Heeyyyyyy guys,det är Aleksandra. Klicka  HÄR om ni vill kolla in min blogg,tänkte liksom jag var ändå inne på datorn så fixar ett inlägg till Nadine. Vet inte vad jag ska skriva men det jag vet är att ni ska kolla min blogg och jaaa,ha det så najs.

Kram Aleksandra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara,

Förlåt att jag inte skrev igår men det blev ganska sent! Alice kom först vid 1 så gick vi runt i mariapark, sen åkte vi in till stan.. & sen blev vi inlåsta helt ensamma på en buss, haha. Sen träffade vi Julia & Kelly på mc, dom följde med oss till biblioteket där vi träffade Chevin & Jonas. Senare, mot kvällen kom Daniela och Moa och var med oss.
Sen åkte alla hem till sig & jag tog 7an till några barndomsvänner, där var jag till ca 11.. sen åkte jag & mamma hem och såg en film, sen somnade jag.
Idag vaknade jag & började packa direkt. Klockan 16:12 lämnade mitt tåg knutpunkten, och nu är jag i farmors vardagsrum & kollar på tv i Malmö.
Jag trivs så bra här, älskar min farmor så mycket!

Nu ska jag fortsätta titta på tv. Hoppas ni alla mår bra. Kram

Likes

Comments

Godmorgon mina vänner.
Igår 'kväll' satt jag uppe till ca 5 på morgonen & facetimeade med Kai, min vän i Amerika. Vi har känt varandra i flera år, han står mig jättenära!
Jag vaknade för inte så längesedan, jag ska göra mig iordning snabbt för att träffa Alice klockan 1! Sen ska vi träffa Chevin & hans kompis i stan.
Det är nog allt jag har att säga för den här gången! Kram på er alla

Likes

Comments

Hello,
Just nu sitter jag i mormors soffa & kollar på america's funniest home videos, haha. Skulle egentligen ha träffat Alice en liten stund men det blev aldrig av. Vi gör det nog imorgon istället.
Innan jag & mamma kom hit var vi på väla strax innan dom stängde. Alltså shit så mycket folk, kaos!
Nu ska jag & mamma antagligen snart hem. Hoppas ni alla är glada o mår bra!

Likes

Comments

Hej,
"Idag" - dagen innan julafton (ja, klockan har slagit över 12) - så var jag med min älskade bästavän Alice, som planerat. Som vanligt, så skrattade vi tills vi grät, haha åh älskar Alice så otroligt mycket!
Imorgon är det alltså Julafton, jag längtar riktigt mycket. Längtar efter den härliga stämningen, den lyckan i allas ögon, åh. Jag är så glad, första julen på långe då jag verkligen är superglad. Inga problem, inga bekymmer. :')
Just nu sitter jag & kollar på pll, ska dygna med Alice, smsa/snacka hela natten.
Ska faktiskt ta och smsa henne nu.
Ska skriva imorgon, puss godnattLikes

Comments

Hej,
Just nu ligger jag i sängen & lyssnar på musik, kan inte sova. Så jävla typical.
Ber så hemskt mycket om ursäkt att jag inte har bloggar på över 10 dagar, jag lovar att jag ska blogga mycket mer resten av lovet!
"Idag" var farmor och farfar här, dom kom med julklappar osv. Var även på väla och köpte lite sista-minuten-julklappar.
Imorgon ska jag nog träffa min älskade bästis som jag saknar så otroligt mycket. Sen är det julafton! Som jag har längtat, hehe.
Sen jag bloggade sist har det alltså hunnit bli jullov, ska spendera mycket tid med min älskade Alice & min älskade Arbesa.. hade jag tänkt.
Jag mår bra faktiskt, och jag hoppas att saker förblir som dom är för man ska vara glad över julen, right?
Nu bjuder jag på lite bilder från idag (med farmor och farfar).
Ska försöka sova nu om jag över huvud taget ska kunna vakna imorgon!
Kram, godnatt

Likes

Comments


Likes

Comments