Header

Veckan börjar gå mot sitt slut och tänkte dela med mig om vad jag har haft för mig. Förutom att jag har varit i skolan och det vanliga som jag gör varje vecka så har jag gjort klart min drömfångare som går längs hela mitt lår och lite längre. Gjorde otroligt ont i knävecket men annars så funkade de hehe. Har även haft en sen födelsedagslunch för min babe Andrea som ÄNTLIGEN har blivit 18. Grattis igen!! 💞💞

((Otroligt gammal men charmig bild från något/några år sedan haha))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har haft en otroligt lång dag idag.. Men det har gått hur bra som helst! Startade dagen med skola fram till 16:00 ungefär därefter var de skynda till jobbet där jag började vid 16:30 och fick stå i driven själv!!! Vilket är otroligt stort för mig och vilket innebär att personalchefen verkligen litar på mig men också finns där ifall jag behöver hjälp. Bra tempo på sllt och helt plötligt var det dags för mig att sluta. Sitter nu på bussen påväg till rede för att sen ta tåget till Mjölby för att sen vänta på min buss i 40 min.. Kul.. Menmen är väl hemma runt kvart i 9 ikväll och då blir det raka vägen till duschen, äta och sen plugga lite körkort. Låter som en bra plan!! Har en överraskning åt er senare i veckan sen med 😏 stay tuned! Puss!

Likes

Comments

Sitter nu på rese i Linköping och väntar på bussen till skolan, har en lång dag framför mig då jag går i skolan till halv 5 och ska efter det till stan för att fixa lite! Det var inte så jobbigt som jag trodde att gå upp ur sängen i morse vilket är bra. Har förövrigt väldigt ont i nacken då allt skaver mot tatueringen så hoppas verkligen att den läker så fort som möjligt! Hoppas att ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hallå där!
Igår bestämde vi oss (jag & min kusin) för att efter att vi hade tatuerat oss att träffa lite kompisar, tillsammans åkte vi på fest men som vanligt blir de snack om bråk och efter många om och men så drog vi därifrån. Vi åkte då till Motala och träffade några kompisar. Bättre så!
Klockan blev därefter ganska my mer så vi drog hem, va hemma runt 3. Vi satte på en film och somna gansk afort efter de. Vi hörs senare! 😄

Likes

Comments

Lite spontant sådär så åkte jag & gjorde en tatuering. Blev i nacken. Otroligt nöjd och dehär är absolut inte min första och absolut inte min sista tatuering. Har ju fortfarande en del kvar på sleeven samt lite fjädrar på min drömfångare som sitter på mitt lår. Puss sålänge ❤️

Sämsta bilden ja jag vet..

Likes

Comments

Jag har sen några dagar sen vetat om att jag har fått ett nytt jobb! Otroligt kul och bra! Men kommer även att behålla mitt gamla på McDonalds då jag tror att jag kan sköts båda 2. Så det blir myclet nu.. Skolan, praktik & 2 jobb. Aja bra till mitt cv framöver! Har idag varit på jobbet och det va kul!

Ikväll blir de att träffa cassandra och sen kanske några fler. Bilder kommer senare eller imorrn, puss!

Likes

Comments

Jag skrev i något tidigare inlägg att jag skulle göra en hemlig sak idag men det blev inte så.. Har haft lite annat för mig som jag hade tänkt berätta om på fredag...tror jag.. Sånt som märks hehe.. Men dags för mig att sova! Vi hörs imorrn 💋

Likes

Comments

Det är helt sjukt att ni har fått mig att ligga på plats 40 i hela Östergötland på bara en vecka! Ni är ju helt klart bäst! Tack så otroligt mycket! Såååå sjukt snällt av er! Jag funderar även på att börja med youtube men är inte bra på att klippa i videos eller lägga in ljud eller något så vet inte riktigt hur jag ska göra! Men är sjukt sugen på det iaf!

Fick även ett jobb idag vilket jag ska till imorrn och skriva på anställningspapper oså. Sjukt kul!

Vi hörs senare babes!

Likes

Comments

Hejsan! Sitter nu hos mormor och morfar utanför Söderköping då det händer lite. Men tänkte berätta lite om gårdagen. Började med att min kusin kom till mig oså lagade jag mat åt oss, blev jättegott och sen kom Dennis & Oskar och hämtade oss så åkte vi till en fest i Motala där jag träffade min saknade bästavän Josefine och annat roligt folk. Hade en bra kväll som slutade med att vi kom hem vid halv 4. Somna nästan direkt och när jag vakna va de raka vägen hit. Får se vad som händer mer under dagen! Vi hörs senare!

Likes

Comments

Godmorgon alla underbara läsare! Ni märkte säkert at tjat inte uppdaterade igår men det beror på att jag spenderade exakt hela dagen i Jönköping på elmia och bilträffen efter. Jag hade otroligt kul även fast de slutade med lite drama men sånt händer och vet att allt kommer lösa sig i slutändan ändå.

Iaf, finns inte så många bilder från när vi va på själva mässan men i bilen knäppte vi otroligt (kanske lite för många) bilder men det är ju kul att se det med, eller vad tycker ni?

Här komme lite bilder så höra vi senare!

Likes

Comments