Lyxmiddag och en bokad tid

Hejsan hejsan!

Hur har ni det? ❤️ Jag hade väldigt svårt att somna igår och låg och vred mig både länge och väl, men till slut somnade jag uppenbarligen. Ibland behöver jag switcha kudde när det blir sådär så det får jag lov att testa ikväll. Ett enkelt litet blygsamt knep sådär ;)

Mamma blev förresten jätteglad igår när jag hittade hennes nycklar så hon ville fira genom att bjuda på en riktig lyxmiddag, nämligen sashimi, och det var jag då inte sen att tacka nej till vill jag lova. Älskar verkligen det, men äter det så sällan av förklarliga skäl; priset, men oj som jag njuter när det händer, mmhh.

Kolla bara in detta mästerverk:

Konstverk!

Ohlala. Visst är den fin? Och smaken sen... Mmmhh, mmmh, MMMHH. Den innehåller bland annat lax, tonfisk, räkor, avokado, fläckfisk (HAHA, eller BLÄCKfisk) och sjögrässallad.

Till förrätt delade vi på en bläckfisksallad, eller blääfisksallad som en anställd sa en gång så sen dess kallar vi den för det. Den här är också så galet god, men man får vara jävligt rask när man delar med mamma för hon äter snabbt som blixten medan jag är mer den där långsamma ätaren som äter lääääänge för optimal njutning, så den här fick jag hetsäta i mig för annars hade jag väl hunnit få två bitar eller så ;)

Och till något helt annat så bokade jag igår en tid till en osteopat för min onda kropp. Jag fick hjälp med kostnaden vilket jag är så tacksam för! TACK! Jag hoppas att det vill hjälpa mig i alla fall något för jag är så trött på att ha så ont jämt och ständigt. Någon av er som varit till en osteopat? Jag är orimligt nervös här och skiter nästan på mig vid tanken för det känns som att det kommer kännas rejält x_X I och för sig gillar jag smärta, men det är det här med kontrollen, att jag inte har den blekaste om hur det kommer kännas som är lite skrämmande.

Idag har jag tvättstugan så jag ska strax ta och plocka ihop allt och INTE glömma hälften som jag gjorde förra veckan 😅 Förutom det blir det en lugn dag för jag är helt slut. Vad ska ni göra?

Kram!

  • 446 visningar

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Jag har varit hos osteopaten och jag upplevde ingen smärta. Först gick vi igenom ett formulär innan behandlingen. Sedan såg han över kroppshållningen, vred och vände (knäcker inte som kiropraktor). Jag fick lättare att andas efter mitt första försök. Överväger att gå dit igen för att ”bända” rätt kroppen. 🙂 Tänk på att ha underkläder som sitter bra och som du är bekväm att visa dig i. Det kan variera med att stå, sitta och ligga ner.
Naatly
Naatly,
Åh tack för att du skriver det här! Var du också hos Örjan? Jag ser fram emot det väldigt mycket för jag misstänker att jag är extremt sned överallt. Kramnouw.com/naatly
Amandizan
Amandizan,
Vad är sashimi för något? Men det ser verkligen ut konstverk ja😀vad gör en osteopat? Hoppas att det hjälper lite mot din värk så bra att du kunde få hjälp med kostnaden också🙏Kram gumman❤️nouw.com/amandizan
Naatly
Naatly,
Det är som sushi fast utan ris, så bara fisken 😍 Det är SÅ gott!! En osteopat rättar till om något ligger snett till exempel. Ganska lik naprapat och kiropraktor om jag fattat det rätt. Kram fina du ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229