Header

BEAUTY, LIFE

Er du en av de som kunne tenke deg Huda Beauty sin Desert Dusk Palette og Iconic vippene til House of Lashes?
Vel, akkurat nå har du faktisk muligheten! På instagrammen min Nadine.Olsen har jeg akkurat nå en giveaway hvor du kan vinne begge desse! Giveawayen er i regi av meg selv siden jeg har klart å nå 2500 følgere.


Så for å delta må du gå på instagrammen min Nadine.Olsen og finne bildet du ser øvst her og så

1. Nevne 1 ting du synes er vanskelig med makeup og begunn hvorfor du synes det er vanskelig.

2. Følg Nadine.Olsen

3. Tagg 3 venner du tror kunne tenke seg å vinne dette


Simple as that!

Du kan delta flere ganger ved å tagge 3 nye venner etter at du har gjort det som står ovenfor her!


En vinner bil bli trukket Lørdag den 24.02! Så du har i morgen igjen på å delta!

Her ser du vippene iconic på! En av mine favoritt vipper!!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

BEAUTY, OMTALE

ANNONSE, Produktene er sponset av Missperfect.no

Hei dere ♥

Først av alt vil jeg bare ta for meg en bitte liten ting siden dette er mitt første innlegg her på bloggen hvor produktene er sponset.

Selv om produktene er sponset så vil jeg alltid fortelle dere min ærlige mening da jeg som person ikke klarer å gå god for noe som jeg faktisk ikke liker.

Så jeg er super glad for at folk vil la meg prøve produktene deres, men jeg vil ikke at dere som lesere skal tro at jeg lyver til dere og sier noe er bra bare fordi jeg har fått det, for det kan jeg love med handa på hjertet at jeg ville ikke gjort det! Så viss noe er bad, ja da får dere vite det uavhengig av om jeg har fått det eller ikke!

Det skal også sies at når jeg virkelig liker noe så snakker jeg veeeeeldig mye godt om det, fordi jeg elsker det!
Jeg har en overdreven lidenskap for makeup og når jeg finner noe nytt jeg liker så drar denne lidenskapen meg litt langt inn i det.
Just so you know ♥

Så over til dagens innlegg som er en omtale av desse godsakene dere ser over.
Jeg har vore så heldig at jeg har fått tilsendt highlight, foundation, mascara, leppestift og en øyenskygge palette og det første jeg må få si om Evagardener at de ser utrolig fine ut når du bare ser dem.
Selv er jeg en person som elsker at produktene mine ser bra ut, lukter godt og er gode å arbeide med!

Evagarden Foundation Double Last - Kr 379

Dette er en foundation som er en perfekt miks mellom makeup og hudpleie.

Den dekker ujevnheter men er likevel lett på huden slik at den ser frisk og glødende ut. Mange av de aktive ingrediensene som er i denne foundationen hjelper huden med både fuktighet, stimulering av kollagen og gir den gir deg en sunn hud.

Den er lett og påføre og det er ingen problemer med å gå over den en gang til dersom du vil ha ekstra dekke, men selv så holdt det godt med bare en runde.

Selv har jeg hatt den på meg fra morgen til kveld og jeg har ikke trengt å gå over den i løpet av dagen fordi den feks har sklidd rundt eller noe. Den føles ikke stram på huden i det hele tatt!
Så jeg føler nesten ikke at jeg har noe på huden selv om jeg har det!Evagarden Pearly Emulsion - Kr 379

Er det noe jeg elsker så er det highlightere, enda bedre blir det når de ser naturlige ut så det ikke ser ut som jeg har dyppet hode i det, men faktisk ser ut som jeg har en nydelig naturlig glød!

Dette er noe denne deilige saken gjør! Det er ikke mange flytene highlightere jeg liker, tror ene og alene jeg har en og det er Becca sin, så denne her må gjør det bra for at jeg liker den.

Det som er så herlig med denne er at selv om den er flytende og du må ha den på foundationen så er den ikke slik at den får foundationen til å på en måte gå i sprekker slik maaaange gjør med meg.

