Photoshoot och stress

Foto

Godkväll ❤️

Gud vad jag har hög stressnivå och ångest i kroppen just nu. Hela dagen har gått i ett och jag får panik av sånt. Visst att det är skönt när tiden rullar på, men idag har jag knappt suttit ner en sekund och då mår jag inte bra eftersom jag har svårt att få ner stressen.

Jag mötte i alla fall upp mamma tidigare idag och fotade lite. Idag var batteriet mätt och belåtet så ingen stress med just det, hehe. Jag blev nöjd med en hel del av bilderna även om det inte blev perfekt. Det är lite svårt att fota levande saker och särskilt mammas ena hund som ständigt är i gasen och hoppar ur bild ;P

Här är ett litet smakprov :) Hade jag fått bestämma, vilket jag inte fick, så hade jag velat ta bort halsbandet för det stör mitt perfektionistöga.

Jag önskar verkligen att jag hade en dator att redigera på. Jag skulle väl kunna önska mig en i födelsedagspresent, men det vill jag inte för jag hatar att önska mig dyra saker eftersom jag vill inte sätta någon form av press på mamma som har dåligt med pengar. Jag får väl helt enkelt köpa en födelsedagspresent till mig själv i efterskott sen om nåt år eller så. Har ju inga pengar jag heller ;P


Efter den lilla sessionen gick jag hem och fixade i ordning maten som förövrigt blev jävligt god! Efter att maten landat i buken städade jag lite och sen kom mamma och Anders med borren i högsta hugg så nu är ÄNTLIGEN soffan helt som den ska vara!! Hatar när saker är halvfärdiga, det känns så trashigt på något vis, så nu känner jag mig himla tillfreds vill jag lova ;) Efter det vispade jag ihop en majonnäs eftersom jag planerar att käka räkmacka ikväll IGEN, må jag aldrig tröttna! Haha.

Nu sitter jag här, skriver och försöker lugna ner mig själv, men det är som att allt går i 180, både tankar och myror samtidigt som jag känner mig helt slut. Dålig kombo det där.

Kram!

  • Foto
  • 541 visningar
  • Nära Karlberg, Karlskoga

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,

Alltså SÅ FINA BILDER !!😍

nouw.com/vägentillfriheten
Naatly
Naatly,

TACK 😍😍😘

nouw.com/naatly
natalieelisabeth
natalieelisabeth,

Så fina bilder! Hoppas du får en lugnare dag idag ❤️

nouw.com/natalieelisabeth
Naatly
Naatly,

Tack så mycket ❤️ Hoppas din dag blir bra! Stor kram

nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg