Varför finns de ex? Lämna mig ifred och ge fan i och gå in på min spotify och lägg in massa låtar? Va fan skaffa dig ett liv.. Och sluta följ mitt liv 🔫skott i pannan

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Funderar på att börja skriva igen. inte för jag har nå vettigt och skriva men det är skönt och skriva av sig ibland

Vi kan starta såhär för ett år sedan, hade jag nog ingen aning av vad  jag skulle ta mig till eller vad som skulle hända mellan oss två. 
Jag var i Oslo hos Frida i en vecka och va totalt förstörd/ledsen eftersom mattias inte hade en aning om vad han ville med oss mera han gjorde slut. Jag vart helt förkrossad och åkte till oslo och grät konstant i en hel vecka och åt knappt någonting tappade 2,5 kg för att jag spydde upp allt. Det är tur jag hade så fina vänner som tog hand om mig då försökte få mig äta tänka på annat. tack för det mina fina!
Efter en vecka i oslo kom jag hem igen och vi började träffades igen, det gick sakta framåt. vi valde att va tillsammans igen.  

Och lyckan nu är att vi är så kära i varandra att vi söker en lägenhet och snart blir vi sambos <3

Idag firar vi 17 månader det är lycka att få vara med en sån underbar människa  jag är lyckligt lottad!
 Jag är lycklig med dig Mattias! <3

Likes

Comments

Jag är hemma i Sverige igen.. Många chockade men hemma är jag allt...

Likes

Comments

Hemlängtan, det får man och det har jag, det gör så fruktansvärt ont i kroppen har aldrig känt den här känslan. Den gör så ont så att min kropp nästan faller i hop, kan det vara möjligt? Jag har tagit ett beslut och jag tänker komma hem, jag klarar inte av det här.. visste att det skulle bli tufft men inte såhär tufft.. Det har bara gått en vecka och jag har aldrig mått så här dåligt någon gång. Det känns inte rätt att stanna. Jag har alltid velat det här  men det känns absolut inte rätt att vara här allt känns bara fel..  Det känner min kropp av.  varje dag har jag kämpat för att det ska bli bra, men det går inte och min kropp säger ifrån. Och sakta men säkert så faller den sönder mer och mer.

Säg vad ni vill men det är tufft..

Visst jag har varit ute och gjort mycket i mitt liv men inte har jag känt den här smärtan i min kropp. Det är inte kul! Jag vet inte om jag kanske mer  är en person som vill vara ute och resa  och känna frihet än att vara fast på samma ställe? ja jag vet inte?Det är ingen som pressat mig för att jag ska åka hem utan det är ett beslut jag SJÄLV har tagit..

Ses snart mitt kära hem släkt,vänner och pojkvän..

3

Likes

Comments

Bilder från new york! Wiihoooo

Likes

Comments


Från skolans trapp.

NEVER EVER SHAKE A BABY

Sabrina, skriver i Sarahs dagbok, projekt till morgon dagen

trött,utråkad och sjuk.. det är ingekul..

Likes

Comments


Hamburgare och pommes är jag i USA eller vad?...

Utanför cafeterian

Solen skiner och det är varmt här idag. Nästan så man kan gå i t.shirt

Likes

Comments

Jag har fixat viber! Man kan ringa och smsa gratis! Skaffa de om ni vill kunna prata med mig gratis! Annars kontakta mig på Skype nadjana8

Bild på boken vi använder oss av nu i skolan.

Likes

Comments

Första skoldagen är gjord. känns skönt. Jag tror de flesta här vill bara skippa skolan och åka ut till sina värdfamiljer och börja sitt nya liv. Tycker första skoldagen gick fort och man fick veta väldigt mycket och mycket bra information. Var lite rädd att jag inte skulle förstå någonting när jag satt där nere och väntade på våran lärare, men ikke sa nikke gick strålande förstod allting.

Jag har nyss skypat med Mattias i 40 minuter kändes skönt att få höra hans röst, de lättade i kroppen. De har vart ett jobbigt dygn mycket känslor som bara vält ut. men nu är jag lugn efter jag pratat med honom..

Ska lägga mig i sängen nu och lyssna på lite musik och kanske läsa lite.. Får se kanske somnar direkt..

 

Godnatt på er där hemma.. Eller godmorgon snart!

Likes

Comments