Den er også så passe flytende at du tar bare noen dråper på og dabber den fint utover og da legger den seg utrolig fint utover og du sitter igjen med en slik glødende look ikke en type all inn look men mer den der "OMG for en glød woman!!"


Evagarden Wild Nude Palette - Kr 499

Mamma sier jeg har for mange øyenskygger, men la meg si deg... En kan ALDRIG få for mange øyenskygger! Selv om mange farger er like så er det alltid noen nye som bare er sånn "BAM" den der har jeg ventet på og akkurat slik var det når jeg prøvde ut farge nr 2 fra høyre! Den har en slik perfekt vinrød farge som jeg faktisk ikke har vore borti før! Jeg har hatt en fra Makeup Geek som jeg alltid har likt tror det var bitten, men denne er faktisk enda litt finere enn den igjen!

Ellers må en jo si at fargene generelt sett her er super enkle og arbeide med. De er pigmenterte å blender seg fint ut uten at de drysser noe spesielt. I paletten får du 5 matte og 5 shimmer skygger så du får begge deler!
Lengre nede i innlegget har jeg lagt ut en look hvor jeg bruker alle produktene, men du får også se denne paletten i bruk!

Evagarden Incredible Mascara - Kr 249

Noe dere alle vet om meg er at jeg eier ikke vipper, ene og alene fordi jeg er litt for glad i falske og elsker å rive dem av noe som igjen medfører at jeg drar mine egne også med.
Selv om det er sagt så bruker jeg alltid mascara på før jeg tar på vipper og jeg bruker alltid på de nedre vippene da de lever enda!

Jeg er selv ikke noe glad i alt for store børster når jeg skal legge mascara for da føler jeg de bare klumper seg, noe som da er veldig greit er når de har slike børster som dere ser på bildet over, ene og alene fordi da greier de vippene slik at de skilles bedre. Noe som også var ganske kult med denne her er at den er så liten fordi da slipper en det vanlige problemet med at en får mascara på huden når en legger på de nedre ( jeg sliter faktisk med det samme på de øvre også siden de er så små, haha!"


Evagarden The Matte Lipstick - Kr 249

Jeg er stor fan av matte leppestifter som ikke tørker leppene ut og som jeg ei heller kan kjenne at jeg har på. Mac sine har alltid vore min store favoritt når det kommer til dette, men nå som jeg har testet evagarden sin så må jeg helt ærlig si at jeg liker denne like godt som Mac sine!

Den sklir lett på leppene og holder seg hele dagen, den overlevde så og si når jeg spiste kjøttkaker i dag og etterpå slikket tallerken, haha ja jeg er en av de jeg som gjør sånt!
Når det er sagt så er ikke jeg en som "spiser" leppestifter slik som feks mamma gjør. Jeg er vandt til at når jeg har noe på leppene så rører jeg dem ikke, dette er ikke noe jeg tenker over det er bare slik jeg er!

Så jeg får kanskje teste den på mamma en dag og se hvor lenge hun klarer å gå med den før hun har spist den bort, men på meg så har jeg gått med den siden kl 12 og har bare freshet lett over etter at jeg spiste fordi den hadde falmet bort litt innerst langs munnen, men ellers satt den like godt som Mac sine!Looken lagd med alle produktene

På bildene over ser dere looken jeg lagde i dag, her har jeg brukt alle produktene som er nevnt over og det eneste jeg har brukt ellers er Anastasia sin dipbrow pomade på bryna, iconic vippene til House of Lashes, Hoola bronzeren i kinnene og transparent pudderet til RCMA.

Men omg dere se på den der rose rosa fargen da! er den ikke bare til å dø for!!!!!
Jeg elsket den av hele mitt hjerte for å si det slik, både den og leppestiften!

