inte av att prata med nya människor över huvud taget för jag fick sån panik ”tänk så säger jag något konstigt” ”prata inte med någon, de bryr sig inte” var två av många tankar jag hade nästan varje dag. När jag började gymnasiet försökte jag att i alla fall ha på en mask och spela utåtriktad för att folk skulle vilja liksom prata med mig, jag lyckades delvis men det var fortfarande så att inte så många riktigt la märke till mig.... sen träffade jag en tjej som nu är min bästa vän, hon har hjälpt mig ur mitt skal och jag är sååå tacksam för det. Jag har utvecklats så mycket rent socialt på kort tid och jag kan säga att för 1,5 år sedan, så hade jag aldrig vågat lägga upp en video när jag sjunger.

Tack så jättemycket för alla fina kommentarer på mitt inlägg!!

Likes

Comments

Vet inte riktgt ifall jag ska säga välkommen till er eller ifall ni ska säga välkommen till mig :/ men hur som helst så är vi båda nya här och jag hoppas det kommer bli riktigt nice. Detta är mitt första inlägg och förhoppningsvis kan det bara bli bättre efter detta. Har inga planer över hur frekvent jag kommer lägga upp, men jag uppdaterar jag jag känner för det.

Ha det bra så hörs vi ;)

Likes

Comments