Tisdagsgnäll

Hejsan hej!

TACK hörrni för att ni (också) tycker lite synd om mig! Känns skönt att slippa va ensam om det ;) Så hur mår benet idag? Om någon nu råkar undra.
- Jo men tackar som frågar, INTE bra alls faktiskt utan jag har fan hemskt ont och har sovit riktigt värdelöst på grund av det. Jag vaknade flera gånger av att jag gnällde och var ynklig och tidigt som sjutton gav jag upp och gick upp, eller gick och gick, jag kan knappt stödja på benet så det är inga glada miner här inte. Fan vad jag gnäller, förlåt för det, men det är riktigt jobbigt det här :(

Jag ligger mest här i soffan och försöker värma upp benen en aning med mina gigantiska sockor och dricker några koppar te för mycket. Vill någon eventuellt byta ben med mig? Inte det? Okej, tack ändå.

Nu funderar jag på att börja med någon ny E-bok för det var ändå bra längesen jag läste då jag helt kommit ur mitt flow. Det är antingen det eller att lösa lite korsord eller något annat lika lugnt och stillsamt.

Kram!

  • 474 visningar

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Usch va jobbigt 😦 Lider med dig!
Massa krya på dig kramar ❤
onlyonewaytogo.blogg.se
Naatly
Naatly,
Tack fina du ❤️ Massa kramar 😘nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Skulle jag kunna få låna dina strumpor som du har på dig? Dom ser otroligt sköna ut och är lite avis att jag inte har såna😉stackare att du har så ont det är så jobbigt när man inte får sova pga smärtan😔skickar Styrkekramar ❤️Kram gumman❤️nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Visst är de mysiga? 😍 Dock är de så slappa så de glider av fötterna när jag går i dem 😅 Kram ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229