And Btw look at that GLOW GUURL!!!Tenkte også at dersom det er interesse så kan jeg lage en tutorial av denne looken. Legg gjerne igjen en kommentar om dere ønsker jeg skal gjør det!Ønsker du å kjøpe noen av produktene eller annet fra Evagarden så ta turen innom Missperfect ved å klikke (annonselenke) her


Likes

Comments

LIFE

Gud da var det alt siste dag av nouw sin 30 dagers challenge og jeg må bare få si at de dagene har bare gått så utrolig hurtig.

Siden det er den siste dagen av challengen tenkte jeg at dette innlegget kunne være dedikert til hva jeg har lært de siste 30 dagene. For la meg si det det er ikke lite!

OVERSKRIFTEN

90% av kampen hver eneste dag har vore og komme opp med en fengende overskrift til innleggende. Jeg har søkt veldig mye rundt for å se på andre sine overskrifter, dette for og selv se hvordan jeg reagerer til overskriftene og mange av de jeg fant var bra, men enda flere var dårlige!

Jeg har lest... guden vet hvor mange innlegg på nettet om det å lage en god overskrift og det er fremdeles noe jeg må jobbe videre med fordi det er jo så viktig! Det er overskriften som får leserne til å klikke seg inn for å lese bloggen din!PLANLEGGE 

Jeg har prøvd hundre ganger om ikke mer nå å få meg selv til å planlegge innleggene FØR jeg skal skrive dem, men vet du hva.. Det fungerer bare ikke for meg. Jeg er en person som trenger og bli inspirert der og da når jeg skal skrive ellers så sitter jeg i sikkert en time og bare ser på tastaturet uten å gjør noe som helst!

Noe som har fungert godt for meg er at jeg tar hver Søndag og setter meg ned og skriver ned så mange innlegg som jeg kan komme på som passer bloggen min og det jeg vil skrive om. På denne måten kan jeg bla gjennom de "tipsene" dersom jeg sitter en dag og ikke kommer på noe for å finne et innlegg som bare får kreativiteten min til å kjøre igjen!

Så husk at selv om det sikkert er en lur ting å planlegge så passer det kanskje ikke alle..INNLEGGET SUGER

Denne har jeg sutret over flere ganger! jeg har brukt tid på å skrive et innlegg så når jeg leser gjennom det så er det eneste jeg tenker "GUD DET DER SUGER!!!" Det første jeg da gjør er at jeg blir forbanna og sletter hele innlegget, skriver et nytt og ferdig med den saken.
Når jeg så kommer tilbake og tenker over innlegget jeg slettet en dag og to senere så angrer jeg og blir sur. Vel jeg har lært!

Når jeg nå skriver et innlegg som jeg ikke liker så lagrer jeg det heller som en kladd og lar det ligge noen dager. Deretter ser jeg over det igjen og har plutselig en annen innstilling og så endrer jeg litt på det og vips der var det et super bra innlegg!


Så er du en som ofte sletter innleggene du har skrevet fordi du ikke liker dem? Lagre dem og la dem ligge så kan du se på dem noen dager senere.GOOGLE ER DIN VENN

Denne perioden har jeg googlet meg frem til så utrolig mye!
Alt jeg har lurt på har jeg googlet, som oftest på engelsk da jeg føler jeg finner mye mer der, men uansett så har jeg søkt på det som måtte falle meg inn av ting.

Jeg har funnet flere eBøker som jeg har lest rundt blogging og bygge en bra blogg. Jeg har lest andre sine blogginnlegg om blogging og jeg må bare få si at det har hjelpt meg så sykt mye!

Jeg har plutselig blitt super flink på å ta flatlay bilder, jeg har funnet ut at det er en lur ting og holde seg til et tema når det kommer til fargene som blir brukt i bloggen for at den skal se fin ut.IKKE GI OPP

Noe jeg virkelig har lært meg gjennom denne perioden er og ikke gi opp selv om bloggen ikke går like bra hver dag. Ene innlegget jeg delte her om dagen hadde over 1500 lesere, noe som for meg er super mye da jeg normalt sett har en 100 kanskje 150 lesere, men det var også det eneste innlegget med så mange mye fordi jeg delte om oppussingen i salongen min og mange av kundene mine ville se resultatet!

