Header

BEAUTY

I dag tenkte jeg å vise dere step by step hvordan jeg legger makeup. Da vil dere også få se hvordan små ting kan endre mye og når du ser et bilde på instagram så får du ikke samme look ved å kjøpe foundationen du vil trenge både bronzer og annet for å oppnå samme resultat!

Step 1 Foundation

Det første jeg starter med er foundation, normalt sett ville jeg også gått over med en concealer, men jeg hadde ikke noen tilgjengelig så da ble det uten i dag!

Når foundationen er på så setter jeg den alltid med et setting pudder.

Som du også ser på bildet så ser jeg nå ganske så død ut... Bruker du bare en foundation og ikke noe annet så ender du ofte opp med å se ganske død ut slik jeg også gjør her!

Step 2 Contour / Bronze

Med en gang en får litt farge i ansiktet så får en mer liv i ansiktet igjen! En god bronzer vil virkelig hjelpe deg med dette. Du kan jo også gå all in med en kaldere farge og skikkelig skyggelegge, men selv ser jeg ikke noe vits i dette.

Step 3 Highlight

Jeg er en av de som elsker highlight! Jeg er ikke en av de som trenger et tonn, men en god highlight gjør virkelig så mye for ansiktet! Jeg personlig synes at highlighteren gir deg den "glansen" så du normalt sett har i ansiktet samtidig som deg fremhever det du ønsker å fremheve, men igjen så er det en smak og behag sak!

Step 4 Bryn

En ting som også betyr mye for meg er bryna! De gjør så sinnsykt mye for ansiktet ditt og kan få deg til å virke sint, lei deg, overrasket osv så bryn har veldig mye å si! Så selv kan jeg ikke lage en look hvor jeg ikke gjør noe med bryna for da mangler det mye!

Step 5 Øyenskygge 

Øyenskygge er jo ikke noe hvor en trenger å gå all in for at det skal se bra ut, men selv er jeg en av de som er all og nothing og siden jeg først skulle vise dere hva som ligger bak en look så tenkte jeg nå at jeg kunne lage noe skikkelig, så her har jeg brukt paletten fra Huda som dere ser på bildet.

Step 6 Vipper og Lepper

Se forskjellen vippene gjør da! OMG sier jeg bare... Jeg kan ikke sminke meg uten at jeg tar på vipper! Så du kan enkelt og greit si det slik at jeg er avhengig av å bruke vipper og de må på hver eneste gang for ellers mangler det noe!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

BEAUTY

Hei dere ♥

Jeg laget nettopp denne looken og ble bare super fornøyd!
Elsker virkelig den der halve månen gullet ligger i og alt bare slik jeg ønsket!

Det er egentlig bare en liten ting som mangler og det er fargen min... Jeg er ikke akkurat den bruneste sjela som vandrer rundt! Tror jeg må få tatt meg en runde med selvbruning snart slik jeg ikke skinner for mye, så dersom dere har tips til god selvbruner si ifra!!


Har laget noe kult som kommer i morgen som har noe med denne looken og gjør, men også noe annet som jeg tror blir super bra.
Så bare gled dere!!

Likes

Comments

LIFE

Hei dere!

I godt og vel en uke nå har jeg holdt på å pusse opp salongen jeg nå nylig har åpnet i Stavanger. Jeg har vasket, malt og kjøpt inn nytt og jeg må virkelig si jeg er stor fornøyd med resultatet!!

Vi er enda ikke heeeeelt ferdige, men så og si så derfor tenkte jeg å vise dere hvordan det såg ut og hvordan det ser ut nå. Jeg er bare super duper fornøyd og gleder meg virkelig til å begynne skikkelig med å ta kunder her også!


Hva synes dere? Ble det ikke bra nå! Skal som sagt enda fikse noen ting (male lista rundt døra osv) men synes resultatet ble ganske så bra selv da!

Likes

Comments

BEAUTY

Er det noe mange sliter med så er det hvordan de skal få sin lille rosa bestevenn til og bli ren. Selv har jeg prøvd mye, men favoritten som jeg alltid går tilbake til er ganske enkel.

Det eneste du trenger er, Zalo, matolje og en micro!

Jeg starter med å fukte beautyblenderen skikkelig godt. Når du ikke får mer vann i den så tar du litt matolje og litt zalo på som jeg så klemmer godt inn i den. (jeg tar sikkert en god spiseskje med begge deler!)

Før du tar den under vann igjen må du sørge for at du har fått såpe blandingen din godt inn i blenderen. Deretter er det bare å klemme inn vann, klemme det ut igjen og gjør det frem til det ikke er mer igjen!

Neste stopp er å fylle et lite glass (som tåler varme) med ca 1 cm vann, deretter fyller du beautyblenderen din med vann før du så legger den oppi slik som på bildet over.
En må passe på at blenderen er skikkelig fuktig før en legger den oppi krukka med vann fordi er den ikke det så vil den bli ødelagt!

Putt hele greia inn i microen (selv går min opp til 750) og sett den på i 1 minutt. Du vil da drepe alle bakterier inni blenderen og den vil bli skikkelig ren!

Mange mener at dette vil ødelegge hele greia, men selv så synes jeg blender min blir bedre når jeg gjør dette. Den som jeg alltid har i microen har jeg nå hatt i 3 år!!!! og den er like fin som når jeg først kjøpte den. De som jeg der i mot bare vasker med såpen som hører til de lever max i 6 måneder før jeg må kaste dem.

Så en får si hva en vil, men jeg sverger til min micro vask og synes det virkelig gjør susen!!

Likes

Comments

Instagram@nadine.olsen