Men så effektivt då

Hej godingarna!

Nu jädrar är det så kallt ute att snoret och näshåren fryser ihop. Jag hade nästan glömt hur frisk den här luften ändå är och frost är faktiskt väldigt vackert, men snö vill jag inte ha och inte heller is på bilen, tack på förhand!

På tal om bil så var jag igår riktigt duktig och åkte iväg till däckfirman för att få däcken bytta. Jag hade räknat med jordens kö, vilket det brukar va när vintern närmar sig. Alla kommer väl på ungefär samtidigt att nu jävlar måste vi ha vinterdäck och samlas som lämlar, men döm om min förvåning när jag typ var helt ensam där. Dagen innan hade det visst varit knökat så jag valde helt klart rätt dag och tid! *klapp på axeln* Jag önskar dock att de kunde sätta upp en live-kamera och typ streama på facebook så man kan åka smart, hehe.

Inget kösystem behövde firas med en cappuccino från deras automat. Det står en burk med pengar bredvid och helst ska man bidra lite, men vem har småpengar på sig? Nej, jag rasslade lite med burken så det skulle låta bra och sen tog jag för mig ;)

Passade på att lyssna på podd medan jag väntade. Jag behövde varken köra in eller ut bilen så jag var hemskt nöjd, dock var mina sommardäck helt urusla så jag måste köpa fyra nya till våren. Vinterpjucken var dock jättebra så där kunde jag pusta ut. Var SÅ orolig över att jag skulle behöva åtta nya däck… Jag frågade om pris, men han sa att de skulle ringa efter att de gått igenom alla däck. RINGA?! tänkte jag och visste att jag då fan inte kommer svara o_O Hatar när folk ska ringa!

Efter däckskiftet passade jag på att svänga förbi Maxi. Pengarna rullar in…och rullar ut på en och samma dag. Inte kul när det ekar på kontot innan november ens hunnit starta.

Jag hade egentligen tvättstugan igår med, men det glömde jag helt bort i och med allt annat, men tur det för det hade jag verkligen inte orkat med för jag känner mig nämligen rätt risig. Inte sjuk, men så himla trött och utmattad i kroppen och skallen, men VET NI!? Jag tycker att höften känns liiiite bättre efter behandlingen i måndags!! På morgonen är det fortfarande svårt att ta sig fram, men den känns ändå liksom mjukare och smärtan är inte lika vass! Skulle nog behöva gå igen.

Vad har ni för er?

Kram!

  • 442 visningar

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Jag tål inte heller kylan, hatar när det är så kallt att det gör ont i kroppen 😟 Nu får vintern gå fort så vi får vår igen tycker jag. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Naatly
Naatly,
Vad jobbigt att du också får ont 😓 Hoppas våren skyndar sig 😜 Kraam ❤️nouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Vad duktig du var som kom iväg och bytte däck. Kan tänka mig att det är något man gärna drar sig för då det är dyrt. Cappuccino tycker jag är gott jag med. Hoppas det blir en liten förändring nu i kroppen efter behandlingen🙏Kram gumman❤️ nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Ja, så skönt att ha det gjort och framförallt att slippa göra det själv. Jag är så svag och orkar inte hålla på att bära däck och greja. Kram 😘nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229