Likevel så føler jeg ikke for å gi opp selv om jeg ikke har 60000 lesere. Hadde dette vore meg for 1 år siden hadde jeg kastet bloggen langt vekk og sagt "hell no!" fordi det eneste som tidligere har betydd noe for meg er å ha mest mulig lesere og være mest mulig "populær", men jeg har denne gang snudd kanalen i hode mitt og nå gjør jeg det fordi jeg hjelper folk!

Jeg har faktisk fått mange meldinger på både instagram og facebook hvor folk takker meg fordi jeg inspirerer dem og hjelper dem med ting de lurer på.
Du aner ikke hvor mye bedre følelse det gir meg enn at jeg har 1000 lesere på bloggen en dag!

La drivkraften din være tanken om hvor mange du hjelper og inspirerer med bloggen din, så vil følgerne kommer over tid!IKKE BRUK FANCY ORD

Tidligere var jeg slik at jeg nesten måtte ha mamma til å lese gjennom det jeg skrev for å se at det var skikkelig grammatikk og at jeg brukte skikkelige ord, men vet du hva.. Nå kunne jeg ikke brydd meg mindre, men forstå meg rett. Jeg skriver normalt sett dialekt, men her skriver jeg bokmål så jeg mener ikke at en skal gå helt crazy for da vet jeg av egen erfaring når jeg har lest blogger at det blir vanskelig å forså og da gidder en ikke lese.

Det jeg derimot ikke bryr meg om lengre er fancy vanskelige ord ei heller bryr jeg meg om grammatikken er 100% på plass. Da kunne jeg brukt mange timer på å få et innlegg ut!

Dette med vanskelige ord er derimot en ting jeg alltid har tenkt er en bra ting. Jeg googlet meg før frem til ord for å finne et mer "skikkelig" ord for det som jeg kanskje ikke hadde hørt om før en gang, men vet du hva. De fleste som leser har heller ikke hørt om det ordet og de bryr seg ikke. Så drit i vanskelige fancy ord og hold deg til god normal Norsk så slipper du som blogger å bruke tid på å skrive samtidig som leserne dine slipper og måtte google seg frem til hva dine fancy ord betyr!ALLE HAR TID TIL Å SKRIVE HVER DAG

Normalt sett er jeg en person som lett kan sitte å se tv hele kvelden og når jeg så kommer på bloggen så tenker jeg, "åh shit, jeg skulle ha blogget... meeeeen... jeg har ikke hatt tid så jeg tar det i morgen!" Så kommer morgendagen og jeg gjør det samme igjen. Vet du hva jeg har sagt til meg selv? Slutt med unnskyldningene!

Jeg vet at dersom jeg prioriterer så har jeg tid til akkurat det jeg måtte ønske! Så nå planlegger jeg heller dagene mine og skriver opp hva jeg skal gjør gjennom dagen. Det har blitt mye mindre tv titting det kan jeg si deg, men jeg får likevel gjort så uendelig mye mer!

De dagene jeg feks ikke har kunder bruker jeg på å ta bilder som jeg kan bruke til andre innlegg og som kan bruker som tittel bilder osv. På den måten har jeg ting klart og slipper bruke masse tid de gangene jeg har lite tid. Så planen fremover er faktisk å blogge hver eneste dag nå også! Det eneste som kan hindre meg er dersom internettet ryker, haha!DU VIL FÅ SKRIVESPERRE

Slik er det bare, men det finnes en enkel løsning på dette!

Gå vekk fra pcen, gå deg en liten tur, når du så kommer inn så går du til kjøkkenet og finner deg en snickers, når du har spist den ta deg gjerne en til. Deretter gå du og setter deg og skriver igjen. Du trenger ikke takke meg!KOMMUNISER MED ANDRE

Jeg kan ærlig si jeg pleide og vær en av de som forventet masse kommentarer selv, men som aldrig verken svarte eller kommenterte hos andre.. Well, time has changed.. For nå prøver jeg og sette av ca 1 time til dagen hvor jeg svarer alle som kommenterer til meg både på blogg og insta, samtidig som jeg bruker tid på å lese andre sine blogger og skrive kommentarer. Samme gjelder med instagram!

