Det är tomt och känns otroligt konstigt att inte ha dig vid min sida eller i mitt liv. Allt gick så snabbt och du fick inte den hjälp du hade behov av. Det är frustrerande och man har en ilska inom sig hela tiden..

Vi lever i Sverige och det ska vara ett tryggt land med möjlighet för hjälp och öppna dörrar, vår sjukvård har blivit så sjukt dålig och många mister nära och kära pågrund av fel prioteringar och tabbar som görs av läkare. Det är orättvist!

Min saknad är stor och varje dag väntar jag på att få höra din röst och veta att allt är ok! Det är svårt att inse saker och ting. Min ängel jag älskar dig

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ge mig sommar nu tack 😩

Likes

Comments

Länge sen man var här inne, fullt upp i vardagen och mycket har hänt!

Hunnit att fylla år, 29 och jädrans vilken åldersnoja man har haha. Ni vet det där när man var yngre och hade en viss plan uppe i huvudet och inser att man inte har något av det idag.

Ångrar absolut inte mina val i livet, mycket av det har gjort mig otroligt stark som person och utvecklat mig själv, har även hittat mig själv som jag känner mig tryg med :) det är ju alltid något eller hur? Haha

Bild från Mexico

Likes

Comments

Mamma är min bästa vän, min andra halva jag alltid kan vända mig till eller räkna med. Jag har en sjukt bra kontakt med henne och utan henne vet jag inte vad jag hade gjort :)

Många "mobbar" mig med att jag snart fyller 29 och är så fäst vid henne, jag ser inte problemet i det? Det går inte att starta min dag utan ett "godmorgon" sms eller "godnatt", pratar minst 1 gång om dagen och 100 sms på det haha ;)

Jag tycker det är viktigt med familj, man ska hålla ihop och vissa sin kärlek, tacksamhet!


Love you mami ❤️

Likes

Comments

SJUKT frustrerad är jag, för några månader sen ladda jag ner appen citiboard för att sälja lite.
Men man kan ju inte låta bli att kolla runt och vad andra har att sälja.

Som ung
ÄLSKADE jag nintendo, spelade som en dåre haha, kommer ni ihåg det? Donkey Kong, super mario och alla dom klassiska spelen, fasen det var kul :)

Såg att en sålde nintendo och en konsol och självklart kliade det i mina fingrar och yes jag slog till! Men fy vad jag ångrar det idag!! I 3 månader har jag jagat människan om att få pengarna tillbaka men utan resultat!
VARFÖR gör man så? Massa påstående men ingen vara och pengarna har personen och nu vägrar hon att svara? Så sjukt trist att det ska vara på detta sättet! Någon som har upplevt detta? Vad gjorde ni?

Ska man polisanmäla det?

Frustrerande är det!! Jag som var så glad att jag hitta retro spelet igen :(

Likes

Comments

Fasen jag har sovit dåligt inatt, kallsvettats och vaknat konstant :( får hälla i mig kaffe och se glad ut haha..

Städning står på schemat och fixning här hemma, senare ikväll ska jag hem till mamma och mysa!

Testade aha syran igår, jävlar det sved och stack haha, men efter måste jag säga min hy var len och kändes ren tror man ska upprepa några gånger för bästa resultat! Jag har googlat lite och vissa säger varannan dag och andra var 10 dag? Det är en jungle haha.. Får se hur jag gör :p

Likes

Comments

I ca 2 veckors tid har jag testat att tvätta ansiktet med honung morgon & kväll säger bara Wow vilken skillnad! Vi alla har porer mer eller mindre, jag har lite synliga men bara på kinderna :)

Det jag har gjort är att rengöra med en borste som ser ut så här:

Den rengör jag ansiktet med noggrant morgon & kväll, efter har "borstat" ansiktet tar jag en klick honung i handflatan och smörjer in ansiktet och sköljer av efter 1-2 min.

Sedan torkar jag ansiktet med handduk, duttar inte drar för det kan irritera huden enormt! Smörjer därefter in mig med Bio Oil, jag som lider av torr hy så är detta min mirakel kräm haha, den är dryg och räcker länge :) man ska komma ihåg att "massera" in oljan och inte bara dra över det med händerna pågrund av att så finns risken att det blir en "hinna" som bara lägger sig och då blir man oljig!

Jag har köpt borten på lyko.se och bio oil i en hälsokost butik, men finns betydligt billigare på nätet kan jag tänka mig, men när jag blir ivrig och vill testa något så ska det vara NU och inte om 5 dagar haha ;)

Om någon har fler tips, får ni gärna säga till :)

Likes

Comments

Hört så mycket om aha syra och att det ska hjälpa att få finare hy :)

Så nu har jag gett det en chans och ska testa det för första gången idag, alla vill vi ha den "perfekta" hyn och alltid se bra ut så nu får vi se om det ger något resultat :p

Klickade hem det här:

http://bebeautiful.se/glykolsyra-för-kemisk-peeling#tab-review

Likes

Comments

Har funderat lite på detta med flytningar en del dom senaste dagarna, jag tycker det har börjat att spåra en del och visst ska man hjälpa människor som behöver hjälp absolut! MEN varför hjälper vi inte våra egna först? Vi har fått så många hemlösa i Sverige att det är skrämmande men ingen pratar om det?

Jag har själv en utlänsk bakgrund och är absolut inte rasist långt ifrån! Men menar bara varför ta in fler när vi inte kan hjälpa våra egna först? Tycker också att man ser mest män än kvinnor och barn, varför?

Tycker det är synd att många utnjyttar systemet i Sverige när det faktiskt finns människor som ropar på hjälp, som faktiskt behöver det!

Likes

Comments

Saknar Mexico extremt! Vill sola & bada ;D

Likes

Comments