Det gjør hele bloggingen så mye kjekkere for du skaffer deg faktisk venner som kan hjelpe deg like mye som du kan hjelpe dem!

Så bruk en time imens du feks sitter og ser på tv eller noe og bruk reklame pausene til å se på andre bloggere og kommenter hos dem. Føler du ikke du har tid så finn deg 5 bloggere hver dag hvor du faktisk leser innleggene og legger igjen skikkelige kommentarer. Det vil gi deg så mye som blogger da du både blir sett og kanskje skaffer deg noen nye venner!DU VOKSER SOM PERSON AV BLOGGING

Det er faktisk ikke tull! Ikke bare er den mest ydmykende ting du noensinne vil gjøre, men du vil også bli en bedre person av det!

Du deler tankene dine med folk som garantert kommer til å si ifra viss du ikke tenker "rett" og du vil komme i mange situasjoner hvor ditt syn på ting vil bli utfordret av andre og hvor du må stå opp for deg selv og hvorfor du mener det du gjør.
Så i stede for å være en av de som holder tankene dine for deg selv og ikke vokser på det så vil du vokse 1000 ganger hurtigere enn alle andre som person.

Et lite tips dersom du får stygge kommentarer er å svare igjen med masse av kjærlighet! For er det noe nettroll hater så er det love and affection!Jeg kunne sikkert kommet opp med mye mer som jeg har lært for som sagt så har jeg virkelig brukt desse 30 dagene på å sette meg godt inn i dette med blogging, hvorfor gjør det, hvordan gjør det på best mulig måte osv...

Så jeg gleder meg virkelig bare til å fortsette for nå har jeg fått det kicket jeg trengte for og komme igang!

Jeg håper også alle dere andre som har vore med på denne challengen og som kanskje akkurat har startet forsetter å blogge!


Legg mer enn gjerne igjen din blogg i kommentarfeltet slik at jeg kan få lese om din lidenskap og online verden ♥

Likes

Comments

LIFE

Hei dere!

Mandag igjen, gud som tiden flyr! Jeg føler ikke mer enn at det har vore mandag så er det filler meg mandag igjen! Haha ikke lenge til det er sommer slik tiden flyr nå.

Vel jeg tenkte jeg skulle ta for meg sist uke i denne lille ukentlige spalten min som jeg kaller "uken som gikk" så jeg tror bare vi kan sette i gang!

UKENS HØYDEPUNKT;

Det må være at vi faktisk ble ferdige å pusse opp sist uke! Så nå er endelig salongen ferdig og det eneste som mangler er litt mer pynt og bilder, men det er sånt som jeg tar litt nå og da!
Så bor du i Stavanger området ta kontakt og kom innom meg!!!


UKENS TANKE;

Er det noe jeg er flink til så er det å tenke som det knaker når jeg skal legge meg... Mange ganger lurer jeg på om det hadde vore bedre om jeg sov om dagen og arbeidet om natta, ene og alene fordi det er da hjernen min går som best!
Jeg har en del nye prosjekter som jeg holder på med, men som jeg enda ikke kan snakke så høgt om, men de fleste tankene mine går vel i all hovedsak rund de.

Er en god del planlegging som må gjøres og en må være kreativ (something i LOVE!)

UKENS FILM / TV SERIE;

Jeg har faktisk nesten ikke sett en eneste film/serie i uken som var! Har bare hatt alt for mye og gjør... Så jeg har faktisk ingen ukens her..

UKENS NEDTUR;

Mine kjære negler har ikke likt å pusse opp så jeg har ikke en eneste hel negl igjen.. Alle er knekte....

UKENS MEST LESTE INNLEGG;

Denne ukens innlegg som har blitt lest mest er Mine Favorittprodukter som du kan lese ved å klikke på linken.


Likes

Comments

Instagram@nadine.olsen